165

Никоя

преди 4 години

Велика !!! Поклон !!!

164

Анонимен

преди 4 години

Трябва се радваме че е доживяла до дълбока старост и да я изпратим с уважение.---------Да!Имала е добър ген и е живяла дълго.Това е дар от Господ!

163

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да се каже за нея, все ще е малко. Лек път!

162

Мутафова пя в хора

преди 4 години

на червените главорези, но когато пя ние всички се веселяхме. Нека сега да свалим шапки пред таланта Мутафова и да не я обвиняваме за това, че в социалистическа България просто нямаше друг хор в който да се пее, просто нямаше.Мутафова бе прекрасна актриса и с талата си успяваше поне за кратко да ни накара да забравим за комунистическото блато в което всички бяхме затънали до шия. Нека не забравяме, че ние не накзахме комунистическата върхушка която се гавреше с българския народ, да не я виним!

161

Анонимен

преди 4 години

Велика беше ! Светла и памет !!

160

Grigorova

преди 4 години

Поклон пред голямата Стояна! Незабравима за няколко поколения българи .Уникална.

159

Анонимен

преди 4 години

Ало тАнАйжЪрката ако ги нямаше тези пенсионери ти щеше да си едно големо ла, но.Личи си че си продукт на малоум, ни родители. Попитай баба си и дядо си и те ли са такива за каквито ги имаш. Аз съм на 25 години но съм от нормално семейство а не от наркома, нско и алкохолизирано. За разлика от теб съм възпитан да уважавам възрастните защото те са изградили България след втората световна ако това изобщо си го чула. Малко се съмнявам да знаеш нещо по въпроса ти си еднокнижничка като банкянския Учен.

158

AAA

преди 4 години

Трябва се радваме че е доживяла до дълбока старост и да я изпратим с уважение.Почивай в мир госпожо .

157

Анонимен

преди 4 години

*** *** даже не оставяте и починалия човек на мира,голямата ви помия ще ви удави ***.стига сте пл'ли оставете жената да почива в мир.Вие далеч не сте стока за мирисане.

156

Анонимен

преди 4 години

До ТИНЕЙДЖЪРКАТова можеш да твърдиш за комуниста Стефан Данаилов, който изневери на изкуството и влезе в политиката да популяризира делото на големите крадци и убиици, с което сам се овъргаля в тинята. Стоянка Мутафова никога не се е занимавала с политика, а със сигурност са се опитали да я вербуват.

155

Анонимен

преди 4 години

До ПенсионерЕдинственото, което ще оставят подобни на "ТИНЕЙДЖЪРКА" е кафява следа. С извинение!

154

Да допълня...

преди 4 години

До АНОНИМЕН 157 Не си разбрал добре. Правише се опит да влезе в Гинес , но се оказа че има играеща американка по възрастна от нея. Бог да я прости.

153

Пенсионер

преди 4 години

До ТИНЕЙДЖЪРКА:По-всичко си личи,че си тинейджърка,като стил,израз,говор,правопис,мнение,отношение...?!?!?!Мисля,че не е лошо да се поограмотиш и без това,темата за функционалната ви неграмотност е актуална за деня,и най-важното да разбереш,че рано или късно и ти ще остарееш!?!?!?Тези хора,за които говориш,добри или лоши,Бог да ги прости и да почиват в мир,поне са създали нещо и оставили следа в живота на изкуството,киното,театъра?!?!?!Мислете,вие,като поколение,какво ще оставите след вас!?!?

152

ТИНЕЙДЖЪРКА

преди 4 години

ОМРЪЗНА МИ ДА ГЛЕДАМ НАВСЯКЪДЕ ПО ВСИЧКИ КАНАЛИ ГНУСНИТЕ ПЕНСИИ КОМУНИСТИЧЕСКИ НЕКРОЛОЗИ И СМЪРНИЦИ.ИЗНАСЯЙТЕ ГИ ВСИЧКИТЕ БИВШИ КОМУНИСТИ И ПОЧИСТЕТЕ ВСИЧКО ОТ ТАЗИ СТАРЧЕСКА ДЕГРАДИРАЛА И ВМИРИСАНА ПРОКОБА ОКУПИРАЛА И ТРОВЕЩА СТРАНАТА НИ.ТАЗИ ЛАКОМА БАБИЧКА НЯМАШЕ ЕДИН СЕРИАЛ КОЙТО ДА ВКЛЮЧИШ БЕЗ ВМИРИСАНОТО И ПРИСЪСТВИЕ ДА СЕ НАТРАПВА само умствени *** скърбят за комунистите.Стефчовци Ласковци и Стоянки край Време е и останалите да бъдат сметени от екран преди да измрат в ефирот лакомия

151

Турчина

преди 4 години

Как може да плюете по величията си?Поне пред смъртта замълчете.Някои пишат,че чакали Лили да я последва...Всеки е жертва на времето в което се е родил,но таланта няма принадлежност.Вие не сте срещу проблема в държавата,а сте част от него.Сбогом,Стояно и благодаря,че бях твой съвременник!

150

Циник

преди 4 години

Много голяма.Лека и пръст...Такъв живот - всекиму!

149

Анонимен

преди 4 години

А кои са идолите, които създаде демокрацията освен Жоро Илиев и Илия Павлов?

148

Никк

преди 4 години

Някой няма ли да каже че гладните доктори са я уморили?

147

probi

преди 4 години

Не ви ли е срам да пишете гадости за нашите велики артисти, певци, музиканти, хората на изкуството, записани завинаги в Книгата на великите и напуснали този свят? Никой от днешните актьори или актриси не може да се доближи дори и на милиметър по талант и по можене до онези, които вече не са между нас! Ние сме хора и никой не е перфектен. И те не са били. Но са велики с оставеното след тях! Почивай в мир, Стояно!

146

да пичива в мир

преди 4 години

след окупацията ни от миризливия руски ботуш на СССР през 1944 г. всеки беше задължен да следва 'повелите на партията' независимо дали го желае или не. А тази престъпна партия изкривяваше всичко до което се докоснеше, дори творбите на професионалисти като покойната Мутафова. В НРБ не позволяваха на никой да се изяви професионално ако не възпява престъпленията на БКП и КПСС - или пееш в хора или си безработен и в затвора.Тя беше добра актриса, не бива да я виним за червената диктатурата. Покой!