32

Анонимен

преди 4 години

Всички коткофоби ли обичат Масква и ***.

31

Анонимен

преди 4 години

Бойкот на "Tesco"!!!!!!!!!Да живее котарака!!!!!!!!ПСМалиии, пък ако котарака се казваше Али или бат Саали...... главния менъджер щеше лично да му се извини!-))))))

30

Анонимен

преди 4 години

До Абе, лелче...а хора видяхте ли там? Все трябва да сте видели някой друг турист?

29

Абе, лелче...

преди 4 години

До Анонимен 28В Swissotel The Bosphorus и прилежащите му ресторанти, около Света София, Синята джамия, Топкапъ, Долмабахче, Желязната църква Св. Стефан, не видяхме НИТО ЕДНА котка. Имаме над 400 снимки от Истанбул. Не са локализирани подобни обекти.Сигурно има раойни, в които ги има, но сигурно има и райони, в които има и плъхове. Може да има и райони, в които има зомбита. Ние котки в Истанбул не видяхме.

28

За тая котка ли?

преди 4 години

Тя много грозна, бе. Какви улични котки има у нас, ей...

27

Анонимен

преди 4 години

Ама източната част, която вероятно визирате, защото в западната котки нямаЯвно никога не си стъпвал в Истанбул! Официалното име на града е "Котешко кралство Истанбул"! :-)) Нещо по европейско ... като мустакати жени и епилирани мъже ли?!

26

За пари, бе ;)

преди 4 години

До Анонимен 20Откакто една трътлеста арменка стана милиардер с къси крачета, голям дирник и порно с афро-африканец всичко живо тръгна да става влогър, блогър и да не допринася с добавена стойност за обществото.Не може на всеки работник по един певец, по един пенсионер, по един влогър, една про... инстаграмка, де и по един безработен римлянин с девет деца.

25

Анонимен

преди 4 години

Абре, какво означаваше това Пъмпкин понашему, някой да ми припомни плс :-)

24

Александру Мътубарис

преди 4 години

Шокиран съм от тази новина. Безмълвен. Затова ще предприема действия изразяващи отношението ми...

23

Е, и?

преди 4 години

До Анонимен 19Ние Истанбул ли искаме да ставаме? Или нещо по-европейско, така? Ню Йорк, Москва, Лондон, Париж, Рим? Да, да, да не подхващаме темата "ЦСКА - Левски". И Ню Йорк и Москва(след Петър I-ви) са плод на европейската култура.Истанбул, бившият Константинопол, е разкошно и екзотично място. Столица на две империи и т.н. Ама източната част, която вероятно визирате, защото в западната котки няма, не би трябвало да се посещава от туристи по тъмна доба...

22

Анонимен

преди 4 години

На снимката Пъмпкин е набелязал мръвка, който да атакува.

21

Анонимен

преди 4 години

"Болка в зaдника" са статиите на Борянчето

20

4 лапички

преди 4 години

А аз бойкотирах Хекимян.

19

Анонимен

преди 4 години

Пъмпкин живее с Джо, съпруга й Лий, дъщерята Аби и бабата Амелия, както и седем други кучета и котки.Защо не си гледат Пъпкин, а създават главоболия на бизнеса м?

18

Анонимен

преди 4 години

В Истанбул котките са навсякъде - по кафенета, ресторанти, магазини, работилници, в класните стаи и т.н. Например в една малка уличка има редица магазини и ресторанти, и котките ги посещават редовно. Попитах един продавач защо тези котки бродят по улиците бездомни и той ми каза че те не са бездомни, напротив цялата улица е техен дом. Бродят свободни по цял ден и когато огладнеят влизат в някой магазин или ресторант и там ги хранят на корем! Ако е студено или дъждовно, стоят си там.

17

Интересна новина

преди 4 години

Ще я имам предвид заради... какво?Каква е информацията, която носи и каква полза ще извлечем от нея? От каква опасност ни предпазва? Каква е поуката?

16

i'm

преди 4 години

***....бойкотирайте паплачта, която Ви залива, а не правилната постъпка на един магазин. Като ви е толкова любима да си яприберат у тях!

15

Като е прекрасен

преди 4 години

някой от "феновете" му да си го вземе у дома и да си го гледа.Най-малкото, ако здравни инспектори го заварят в магазина ще го затворят и ще им натресат десет глоби. Каква е разликата между плъх и улична котка? Въпрос на вкус е. И в двата случая - от контейнерите за смет върху храната за хора!Съвсем изпляскаха песоводците и котколожците. Гледайте си ги у вас, бе. Това е магазин за хранителни стоки, не зоологическа градина.И аз имам котка, ама си я гледам в двора на вилата.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14Следващата стъпка е, че Пъмпкин ще бъде намерен усмихнат една сутрин в някоя кошче до магазина и тогава тия ще ореват света за една поммиярка . бритишите са под-човеци доказано...........Да, да доказано е колко са над българските лайнуристанци, завинаги с пръсти в дупето и с жълто около устата.

13

Щерю

преди 4 години

Или Пъмпкин - или няма Теско...