8

Коки

преди 4 години

Моят прочит за ВСВ е, че тогава се убива патриотизмът на Европейските държави. Германците са бастуни, загиват, а дотогава ще бачкат да издържат зелени човечета.

7

Анонимен

преди 4 години

Вие не можете да си представите просто на каква мозъчна промивка са били подложени немците в Западна Германия и на каква промивка продължават да бъдат подлагани.Ние израстнахме с илюзията, че на изток от желязната завеса, хората са били промивани, а на запад не. А всъщност се оказва, че на запад са промивани дори повече отколкото на изток. Затова АфД е с ядро в Източна Германия. А в западна Германия са кротки агънца не смееще гък да кажат.

6

Пройчо

преди 4 години

На кого се извиняват ??

5

Copocoид

преди 4 години

Германците са най-големите лицемери на света.Сигурен съм, че най-малко 80% от смействата там пазят подобни "реликви" и вечер като се натаралянкат ходят по мазетата или отварят скриновете и им се радват.Истината е, че а са гъкнали, а президента на САЩ ще им покаже канцлеракта и златния резерв на Германия официално ще стане американски.

4

анонимен

преди 4 години

Аман от *** изпълнения! Дайте сега да затрием няколко години от световната история и да се направим, че не ги е имало, нале...

3

Анонимен

преди 4 години

Германците се превърнаха в зомбита ... или поне в такива ги превърнаха глобалистите ... ако си патриот и националист - значи си нацист ... Иддиотска работа .... за какво да се извиняват ? Малко ли изметтт приеха от цял свят ???

2

Анонимен

преди 4 години

И за какво да се извиняват? Това е част историята. Да ви.. либерастки-те лиготии..

1

Анонимен

преди 4 години

Явно с умиление сси спомнят за миналото си и се извиняват като го наричат грешка