22

до 10

преди 4 години

До ЖоАбе не е тръгнал да ги напада, ама защо американците се настаниха в Украйна, да не говорим за проваленият им план да правят бази в Крим.... за това най-много ги боли... хвърлиха 5 млрд. за това и получиха една голяма каша, от която се чудят как да излязат, защото проектът Украйна загуби до голяма степен смисъл... уж не са агресивни, ама все на изток гледат да се примъкнат, и постоянно натискат южните републики да ги откъснат и тях.... много ми е смешно като твърдят, че не били агресивни...

21

Анонимен

преди 4 години

До кьор фишекНе знам дали НАТО има намерение да напада и анексира чужди територии, но го прави. Може да е случайно, но често се случва. И пак по някаква случайност, където има нефт. В Сирия сега пазят нефтени находища. За кого? Говори се, че и доста активно ги експлоатират. Може би това е от грижа за съоръженията, да не ръждясват.

20

до 15

преди 4 години

До кьор фишекНе виждам нищо мирно, неагресивно и без умисъл да разсипеш една държава като Украйна само и само да се приближиш още повече с базите си и застрашаваш Русия.... а там основният замисъл беше да се откъсне Украйна от Русия и плановете за единно икономическо пространство на Путин, които без Украйна не могат да станат, или поне не толкова бързо, колкото той иска... на никой от ЕС не му пука за Украйна. Важното беше да се провали реален опит за създаване на пазар за конкуренция на ЕС

19

Куцузов

преди 4 години

Само с пари неа стане - трябва и ду ***. Пък натовсктото е джендарско.

18

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе съм чувал руски генерал да е скачал от прозореца с вик "американците идват".това по тв Звезда ли го гледа?

17

Решетников

преди 4 години

Другари ***, давайте по активно с опорните точки за мощната руска армия бре!

16

Анонимен

преди 4 години

Западна Европа, колкото и да инвестира, няма вече човешкият фактор. Няма армия, няма устойчиво население. Като свикне веднъж човек на удобства, губи куп способности и умения: за адаптация, за изобретателност, за кауза.....

15

zozi

преди 4 години

Ако допуснем, че наистина НАТО е склерозирал джентълмен, който се напикава и е импотентен и пр., остава въпроса защо Русия толкова се вълнува и въоръжава срещу този джентълмен. То не бяха нови оръжия всяка седмица, заплашителна риторика, дрънкане на оръжие, учения край границите, заплахи и т.н.

14

Анонимен

преди 4 години

До 10 ЖоВсичко, което си написал е правилно, но си сбъркал посоката. Трябва да го обясниш на другата страна. Там е параноята. Не съм чувал руски генерал да е скачал от прозореца с вик "американците идват".

13

Анонимен

преди 4 години

Едно безсилие, винаги започва да се чуди как да оригиналничи словесно.

12

кьор фишек

преди 4 години

Склерозирала русия не помни че СССР и Варшавски договор отдална не съществуват, а НАТО е отбранителен съюз и няма намерение да напада и анексира чужди територии. Югоизточна Русия отдавна е Китай до Байкал.

11

Ей, панелкаджията

преди 4 години

Какво ти пречи пък НАТО на тебе? Не стига че безплатно ни защитава от руската заплаха, ами и пак си недоволен!

10

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Нато , махай се !!!

9

Обаче

преди 4 години

Империята на Злото вече загуби една надпревара във въоръжаването в края на 80-те, скоро май ще загуби и втората, след което следва разпад на Руската Федерация - от нея вероятно ще остане само Московская Губерния.

8

Жо

преди 4 години

РУСИЯ е държава, в която на населението вече 74 години непрекъснато се внушава, че някой е тръгнал да ги напада.Руснаците се раждат, живеят и умират, но параноята им не умира. Тя се предава на следващите поколения. Всяко три-годишно русначе знае, че трябва да пази родината си. В играчките му задължително присъстват оръжия, предназначени за убиване на хораДецата постоянно гледат военни паради, където им обясняват как могъщите ракети могат да убиват хора от други държави.Милитаризмът е болест!

7

Анонимен

преди 4 години

ХА,ХА,ХА........ХЕЙ.ТИЯ НИКОГА НЯМА ДА ИЗТРЕЗНЕЯТ!

6

Анонимен

преди 4 години

Като НАТО е склерозирал защо руския Гулаг непрекъснато се оплаква, че се приближава да границите му и дрънка оръжие !?

5

Анонимен

преди 4 години

До gdgdfЩе изстреля на дедо ченето.

4

Анонимен

преди 4 години

"Няма как да се победи ядрена сила!"Не подценявай силата на майдана! :)

3

Анонимен

преди 4 години

Като е толкова слабо Нато според русия, защо толкова ги е страх от разширяването на Нато ?