10

Анонимен

преди 4 години

Ама как липса бус лента и велоалея?!? Това е нечовешко! Веднага да се запушат две ленти - едната за *** с тротинетки, другата за един хавтобусс, дето минава на 30 минути! И камери по блус лентата да се сложат! И дежурни екипи на КАТ!А после като стане задръстване по единствената останала за движение лента, ще мрънкаме че колите мноо замърсяват, щото седят на място 30 минути в участъка.

9

Бате Мечо

преди 4 години

До Анонимен 7На село няма ли къде да караш, че идваш да се вреш в най- големите задръствания в София?

8

Анонимен

преди 4 години

До ПръцЗадръстването го правят тарикатите, дето ползват най-лявата лента за да отбият за кръговото на 4-ти километър и да прередят всички. При отбивката за Дружба в посока магистрала Тракия е същото. Не е проблема в бус лентата. А видях онзи ден и полицейска кола да го прави.

7

Гост

преди 4 години

Всичко друго е наред ,отпуши се трафика само велоалеята е проблема.Край без нея нама как да се живее...Сега трабва да се отнеме едната лента да се предизвика задръстване ,но да се угоди на велосипедистите,че те с данаците за колелета пълнят общинската хазна...

6

Анонимен

преди 4 години

то па вие сте големи граждани, купил съм си хубава кола и искам да си карам а не да ми пречат разни царвуляци с колелета и скутери

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Ела да те повозя да видиш колко е дразнещо, ще има и кренвиршка за закуска

4

Анонимен

преди 4 години

Кметски работи велики

3

Анонимен

преди 4 години

тия с колелетата много дразнят, трябва да им забранят да карат в центъра, е там ако искат да си отиват на село и да карат.

2

Чиновник

преди 4 години

В случая няма проблем. Човекът ви е обяснил кристално ясно какво, кога, защо и как. И понеже сте мaлoyмни, ПАК нищо не сте разбрали. И съм сигурен, че не можете да обясните за к'во точно мучите.

1

Пръц

преди 4 години

Чудесно, стига с тези измислени БУС-ленти!Минете по Цариградско шосе след The Mall да видите какво задръстване прави БУС-лентата до отклонението към кръговото кръстовище.