13

До 12

преди 4 години

Да, ама ние не сме точно демокрация. Швейцария е демокрация. Ние сме парламентарна република и дори да е незаконна според конституцията. Тиквите ни могат да сменят някоя част от конституцията, без да се допитват до нас. Сега, ако бяхме като Швейцария само народът може да бара конституцията.

12

Анонимен

преди 4 години

ЕК на бабите и бабоебите.

11

фучи

преди 4 години

До 12! Така Е, насилие, спряно жени, деца, *** или мъже ..във всичките му форми не е ОК, освен ако не е СМ¿Колко черно/ бели роби/ни се продават?

10

Анонимен

преди 4 години

Ставате отвратително нахални с тази ИК!Не я искаме и толкова,нали според демокрацията мнозинството в страната трябва да определи,а не Брюксел!иначе насилственото приемане е тирания и насилие

9

Анонимен

преди 4 години

До Никой не принуждаватАма те парите не отиват в хората ,а в някакви крадци,така или иначе

8

Анонимен

преди 4 години

Кой точно член от Конституцията нарушава ИК?

7

джендеразин

преди 4 години

Откога чакам тоя момент да го поема конвенцията инстамулски

6

Никой не принуждават

преди 4 години

ПРОСТО ШЕ ВИ РЕЗНАТ ПАРИТЕ , ОТ ЕС....ПА ВИЕ МОЖЕ И ДА СИ СПРЕТНЕТЕ ОТ ЛИСТАТА НА "КОНСТИТУЦИЯТА " ЕДНА БАНИЧКА СЪС СИРЕНЕ!А ,ПОНЕЖЕ СТЕ МНОГО УМНИ --ТОВА ЩЕ ВИ ЗАДОВОЛИ!

5

Анонимен

преди 4 години

Надявам се че това няма да стане. Не само за това ами за нищо не трябва да ни принуждават.Иначе това започва да прилича на експлоатация и натиск на по - силния към по - слабия. Напомня за нещо което никак не изглежда добре за днешните уж нови времена.

4

мак

преди 4 години

Мисля, че могат да принудят България. На принципа: щом си в кюпа наречен ес, ще слушаш. Щом получаваш еврокинти, ще слушаш.

3

нормален не гей

преди 4 години

Булгарете фесове ке туриме ама нема да приемеме турската конвенция

2

Анонимен

преди 4 години

И след като КС е решил, че ИК е противоконституционна, всеки проповядващ и налагащ ИК следва да бъде съден.Всички уж случайни джендърски книжки, книжчици, анкети и др. подобни разпространявани в училища и натрапвани на децата ни, следва да бъдат преследвани от закона за протувоконституционна дейност!

1

Елата в ЕС.

преди 4 години

"То е икономически съюз, нищо друго."- Баба Шмеркел...