19

Ех

преди 4 години

Защо се поддържат тия гнусни забрадки и шалвари и шлифери отгоре на дамите в Светска България.защо жените така са оставени да не носят готини модерни дрехи и да прически...как може бе.държат ги като животни.после права.....какви права им дадохте дпс-то на тия момичета.само им промиват мозъците и си правят каквото искат с тях

18

Тюрк

преди 4 години

Като повечето от населението на България съм твърдо против - дори да "предпазва" точно жени като мен този закон, отделно точно от този на снимкаа не зависи нищо - той е на повикване и му се казва какво да говори.

17

Те са продажници

преди 4 години

Според клаузите на "конвенцията", държавата трябва да оказва закрила на всички жени които се оплакват от какъвто и да е тормоз, включително и с предоставянето статут на бежанец. При това положение всички мюсюлманки ще цъфнат на границата барабар с чеветата да искат убежище. Само в Идлиб (Сирия) жените на разбойниците от ИДИЛ са десетки хиляди и правят планове как да ги измъкнат!ДПС са продажна протурска и промюсюлманска организация, която работи против българите и България.

16

хасан

преди 4 години

подай им пръста и ши та налапа до кръста

15

Наглост

преди 4 години

Дпс ме разочароваха тотално

14

Анонимен

преди 4 години

Няма да имаме нужда от ИК ако полиция и съд работят. И сега има НК, има Харта за правата на детето, но липсват органи които да разследвати да прилагат закона и да защитават жертвите. Та в този ред на мисли и 100 конвенции да се приемат все тая. Освен ако не се цели нещо друго за което не ни се казва.

13

Хан Крум

преди 4 години

Ми скат да се приеме конвенцията щото първо е Истамбулска т.е. турска а знайно е, че турците си падат по мъже и момчета и второ - в това ДПС всички са джендърмеристи начело със този полуграмотен фъфлещ фес.

12

Анонимен

преди 4 години

Имал е среща със Серж, личи му!

11

хасан

преди 4 години

в Турц.си я приемайте,тук не върви

10

Aлчо

преди 4 години

Нямаме ли НК, та това извращение да приемаме?

9

До3

преди 4 години

Извратеняци няма да стане, дори на тези електората е против начело с мюфтия та, 3 ти пол няма нито в библията нито в корана, само в болните ви извратено глави

8

доказано

преди 4 години

Ама вашият етнос се отнася към жените като робини !1

7

До 3

преди 4 години

Тази конвенция след колко време ще дойде при жертвата? Като я пребита, изнасилят и убият. Колко време и трябва да дойде и да я спаси.Решението не е в тези конвенции. А в самоотбраната и свободното носене на огнестрелно оръжие. Както е в Америка.

6

Шопо

преди 4 години

Тоя па! Они не дават на жените да се обличат като жени,а като пингвини...

5

Удивителен

преди 4 години

За насилие има НК! За ***-затвор или лечени

4

Чичо

преди 4 години

Разгеле, една пп да мисли правилно. Аз бих гласувал също в за приемането на ИК у нас. Крайно време е вече!

3

Анонимен

преди 4 години

Да бе само жените и децата страдат мъжето кучета ги яли, иначе все за равенство и квото говорим.

2

Анонимен

преди 4 години

Мустафа, обществото още не е узряло за подобно гласуване.Може би, трябва да има още стотици заклани, изнасилени, удушени, наръгани, простреляни, пребити, малтретирани, обезобразени, инвалидизирани жени, деца и мъже, за да потрепне нещо в "патриотичната" андрешковска душица?Виж, ако Конвенцията не беше Истанбулска, а Московска, нещата щяха да изглеждат съвсем другояче.

1

Анонимен

преди 4 години

Обазлагам се, че дори електоратът на ДПС е на коренно противоположното мнение.