54

До Анонимен 46

преди 4 години

Путин се срещал само с "индийци,бразилци,китайци,латиноамериканци и африканци".До тук изброените от теб са повече от 3,5 млрд души - половината от населението на Земята. Няма да издребняваме с разни малки народи като монголци, киргизи, австрийци, естонци, белоруси, арменци, азербайджанци и др.Докато мистър Тръмп бележи потресаващи успехи в дипломацията и търговията - успя да се скара освен с Турция, но и с Китай, с бразилците за стоманата, а сега и с Франция!За Нова година ще минат без вина и

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен..срещи на цивилизовани страни ...Ако п дирастията ,гей парадите,еднополовите бракове ,наркоманията ,корупцията ,демагогияга ,ксенофобията ,свирепо антихристиянство ,са ценности на ,,цивилизовани страни ,да ти п икам на цивилизованите страни .

52

Анонимен

преди 4 години

"Източници ми казаха..."иНа кого казаха, на работилата по мат'ряла? изпадам в буен възторг, ако е настина така!А Путин няма да си развали отношенията с генерал Ал Сиси, нито с Абу Даби, бъдете сигурни! През морето са тези, които жално ще въздишат, точно те поддържат либийската гражданска война.

51

Ястреб Османлията

преди 4 години

Путин е един от двамата най-големи политици на нашето време. Другият е Ердоан. И както пиче в статията, въпреки че не всичко е аккуратно, Турция и Русия се очертават като големите играчи в Либия. Например преди няколко дена Турция и Либия подписаха меморандум, с който определят общата си морска граница в Средиземно море.

50

Анонимен

преди 4 години

Както хумористично го наричат в Интернет - Пугабе,Дядо Кабай или най-новото- ЦапЦарапич, пак лети волно из фантазиите си!Дори когато никой не се интересува от темата Русия,малкия манипулатор намира начин да завърти интрига,за да е в епицентъра на събитията.Най-много да направи услуга на НАТО, който е на ръба да изрита Турция,ако тя продължи с руската заигравка.

49

Анонимен

преди 4 години

Това е то да си гросмайстор. Дамски гамбит...

48

Анонимен

преди 4 години

* След Украйна

47

Анонимен

преди 4 години

След Русия ще удари сега и Либия? На където вървят нещата или в НАТО или зелените човечета. Като се има предвид, че последните оставят само разруха след себе си .... на мен лично ми замирисва на страни спешно желаещи да влязат в НАТО. И една излязла - Турция. Стара истина е, че на турчин вяра не може да се има.

46

Анонимен

преди 4 години

През 2024 г.бюджета на НАТО ще е около 400 млрд ?.Джедаят Путин ще заложи на песни, пляски,частушки и казачок в битката с Тъмната сила!

45

РОССИЯ

преди 4 години

Който е тръгнал да пикае срещу РОССИЯ винаги се е напикавал доказано и документирано в историята и в учебниците а който е лаик и не вярва нека пробва

44

РОССИЯ

преди 4 години

Мы всегда будем победителями! Ае палете натуфси!

43

Анонимен

преди 4 години

Папутя а като кукла на бактерии, когато им свърши заряда, спират да танцуват.

42

Не народа, а пра-то

преди 4 години

Събуждам се,но ти не си до мен, твойто име хладко и нежно дали ще ме погали отново аз не знам,ако днес ти си от враговете ми,то само от тази "вражеска" ръка е приемлива смъртта, но аз знам ти пак ще ме помилвш, отново аз умрях, но ти отново ще ме родиш!

41

Анонимен

преди 4 години

Прави впечатление, че "най-големия" съвременен политик напоследък нещо не го канят на световни форуми! Особено на срещи на цивилизовани държави..Последно в Австралия беше подминаван учтиво от колеги политици. Оттогава само срещи с индийци,бразилци,китайци,латиноамериканци и африканци и то основно в Русия!Отслабва, но не е НАТО, а нещо гнило на изток....

40

П

преди 4 години

Браво

39

Анонимен

преди 4 години

Славчо аматьора ли, абсолютно неконтролируем и непредсказуем е, прав си. Новия спасител е няколко пъти по-зле от старите.

38

ПП НТД

преди 4 години

Слави няма да е лесен за контролиране като Бойко.До всички наши съюзници и господариПП Само Германците са ни партньори.

37

До ДС и Путин

преди 4 години

Не можахте ли да ни назначите СИК-аджия с медицинско образование, ами тоя неграмотния охранител на сгради и автомобили?Лесен ви е за контролиране нали?? Ами и за американците е лесен за контролиране. Няма лабаво.

36

Анонимен

преди 4 години

Нема пари! Русия напоследък ми прилича на Грмания 1945 г. Арденска офаанзива. Една изкуствена криза и КРАЙ! Реалност. Неутрален съм. Тоест и ЦАЩ и Русия са ми еднакво противни. Шросто едните имат пари и ще надделеят накрая. Което не означава, че е добре!

35

Драскачи

преди 4 години

Който пише против ПУТИН И РУСИЯ и Нашия Президент е Предател .