19

Dodo

преди 4 години

това е диктатура

18

Анонимен

преди 4 години

ТОПЛОФИКАЦИЯ ДА СЕ ЗАКРИЕ !

17

Анонимен

преди 4 години

Идолът на простите пак ги баламосва!

16

Анонимен

преди 4 години

Аз пък имам парно но пък нямам топла вода ! - моето мнение е , че Топлофикация упражнява геноцид срещу мен и правото ми в 21век да имам топла вода а не да си я топля с бързовар и да си рискувам живота.Бойкооо , моля ти се освободи ти тези от Топлофикация веднага !

15

...

преди 4 години

Перничани нали се хвалят, че владеят силата на винкела. Сега е подходящ момент да го докажат.

14

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Така става, като избирате кмет от БСП. Веднага ви спря водата. Бойко да не е Нептун, че да ви оправи. Като нямате вода, пийте бира сега.

13

радойчо

преди 4 години

Днеска суша, утре киша! - Как в България се диша?

12

Истината

преди 4 години

Тато не беше прав като каза, че тва дето са го построили не можем да го разрушим. Изглежда някой успява да разруши строеното от комунизма. Ама с отломките си правят имения, а не нещо за народа, което е най-страшното. ПП Дали някой голям чуждестранен инвеститор ще се интересува да построи някакъв завод в Перник в близките 20-30 години? Мисля не.

11

Анонимен

преди 4 години

В бойкоборисова България нищо не се променя, даже и водата вече спря да тече. Докога ще търпите този застой?

10

Анонимен

преди 4 години

Сега като се стопи снега ще иамт вода.Ама трябва и да спрат течовете по трасето иначе догодина пак имат криза. Сигурно водопроводната мрежа на Перник не е ремонтирана от както е направена.

9

Данъкоплатец

преди 4 години

Бойко е паникьосан. Вече седмици няма изглед за решаване на проблема с водата в Перник и нито една от калинките му не знае как да реши проблема.Питайте PR-ите си бе г-н Борисов. Нали те ви казват отговорите на всички въпроси. А хората в Перник са в опасност от лишение от ОСНОВНО човешко право - правото на питейна вода! Te и в Дубай нямат питейна вода, в Лас Вегас също нямат, ама държавата е направила язовири и нужните хидро-инженерни решения, за да може градовете да се развиват и просперир

8

Анонимен

преди 4 години

Ако може да ни освободи от себе си, най- добре ще направи.....

7

перник на три морета

преди 4 години

Като няма вода ще пием бира бе, много важно!

6

Манипулирана Истина

преди 4 години

Значи ако е статия за годишнина на ГЕРБ ще стои ТОП-Новина горе цял ден.Ама понеже е въпрос от национална сигурност и темата клати властта, статията се слага едва на 3-4-ти ред, с надеждата да бъде подмината като маловажнаТака ли работите, дами и господа "журналисти" от днеса?!

5

Истината

преди 4 години

Голям държавник. Решенията на гафовете и проблемите опират до замяна на кадри. Сменяй ги сменяй ги, тя водата сама ще тръгне. Що ли ми изглежда, че нещата са извън контрол с тази вода в Перник? Това не трябва ли да е въпрос от национална сигурност, а не на кмета и областния управител? Като не се справят, махни цялото кметство и прати хидро-инженер Доган да направи един проект и да спаси града. Много е просто.

4

Анонимен

преди 4 години

Имам ясен план, събираме сълзите на перничани, пълним язовира.

3

Анонимен

преди 4 години

Поредното дребно бушонче гръмна за да запази Стабилността.Интересно Нено Димов от квотата на Доган защо никой не смее да го пипне.

2

Анонимен

преди 4 години

Спрете с тия реклами на алкохол на цял екран като се отвори статията. Заприличал е на ПИК тоя сайт вече.

1

Анонимен

преди 4 години

Бащицата не е рекъл, не е напълнил и яз. Студена.