14

Калеко Алеко

преди 4 години

Г-жа Лъжа е тръгнала да анатемосва лъжата ... Никой вече не вярва на лъжливите овчарчета, които подават оставки а после ги оттеглят и продължават да обещават на черевените бабички "Светло бъдеще" при положение че Свети Петър вече им пише повиквателните ... !!!

13

Анонимен

преди 4 години

Соцлидерката смята, че от ДПС "замаскират" участие в управлението------С кой се целуваха ДПС на ОБЩИЯТ ИМ МИТИНГ ПРОТИВ ГЕРБ?

12

Наблюдател

преди 4 години

А, трябваше да се договори!

11

ognyanz

преди 4 години

До Пълна пародия: Не че няма опозиция, а гербаджиите не щат да чуват за друго мнение. Кой може да бъде коректив на бат'ти Бойко и гербаджиите? Никой. Каквото и да им приказват, те си знаят своето. А като резултат изоставаме и от предпоследните в Европейския съюз.

10

do 9

преди 4 години

Света и държавата не се върти около пенсионерите и ромите.

9

Пълна пародия

преди 4 години

Един от огромните проблеми на тази клета държава е, че няма опозиция, ама ни-как-ва! Основната роля на една опозиционна партия е да бъде коректив на управляващите, демек, ако се издънят - народа ги гони и опозицията ги сменя. В БГ това не може да стане - сините се разроиха, изпокараха, червените и за шеп за зеле не стават.

8

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 3: Ще гласуват за БСП пенсионерите, защото само БСП им обещава преизчисляване на пенсиите. В алтернативният бюджет, който БСП внесе имаше разчети, които показват, че това е възможно. Но за ГЕРБ това просто не е приоритет. По-сково ще догодина ще платят авансово още два милиарда за самолети, а пенсионерите да се оправят както могат.

7

Анонимен

преди 4 години

.... Ше изклоьопат Тапетите на юфка..ХАХАХААААА ..

6

Анонимен

преди 4 години

Борисов, ако поиска да вдигне субсидиите това шиле пак ще е контра няма угодия.

5

Анонимен

преди 4 години

Важното е, че "геният" на Карадайъ-то прозря пъкления план на конспираторите *** и Боко! Най-коварното е, че ще вдегнат субсидиите само на герберите и ***, а за турците ще си отане левче.Ти да видиш!

4

Хахахааааа.

преди 4 години

Скоро комунистите ше почнат да ГРИЗАТ мебелите на Позитано-20, от глад.. ХАХАХААААА...

3

Анонимен

преди 4 години

Правилна позиция. Трябва да има и таван на субсидията. Както има таван на пенсиите и всякакви тавани, минимални заплати и пенсии и регулации.

2

Анонимен

преди 4 години

След оглушителния вой за партийни субсидии дори и пенсионерите няма да гласуват за БСП ени лонгър.

1

Анонимен

преди 4 години

Офф, и тая Нинова е една.Който и да беше лидер на опозицията досега щеше 100 пъти да е свалил Тиквата след всичките му издънки и гафове. Тая просто плаши хората, не й вярват, защото е крадла и тя.