43

Анонимен

преди 4 години

Айдее, червените *** ни налазиха. Пирогов от кога е в това състояние и цялото ни здравеопазване? Май не от 2009-та? А от преди 1980-та!!!! Опита ли се ББ да направи реформа при първия си кабинет? Опита! Какво каза тогава шефа на БСП Миков. Никога няма да позволя да закрият болницата в родното ми Брегово! Е, бламирахте ли Стефан Константинов. Е, сега къде е шеф на болница и тази болница как е? Има ли проблем там със заплатите на медицинските сестри, как е оборудването й, има ли дългове?

42

Анонимен

преди 4 години

Случайност или немърливост - следствието ще покаже, но подобни инциденти по вина на така нареченият "човешки фактор" има по цял свят!Това разбира се не е оправдание, но е факт.Съболезнования на близките на загиналите!

41

Стамат

преди 4 години

До ДанъкоплатецБЕГАЙ БЪРЗО ДО 4ТИ КИЛОМЕТЪР И СЕ ПРЕДАЙ МАЛО УМ НИКО

40

до 22

преди 4 години

Бутилки никъде нямаше около болните.......В практиката се използват и преносими кислородни апарати Ползват се за оказване на спешна медицинска помощ,например в линейките също има малки кислородни бутилки с редуцил- вентил ,*** и маска или катетър .И само правилната техника на кислородолечението осигурява терапевтичен ефект.

39

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

ДОЛУ ГЕРБ! ОСТАВКААА ! ОСТАВКААА БОРИСОВ ОСТАВКААА!!

38

ЗАЩО

преди 4 години

Ужас Щом и болниците почнаха да гърмят спасение няма

37

Гробокопач

преди 4 години

Конграчулейшънс, Борисов!

36

Луд

преди 4 години

Под всяка статия, 3-4 *** *** си драскат едни и същи глупости!

35

Анонимен

преди 4 години

Айде - Германия да се учи от нас сега.

34

КОНГРEЧУЛЕЙШЪН БОЙКО

преди 4 години

Това е държавна болница и тя е за бедните. Айде успокойте се малко - не е умрял някой важен гербер, нали?! Дишайте малко кислород. Поемете

33

Max

преди 4 години

Тази болница прилича на сграда от Припят.

32

Очаквайте

преди 4 години

Очаквайте в държавата на Тиквата и Шиши утре:- ВМА се срутва.- Дребна инфекция в СБАЛИПБ зарази цяла софия с Хепатит- Софийския университет изгоря - Продаваме жълтите павета в OLX

31

МАРИНА БИЛЧЕВА

преди 4 години

ОСТАВКА ! ОСТАВКА !

30

Анонимен

преди 4 години

Според мен пък е атентат.От доволен пациент, размотаван по болници?Или от някой, дал "доброволни" дарения?Или от някой опериран здрав, и с поставени стентове?Списъкът с "доволни" клиенти е дълъг!

29

4

преди 4 години

Само като я гледам тази болница, такива спомени ме връхлитат, че............ филм на ужасите е меко казано. Жалко обаче за многото способни лекари, които да не забравяме, че работят в тази клоака. ИЗЦЯЛО ОСНОВЕН РЕМОНТ й трябва алоооооо, управляващите, къде са ни парите ????????????

28

Демон

преди 4 години

Важно е тиквеника и неговата крадлива банда да са на власт. Другото минава и се забравя. Стадото има къса памет.

27

ГЕНОЦИД

преди 4 години

Така, както вървят нещата, ще преизпълним плана за унищожени българи.Конграчулейшънс, Борисов !

26

+++

преди 4 години

Въпрос на време беше В ТОВА ОТДЕЛЕНИЕ /приличащо на коптор/ да се случи нещо такова. Имах ""честта" преди месеци да го посещавам - това не прилича изобщо на болнично отделение, а на конюшня, в която болни мъже и жени се настаняват в една стая / 6/. Тези болни са вече ОТПИСАНИ като хора и изживяват буквално последните дни от живота си като НЕХОРА. Съжалявам, че го казвам, но това си е простата истина. Невярващите ако искат могат да се уверят сами.

25

КОНГРАЧУЛЕЙШЪНС !!!

преди 4 години

Видими резултати !ГЕНОЦИДЪТ продължава.

24

Прашльо

преди 4 години

Видяхте ли като искате чист въздух в София, кво става, дишайте си прахоляка по-добре - по-здравословно е.