25

2

преди 4 години

До 1Да не забравяме също така , че по клетките на мобилните оператори може да се локализираткои са били в района. Кои продължават да бъдат статични и кои си променят локацията. Справка случая от лятото с разчленените хора.

24

1

преди 4 години

Малко преди стадиона в Надежда пътното платно се покрива от охранителни камери на автомивка, бензиностанция и магазин за електроматериали. Не е възможно да няма запис на инцидента, това да не им е маскировката от филма "Хищника". Просто властите не искат това престъпление да бъде разкрито!

23

Анонимен

преди 4 години

Тази милата толкова да е невинна и ... !

22

Анонимен

преди 4 години

В трамвая говорят, че убиеца бил висш ченгесар. Прав беше Димитър Стоянов като каза, качете се на тротоарите, за да не ви згазят другарите.

21

нормален

преди 4 години

Абе хора,на велосипеда няма една драскотинка,там трафикът е интензивен,не може поне пет души да не са го видели а то явно никой нищо не е разбрал,или нищо нередно не е видял.Може да му е прималяло и да е паднал сам? Ако беше паднал до или между колите ще се види ,той не е врабче.Как точно и кой по точно реши че е блъснат???

20

до Т

преди 4 години

- пазя се на макс и доверие никому. Тук е джунгла и Ад.------Подкрепям те напълно!

19

питонка

преди 4 години

До Митко 21 смС всяка следваща статия сантиметрите се увеличават... Не ми мисли до довечера!

18

Сата НАТО

преди 4 години

Ако се предаде и влезе в затвора, после цял живот ще го гризе съвестта.

17

Анонимен

преди 4 години

Вероятно е бил блъснат... Ами ако просто е паднал сам?

16

Митко 21 см

преди 4 години

Кой знае кой велможа е утепал горкия човек. Как да се предаде....да не е луд. Лош шанс за велосипедиста

15

Анонимен

преди 4 години

Да го търсят вече извън България. За 40 дни той може да е минал границата.

14

Анонимен

преди 4 години

едва ли ще си признае. За да намери покой душата, *** да седи в дрънголника - едва ли

13

Анонимен

преди 4 години

И да се намери някой да каже "Кольо от Казичене беше", дълбоко се съмнявам да осъдят някой на едно голо свидетелско показание.

12

T

преди 4 години

До АнонименПо Рожен аз карам с 50 км/ч, даже километражът показва 53-54 км/ч, и ме подминават все едно съм спрял. Нервят ми се, че им преча - то са клаксони, то са нарочни засичания, то често са и жестове с юмруци. Сами можете да си представите какво дивашко племе населява тези земи. Грешката на този човек е, че е вярвал в другите хора. Аз отдавна съм ги отписал и съм наясно какво представляват - пазя се на макс и доверие никому. Тук е джунгла и Ад.

11

Анонимен

преди 4 години

бе той не се е предал точно за това, за да му е спокойно

10

Анонимен

преди 4 години

Константин Касабов е бил блъснат или му e oтнето предимство, или е бил засечен малко преди стадион "Локомотив на бул. "Рожен"---------------Абе, с каква скорост трябва са карали в градски условия, за да се стигне до такъв трагичен изход???При максимално допустима скорост от 50 км/ч в града, плюс колан и плюс еър багове е невъзможен летален край!Тъй, че смятайте какво е ставало на пътя!

9

до 3

преди 4 години

А ако е ремарке на камион, ще има само една следичка от изчистеното мръсно.

8

Анонимен

преди 4 години

"Не чувствам яд и омраза към този, който го е извършил."София, то аз чувствам яд и омраза към извършителя, а за теб не знам.....

7

2070

преди 4 години

Спокойно, до 2070 няма да ни има, напълно заслужено. Жалко за всички предходни поколения борили се за нещо на тази територия, ще сме страничка в нечий учебник по история и толкоз. Еволюцията си знае работата. На шоферчето ако все пак чете: Лайньо, има възмездие, за теб ще е доста по-гадно...

6

Хм

преди 4 години

Първо шофьорът може изобщо да не знае, че е блъснал човек, ако го е ударил странично.Второ - велосипед в София САМО по велоалеите. Организацията на движението е такава, че да караш велосипед по пътя е равносилно на самоубийство.