57

Анонимен

преди 4 години

Благодарим за поредната порция кашерни мисли. А защо не по-малка раждаемост в Африка и Азия? Или не отговаря на интересите на богоизбраните? Те самите ще спрат ли да похапват месо или това е тяхно изконно право, а по-малко месо ще има само гоите? Нещо като по времето на сухия режим в САЩ - еврейската общност си издейства изключване от сухия режим, защото религията им изисквала да пият. Коментарите са излишни, мои мили гои!

56

До 62

преди 4 години

По-добре е в асансьора защото така ще бъде вдишано и рециклирано от други хора и няма да се отдели в атмосферата. Ако пък някой повърне, това не предизвиква глобално затопляне.

55

КралиМарко

преди 4 години

Само като гледам какви са световните лидери..и останалите кат нашата балка...и от тези да очаквате, загриженост, мисъл, човещина..логика и предвидимост..От тези да очаквате грижа за планетата..*** тази планета им е бойно поле бре, дойна крава за стрижене и доене на блага, а простоооолюдието човешко се държи перманентно в бедност и жажда..за всичко,а всичко се продава..и планетата също..Пътуваме вече, даже мнозина не го осъзнават с каква скорост се движим, че лъжа им се чини..тепърва се въоръжават

54

Анонимен

преди 4 години

Присъединявам се към колегата с идеята за самоубийства. Само да препоръчам да го правят в морета и океани, за да има храна за рибите.

53

Т.Шак

преди 4 години

Споко бе! Светът се променя, но пък и ние се адаптираме към промените. Хората винаги сме правили така и владеем света.Проблемът е, че станахме твърде много. Време е да редуцираме населението на планетата с 3/4.

52

Т.Шак

преди 4 години

Всеки с перверзията си.

51

До 55

преди 4 години

Виждам че си необратимо полиран мозък, но все пак ще попитам - за какво вече е късно? И като не ти харесват капиталистите, отиваш в комустическия рай КНДР.

50

Анонимен

преди 4 години

Трябваше преди 30 години да се предприемат мерки за опазване на природата и климата. Сега вече е късно. След като се преобърне каруцата пътища много. Капиталистите до каквото се докопат го унищожават.

49

Анонимен

преди 4 години

Трябва да си смразяващо *** да мислиш, че спасяваш планета! От какво са тръгнали екоталибаните да спасяват планетата? От човечеството, буквално! Това са радикализирани фанатици, които смятат за добре да унищожат цивизацията, да спрат прогреса и да редуцират население, без значение как, с други думи завършени социопати. Да се върнем към първобитното - технологиите са лоши и трябва се забранят, трябва да живеем в лишения, да гладуваме, да мизерстваме и т.н. екоталибански правоверни лозунги.

48

Анонимен

преди 4 години

Грета какво мисли по въпроса за пускането на водата в клозета?

47

Анонимен

преди 4 години

Интересното е че всеки собственик на магазин за дрехи втора употреба носи чисто нови дрехи а клиентите му носят стари.

46

Анонимен

преди 4 години

Безумен въпрос с очаквано безумни отговори.

45

Анонимен

преди 4 години

Хем претендираме за екология хем произвеждаме *** .*** пример преди 50години обикновена лампа издържаше години сега седмица две .Примери бол .

44

Зеленясал

преди 4 години

Явно тази конференция COP 25 , е своего рода събор на откачалките . Аз пък нищо не желая да жертвам за измислените от тях кризи . Също така нямам желание да връщат цивилизацията ни 100 години назад .

43

Анонимен

преди 4 години

Пак почнаха ,не консуматора е виновен а готвача.

42

M

преди 4 години

Държат лампите цъкнати?? Сериозно ли "цъкнати"?:)

41

Еколог

преди 4 години

Ако имате "Глобално затопляне" и в същото време имате увеличаване на популацията, значи от научна гледна точка климата се ОПРАВЯ, а не разваля!

40

Отегчен

преди 4 години

Какви са тези глупости ?!По-малко месо щяло да оправи планетата.Ми кажете го на Цар Лъв.А не е ли правилно да сменим старите АЕЦ и т.н. отровни заводи със съвременни технологии, които ги има отдавна, но клика сребролюбци ни държат в миналото.Фейк нюз за пореден път, и за пореден път ще има *** да се вържат.

39

Валентин Тодоров

преди 4 години

При предните три периода на глобално затопляне през последните 3200 г. резултата е разруха в световен мащаб заради войните причинени от миграцията на 25% от световната популация към умерените ширини.Бързото и ефикасно решение е военно.2,5 млрд човека по-малко и край на проблемите.Няма как да стане нали?Не и след като света се управлява от жени и мъже с женско мислене,които искат хем тортата им да е цяла,хем да хапват от нея

38

Анонимен

преди 4 години

Ако имаше някакъв проблем с екологията или климата, населението щеше да намалява, а не да се увеличава. Това е фундамента на науката "Екология". Увеличаването на популацията означава, че средата става все по-благоприятна.