146

Анонимен

преди 4 години

До 165 Ха,ха Да,бе верно белите хора са по болнави,германци,французи,австрийци и др.живеят къде-къде по-малко от нигерийци,зинзибарци,танзанийци !Африканците под 90 г.не щат да умират,а западняците ,я ударили половин век ,я не!

145

Анонимен

преди 4 години

До 162 или нещо не си в час или все още не можеш да разпознаеш маминото мляко с кравешкото. Кой бил развит и до неразвит,не разбрах? Кюрдите били като нация по бели ли каза? Жените им какви били? Без забратки ли? Майко.. бог да ме пази от такива като теб. И се обзалагам,че точно ти не си от български произход,а го играеш на такъв. Знаеме и турците и кюрдите,така както знаеме българите и ***. Имам много приятели турци,всичките много бели,красиви и развити,но кюрдски и *** вси още нямам.

144

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

В Сирия - операция * Извор на Мира* , Ердоган няколко дена предварително предупреди официално по медиите каза * Почваме военна операция в Сирия, толкова близо като - тази вечер и утре. Ако нашите съюзници от НАТО - застанат срещу нас,Ще бъдем Принудени - да Ги Заровим Заедно със Знамената Им *При операцията турците взривиха бази, складове, боеприпаси, бункери - изградени от САШ и Исраел,По Исраелките медии се появи,* Това което го изградихме за 6 години, турците го закопаха за 6 дена*ХА-ХА

143

анти-тюрк

преди 4 години

Махайте ги вече от НАТО тези тюрки (диваци - това значи тюрк на иврит). Кюрдите са далеч по-развити като манталитет от тях. Първо кюрдите са индоевропейски народ а не тюрки, второ - не всички от тях са мюсюлмани, трето - жените на кюрдите не си слагат забрадки (поне не всички).По-добре да има кюрдска държава и тя да е в НАТО, отколкото тези ренегати.

142

българин

преди 4 години

Евала на Турция! Политиката и е И само в интерес на самата Турция! Доста дълги години бяха.И все още са в Американското НАТО.Та смеят и имат куража.Да копуват добро оръжие от където пожелаят.На времето нашите ракети бяха насочени срещу нея.А сега усещайки че е в безопасност.Навдигна глава и следва интересите си! Америка е далече.А тя е в региона! А ние и 100 години да минат.Ще си останем само гола "членка" на Американското НАТО и ще пренебрегваме интересите си уви! Нови политици са ни нужни!-:)

141

Свой

преди 4 години

Дай,за да вземеш.

140

Ха Ха ХА ха ааааа

преди 4 години

Смърт на русия да живее Турция Крим е Турски

139

Анонимен

преди 4 години

нинова ОСТАВКА

138

кратко и ясно

преди 4 години

Ко от туй бсп Пак няма да спечели каквито и да е избори

137

Ха ха ха ха ха ха

преди 4 години

в турция няма турци турция е Руска колония а месните аборигени са *** за Кремълския повелител

136

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Спете спокойно :)))Турция - никога няма да окупира България , ако не закачате - турците, помацитр, ромите - мюсюлмани . България е абедна - Неатрактивна държава и територия:))),При събитията в Катуница - ромите се обадили на Ердоган, а той се обадил на Боко - и му казал,* Виж кво, ако до 24 часа - не можеш да решиш проблема с ромите, значи си неспособен, и аз със танковете на ООН ще дойда да го реша*,Знаете какво се случи - след 12 часа - Нямаше Такъв Проблем.Това е Ердоган :)))ХА-ХА-ХА-ХА

135

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

В Сирия - няма турци, в Ирак няма турци, в Катар няма турци, в Сомалия - няма турци,Но, Турция - Окупира територии от тези Държави,На Турците - не им дреме - имали турци - няма ли турци,Правят си - Каквото си ИскатХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

134

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

До 25 години в България - българите ще са Малцинство :))))ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

133

Пян_Гъ

преди 4 години

До ОсманОсманаа, това, че НАТО го е закъсало, никак не налива вода в мелницата на Турция (друг въпрос е колко си "Осман" на ДНК равнище, ама айде!). Турция ще бъде вкарана в менгеме - Армения + кюрди (Ирак) + кюрди (Сирия) - на фона на вътрешна гражданска война с турските кюрди. Населеният някога от българи (траки) Анадол го пиши бегал. Никак не злорадствам - само виждам какво ще стане. Жалко за образованите европейски настроени турци, които не са като останалите, хайде да не ги наричам...

132

НЕбългарин

преди 4 години

До 148 с фалшивия никКърджали е единствената област, в която всички градове увеличават населението сиГрадовете, в които се отчита увеличение на населението през 2018 година, са разположени в общо 16 области.Както и през 2017 година област с административен център Кърджали, в която са разположени пет града, е единствената в страната, в която всички градове увеличават населението си. Това, освен областния център, са Ардино, Джебел, Крумовград и Момчилград.

131

Анонимен

преди 4 години

Лошото, че като стане втори Иран, много турци ще плъзнат по света като ***.Уж като бежанци и бегълци.Тогава НАТО ще прави буферна зона -европейската част и Истанбул за светски настоени и резерват за правоверни оттатък проливите.

130

Анонимен

преди 4 години

То не само турци не останаха в България, но и българите изчезват незнам си къде, за сметка на това роми бол, па и още пристигат от Изтока.Държавна политика.

129

Осман

преди 4 години

Крим е Турски

128

Анонимен

преди 4 години

Е и те тия неща стават през ден на такива съвещания а в кочинaтa на северизток си мислят че някой все едно е оспорил волята на сталин :))

127

Осман

преди 4 години

Империята се събужда от вековен сън това от мен да го знаете после да няма, ама аз не знаех, аз не чух, аз не видях!