38

Царска особа

преди 4 години

Много ме кефи как Симеон Ви метна всички в пропастта. После не бяха Яневци, Барековци и др. еднодневки... Сега идва ред на Слави... *** народ сте та дрънкате...извизнявам се всички се ТАРИКАТИ...

37

Анонимен

преди 4 години

Абре Симо, дойде да ни оправяш за 700 дни, отиде си, зема си имотите и па зека цвъркаш. Бащати беше акъл, задето лавираше.

36

ВЪПРОС

преди 4 години

Господин Сакскобур,,, , Извинявам се .Симеоне - вашите Паси , Елена поптодорова , плевнелиев , Иво инджев , Асен агов и още знайни ваши - имат Друго мнение - САЩ .ЗАЩО ?

35

Анонимен

преди 4 години

Единствената алтернатива за България е излизане от ЕС и НАТО и ориентиране към Русия. Ако на някой още не му е ясно, че в ЕС ни смятат за втора категория хора и целта им е да ни използват за пазар и евтина работна ръка, значи е много наивен.

34

F5

преди 4 години

Лаймската болест, от кърлеж , е заразна и се предава чрез бременност. Много аутисти са всъщност лаймисти!

33

Айде сега...

преди 4 години

Това, че са ви изтипосали за цар от 1943 до 1946 г., когато сте бил прекалено малък да управлявате, Ви прави само и единствено бивш цар. А с оглед на това, че не поискахте връщане на монархията в зрялата Ви възраст, а станахте министър-председател - Вие сте либерал! Ляв по убеждения. Живял сте като такъв.И не върви да лъжем бабите-монархистки, доколкото останаха живи такива, че вие сте монархист. Нежели цар. Вие сте либерал, бивш цар по принуда. Но обрахте вота и на десни и на леви.

32

чичо Гошо

преди 4 години

Помага човека . Кво да правим

31

Кака Зина

преди 4 години

От какво разбора тази мумия, че и акъли дава?

30

Анонимен

преди 4 години

Ооооооооооооо........има.....има.............А и какво означава "обединена еуропа"??? Това са само думи! Никакво съдържание.....за тия еуропейци както са си решили, че сме хора втора ръка, така и ще си бъде! АЗ НЕ ИСКАМ ДА СЪМ В еуропката, ТЯ ВЪАБЩЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА! Не искам да им ям пластмасовите домати, второкласни сладкиши дето има какви ли не ***, ИСКАМ СИ БЪЛГАРСКОТО МЛЯКО, МЕСО, ЯЙЦА, ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ!!! БЪЛГАРИН СЪМ И ТИЯ СТРАНИ ВЪОБЩЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ! ДА СИ ЖИВЕЯТ КАКТО ИСКАТ!!

29

Айде сега...

преди 4 години

Либерализмът и монархията винаги са вървели ръка за ръка ли, дедо бивш цар? А Вие кога сте бил настоящ цар? От коя до коя дата? Наследник на цар сте...Либерализмът е ляв, а монархията дясна.Вие сте учил в "Уестпойнт" военно дело, не е като да сте политолог или историк, че да Ви се сърдим.Либерализъм и монархия са абсолютни антиподи, двете страни на монетата, плюс и минус. Ин и Ян.Но, с оглед на това, че никога не сте заявявал амбиции да сте цар на България, да приемем, че сте либерал.

28

гражданин

преди 4 години

Кобурга е интелигентен човек и хитра лицица за разлика от много други.

27

Анонимен

преди 4 години

А какво точно обединява Европа? - Огромни разлики в доходите на Източна Европа спрямо Западна Европа даже 30 години след промените. Тя Източна Германия даже не успя да стигне западна въпреки данък солидарност. - От Запад ни натискат да приемаме бежанци и да признаваме гей-бракове. На Изток - Полша, Унгария, Словакия, България не искат бежанци и гей-бракове. - На държави като България не се гледа като на равнопоставени партньори, а като на васали/колонии. Какво обединява въобще Европа? Какво?

26

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Президент Тръмп, благодарим ви за подкрепата за България!

25

Анонимен

преди 4 години

НЯМА ДРУГА АЛТЕРНАТИВА ОСВЕН ИЗРИТВАНЕ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКОТО ПОКОЛЕНИЕ.

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20И аз така мисля или САЩ или Русия,не на *** лицемери.

23

Дави Гонанижа

преди 4 години

Големия умник с конско-пипонестата глава. Изобретателят на топлата вода и колелото. Крадливия дедо Симо Ментата.

22

АНТИ до фалшив цар

преди 4 години

Ти не си истински цар,цар беше твоя баща.Комунистите на пожар,те изгониха като мигрант.Стана червен ти агент,на другари, сега господа,за да те върнат в момент,според дяволски пъклен план.

21

ined

преди 4 години

На дедо Симо му пожелавам само участие на една метална маса (в моргата)

20

Анонимен

преди 4 години

*** го излъгаха че ще му върнат имотите и му платиха дълга от хазарта за да извадят Костов от играта. Тъпака е един продажник без достойнство

19

Анонимен

преди 4 години

Я! Крадлив Дедо! Как си, бе?