98

1

преди 4 години

Само у нас се стрелят и взривяват, в западна Европа такива неща не се случват. Бойко е виновен!

97

Анонимен

преди 4 години

Другите - с две мозъчни клетки.Селският интелектуалец waffen ss - умен и добър.

96

Анонимен

преди 4 години

Абе русофилите, оставете я на мира тая ванга бе.Какви са тези опорни точки дето са ви дали днес? В която и тема да вляза, чета какво била казала Ванга на путин докато спял.

95

Анонимен

преди 4 години

Ванга е предсказала 21 век камили ще пият вода от дунава. Е камиларите дойдоха сега чакаме камилите

94

22 см

преди 4 години

"Малмьо е най-интернационалният град в Швеция: почти всеки трети от неговите жители е с мигрантски корени"От ясно по-ясно.

93

Waffen SS

преди 4 години

Има същества с повече от скромни когнитивни възможности,които от двете си мозъчни клетки не могат да изстискат и минимална информация и коментар,но могат да паразитират върху коментари на други.А като и това не могат използуват ирелевантни похвати ,за се отчетат пред кукловода им

92

Анонимен

преди 4 години

До Анонимно107много ли сте

91

Анонимен

преди 4 години

Поми ярите на атака са много активни из форумите.А на иозборите - смешни.

90

Waffen SS

преди 4 години

""Престрелки, бомби, кръв: Това не е Багдад, не е Малмьо"",а демократичен,евроатлантически, неолиберализъм в действие.Елате още мигранти,ние ще ви приемем,заедно с вашите етнически обичаи и особености

89

Анонимен

преди 4 години

Пеца, Брейвик не изби ли 71 бели деца?Това ли наричаш ефективно? Ти си по-болен и от него.Да твърдиш, че избивайки етнически норвежци се бориш с имигрантите било ефективно. Ти си болен пеца.

88

Циник

преди 4 години

Мда... навремето пазарите на оръжия и дрога в Швеция се държаха от местните байкъри Хелс Ейнджълс...С масовото навлизане на арабски, африкански, и афганистански шимпанзета - върви брутална и кървава война....и викингите май я губят.

87

Васко Жабата

преди 4 години

За това ли оня Брайвик направи терористичния атентат навремето? Всичко си идва на мястото вече ... Колкото и да криете истината, тя излиза на яве рано или късно! продажни медии, псевдо-журналисти, писачи на поръчки. Долу!На китарата - Васко Жабата, той ще свири драги гости, сааамооо за вас!

86

АнтиФа = Толераст

преди 4 години

Много внимавайте и се пазете от толерасти които се зоват АнтиФа! Въпросните индивиди са безработни пишлемета, "незнайно" откъде финансирани, канени по какви ли не предавания, да дават интервюта, контролират фейсбук страници, от които бълват пропаганда и четат "морал" (много съмнителен морал) на хората, казват им как да мислят по определени тематики.Преди проследих едни такива отрeпки и видях цялата им задкулисна подмолна дейност. Толерират пeдерастия, бежанци, правят бунтове. Пазете се!!!!

85

пецата

преди 4 години

Ще се молят Брейвик да излезе по скоро за да им оправи проблемите , той ги решава крайно но ефективно

84

Абубакири-ибн-суидан

преди 4 години

Ами така е! Хелгите тука с русите пичонци си ги перем редовно докато Вилхем в другата стая мие съдовете. Постреляме малко с бандите от Сомашия и после пак пране на Хелгата. До 2025 половината Швеция ще бъде от пришилци. Това е факт. Провете у интернета.

83

"анон"е,

преди 4 години

пишеш, че"почти всеки трети от неговите жители е с мигрантски корени" - и питаш: "въпроси?". Един-единствен е моят: КОГА ЩЕ БЪДАТ ИЗКОРЕНЕНИ"???

82

Анонимен

преди 4 години

Толерираха мънкитата толерираха, горките бежанци!,...., сега им избиват децата. Започвам да си мисля че в България не е чак толкоз зле

81

Ани

преди 4 години

Социализмът не прощава.

80

Вътрешен

преди 4 години

Бандити от республиките се стрелят с бандити от колониите ,кой да продава бело и робини щото заедно въврят много добре.

79

Анонимен

преди 4 години

"Хората на Макрон",са бъдещето на Западна Европа.