29

Анонимен

преди 4 години

Лесно е да научиш българина да бели краставицата но не можеш да извадиш краставицата от задните му части! Така ша мре!

28

Анонимен

преди 4 години

Като я гледам,е от типа хора,дето несизадават въпроси.Да нестава за доверие.Но знае да отиде ,промотира в медия.Нещо като кобилкина.

27

Ивета Чернева

преди 4 години

Боже, каква злоба за броени минути. Да, не може да е постигнала това. Измисля си, била е стажант всъщност на 10 места. Няма публикации, нищо не е постигнала. Всъщност е много зле. ***, шпионин. Не може пък чак толкова да е. Говори не 7 е максимум 2 езика. Какъв смях. Злоба и завист от дребни душици. Психологията на средно-статистиическия човек. Големите хора винаги ми казват евалата. Сходните хора се надушваме. Средно-статистическите хора казват: да бе, да. Ква е таа. Таа лъже.

26

Анонимен

преди 4 години

До 24Лошо за Америка е добре за нас. Значи обама е много добре.

25

Ружи - бели ружи...

преди 4 години

Момичето не се е реализирало добре в САЩ, очевидно. Очевидно, за това си има причина/и.Очевидно иска да лъже българи, които имат интерес към отношенията със САЩ, търговски или политически, че е много потентна в това отношение. Че има връзки. В което няма нищо лошо, тя си търси място под слънцето.Ако и прочетете статиите, поне политическата част ще отпадне. Тя не разбира нищо от това, за което пише. За търговската - всеки си преценява. Лично на мен не ми двдъхва доверие.

24

В

преди 4 години

1. От кой *** е?2. "пише по наболели въпроси, свързани със свободата на словото и нарушаването на човешките права в България." каква работа е, може ли от вкъщи, може ли и аз ?

23

13

преди 4 години

Връщат се да цоцат пари от Колонията. Никой не се е върнал реално да създава БВП. Само схемаджии се връщат и по-често са изпратени в Колонията като еничари.

22

do 4

преди 4 години

do 4 как може да кажеш че Обама е бил наред, добре ли си, бе вие само каквото ви спуснат демократсколиберастките медии това ли разбирате, те ли чакате да плюят Обама.никога не е работил за Америка а за определени кръгове и те му се отплатиха с нобел а той с послушание. Колко сте кухи, мястото му е в затвора, ама такива като вас ръкопляскат на престъпниците.

21

Анонимен

преди 4 години

Самият ненормален брой на описаните работни места - 5 агенции на ООН, университетът в Оксфорд, американският Конгрес и Върховен комисариат - говори за стажове и изтекли срочни трудови договори. Между другото, в хуманитарните университетски специалности в чужбина изобщо не се учи по учебници. Там дори темите на семинарите са различни всеки семестър.

20

Анонимен

преди 4 години

До do 2Историята показва, че България катастрофира, когато не е с Русия.

19

Работодател

преди 4 години

Не бих я назначил.Смешно е на 30 години да си обиколила толкова работодатели и с нито един да не си се разбрала. Не бих я назначил. Има проблеми служителят. Без значение какви.Владее 7 езика? На какво ниво. Щом се е върнала в България, значи вече е в ЕС. Да каже по системата на ЕС, отразена в образеца за автобиография, какво ниво на езици владее.Изглежда незесиозно.

18

Анонимен

преди 4 години

До 17Да дааа, и гроздето кисело ;^}

17

Анонимен

преди 4 години

Лесно можеш да измъкнеш българина от клекалото но никога не можеш да го отървеш от прегърбването!

16

do 2

преди 4 години

това за русия не е ново, такива подготовки - и физически и "хибридни" искат време и няма как да се скрият, то е пред очийе ни.чакат само демо демократите да дойдат в сащ да се задейства работата, под шапката на поляците сме ако си разбрал.Но докато те се появиха на картата след 1-ва световна като заграбиха огромни територии на Руската Империя и австроунгария, то ние се появихме след руско-турската война, полша по религия са католици а ние с русия сме православни. Така че исторически връзките са други и ние няма да си плюеме на историята за сметка на поляците и вярата си..

15

Анонимен

преди 4 години

Да си го признаем съвсем честно - завърнал се в България много успешен по свои думи човек означава работил в чужбина на срочни трудови договори, които са изтекли и не са били подновени, а работил в организации с гръмки имена обикновено означава, че е бил там стажант без заплата или със символична такава, която не покрива нуждите.

14

Чичко

преди 4 години

Бих се върнал в България само ако има сигурност , доходи за нормално съществуване и нормално правосъдия , за жалост нито едно го няма и май съм обречен да си остана в Германия , а на тази не и давам повече от месец и ще избяга с 200 обратно

13

Анонимен

преди 4 години

НПО финансирани от Сорос и САЩ демократи бъкат в България и сега още един към списъка. Списъкът е дълъг със ***, чуждопоклонци и яничарчета като Красен Станчев, Иван Костов, Георги Ангелов, Деница Сачева, Лъчезар Богданов, Мария Габриел, Цеца Пенкова, *** Майдел и т.н. Някой си смениха и името с по-западно звучене.

12

бай ганю

преди 4 години

подобни описания винаги самалко повече над реалните особенно когато се споменава че говори 7 езикареално говори 1-2-3 но тук там разбира откъсачни думи на още 4 това не я прави говореща 7 езика особенно ако и се включва писменно владеене тва е абсурд все едно не се е занимавала с нищо друго през целия си живот освен заучаване на чужди езици евалла на жената но едва ли ще остане да живее с това провинциално качество на живот у нас за дълго

11

Анонимен

преди 4 години

С о ро со идка.Завръщат се защото не им трябват там,а тук.

10

baffff

преди 4 години

как няма обонго да се разбира с европейците-нали демократите на сащ управляват европа, чий марионетки са меркел и макрон бе,ми юнкер и ***, всички нпо-та, отворениобщества и прочие са все демократски бе другарю. Оттам цяла послушна европа се управлява по либерастки модел.Да, ама в сащ ги изритахме ако си забелязал(макар че те са като метастази, навсякъде), имаме републиканец, жив и здрав да е бай дончо да ви нарита още, пък си дръжте толерастията колко искате.