31

Край

преди 4 години

Ми макронезийски как да ти кажа!?!Американците искат НАТО да пребие Русия, Турците искат НАТО да пребие кюрдитеНемците искат НАТО да ги остави на мира.А на французи и българи за какво им е НАТО никой не знае освен Паси и Елена попкрадлова

30

Sichtpunkt

преди 4 години

"Това е едно много, много злобно изказване по адрес на 28 държави", каза Тръмп.America first! - Trump Това ми звучи:"моето си е мое, вашето общо..."

29

факт

преди 4 години

НАТО фабрикува лъжи за така наречената Руска заплаха зада съществува,има враг и напрежение,има пари за хиляди безполезни чиновници.

28

Анонимен

преди 4 години

Тръмп заявил, че щеналожи 100 тарифаа на френски стоки като сирена,вина,козметика и дамски чанти.

27

Анонимен

преди 4 години

Купуват американски оръжия иначе чичо Сам вади голямата сопа със санкции.

26

Ха-ха

преди 4 години

До АнонименАми купуват ф-35 щото са принудени да го правят,както нас принудиха да купим Ф-16 почти на цената на Ф-35.Макарончо с какво ще ги накара-с нищо.

25

за съжеление

преди 4 години

До 21, Европа е окупирана от сащ десетки военни бази и хиляди войници.

24

Като дървеници

преди 4 години

Истината е,че НАТО на 70% е на издръжка на САЩ и на Тръмп му идва изнагорно да му висят на шията. А и няма за какво да му висят,защото заплахите за САЩ не са в Европа,а в Китай и Тихи океан. За къф зор да се охарчва Тръмпеца като му трябват съвсем други по тип сили за много пари,а европейците го подяждят като дървеници.

23

Истината

преди 4 години

НАТО е оръжеен магазин на САЩ,където си продават скъпите и бракувани оръжия с натиск и заплахи.

22

Хм

преди 4 години

Не бих казал,че НАТО е в "мозъчна смърт",а по-скоро страда от импотентност...Бая сериозна.

21

Анонимен

преди 4 години

Че Европа ИСКА със Сащ питай Холандия Норвегия Дания Швеция и тн.Холандия и Белгиябзакупиха Ф-35 Норвегия също скоро и Финландия.Никой не купува обаче прескъпият *** Рафале за яд на макронь.

20

А бе

преди 4 години

До AliosmanТурция НЕ е европейска страна и мястото и НЕ е в ЕС и НАТО!Въобще НЕ е нужна на ЕС,а на САЩ-заради Проливите и базите за нападение над Близкия изток и Русия.

19

Анонимен

преди 4 години

Френските танкове имат само задна предавка.

18

факт

преди 4 години

Самото съществуване на НАТО е оскърбление за хората,от там идват само напрежение и конфликти!

17

Ха-ха

преди 4 години

Тая работа мяза на приказката :"Хем ша та ***,хем ша ми плащаш!".Явно Тръмп(САЩ) искат Европа да продължава да им играе по св*ир*ката,обаче да не дават нищо!Е нема такъв номер-щом искаш да ти служат,ще плащаш.Или няма да се сърдиш ако откажат.Плашилото "Русия" вече не върши работа.

16

Aliosman

преди 4 години

Макарон настъпи мотиката. Нападна отново Турция, че е агресор и играе с ДАЕШ. Това е нелепо. Натовската държава дала най-много жертви в битки с ДАЕШ. Какво си въобразява този *** с армия, която последно се е била 60-те в Алжир. Ще види Осман скоро как се саморазправя и с гърци, и с араби. А макарона ще мрънка като сополанко отстрани.

15

Анонимен

преди 4 години

Ква франция бе та тия са колаборационисти на нацистите.Има цели полкове французи на източният фронт на страната на немците.Ахаха Франция викат.Сега пак американците им оправят бакиите в Мали преди това срещу Кадафи.Тия са абсолютни амешници.Махнете го тоя макрон едно невзрачно лидерче на невзрачна държава.

14

До Дъ Клаш

преди 4 години

Така е докато японците имаха 20 самолетоносача германците една лодка не можеха да сглобят.Преекспонирана сила точно поради отчайващата слабост на франсетата които бяха превзети за една седмица от една посредствена армия.

13

Анонимен

преди 4 години

От военен съюз се иска повече сплотеност и единомислие, но Макрон няма право да критикува НАТО,защото Франция почти винаги е играла контра на съюза,даже по едно време бяха извън НАТО.Важното решение което НАТО,задължително трябва,да вземе е Турция ,да бъде изхвърлена от съюза и да бъде определена заедно с Русия като враг на НАТО!Това със сигурност ще стресне Ердоган.

12

Дъ Клаш

преди 4 години

Много обичате да преекспонирате германия и хитлер.Иатината е че Япония беше 100 пъти по-силна от Германия.И Сащ ги биха сам самички в пасифика.Колко удобно се забравят фактите от русофилите.Жалка държава.