106

бив. презид. Иванов

преди 4 години

И вашиьот президент излезе "бугарска ливада недокосена", който се стреснаот Боко Тиквата и неговите ВСЕВЛАСТНИ ГОСПОДАРИ и реши вместо да си има неприятности . . ."да клекне'' и подпише Указа !Не съм очаквал и друго развитие в тази ваша продажна държава, населена с австралопитеци, а не с . . .хомосапиенс !

105

Анонимен

преди 4 години

Завряният зет заврян в централния, най-после! Гешев с тебе сме

104

Анонимен

преди 4 години

До оцелял българинКато гледам за сега такова нещо може да се случи с Баневи.А дано им вземат всичко!

103

Гробокопач

преди 4 години

До АнонименПървом се започва с идеята за Свободата без към нея да биват прикрепени вируси като "равенство", "братство". Тогава демокрация, не ти е нужна. Свободата е Всичко, което ти е нужно. В България, обаче, Тя никога не е била.

102

Анонимен

преди 4 години

Къде ще ходи , като в закона си пише- ние сме парламентарна република в която премиер и премиерски съвет (правителството) решават кво ще стане ! Радев може да си пуска вето колкото си ще ,правителство щом не подкрепя забраната му ,край ,предложението му се отхвърля! Старото бкп са смешни , новото бкп са чудовища!Ще ви "оправят " не 10 ,не 20 , а още 45 години Франция и германия си поделиха европа .А тук разрешиха бившите комунисти да управляват .Демокрация няма ,тоталитаризма се върна .

101

Анонимен

преди 4 години

Някой да не би да си е мислил, че нещо друго ще се случи....а конституцията по-добре да не я и докосват, че с острието на правната мисъл в министерството на правосъдието не ми се мисли какви ще ги сътворят.

100

Анонимен

преди 4 години

Едно вето, два избора,три обяснения...Беше интересно,но така или иначе, указа беше подписан, макар и с президентско "отвращение"!

99

Г.Т.

преди 4 години

Аз за пореде път ще попитам кой управлява държавата! и кой армията?Държава, нямаме, армия нямаме!Но си имаме Бойко и Президент!О.З. Майор Г. Тотев!

98

До 98

преди 4 години

Кое точно е мафията и кое не е? Цв.ВасилевАрабаджиев,Баневи,Златев,Гергов,Манзжуков,Велчеви,Дионисиев,Цеко Минев,Божков,Г.ГанчевИнджов,Гущеров,К.Добрев,Овчаров,ГуцановЦ.Вутов,М.Събев,Бенчев,А Райчеви още и още противници на избора от този вид ирод могат да се изброят ,а ти към кои ги причисляваш???Всичко започна още презх1989та,а и малко по рано ,драги младежо!!!

97

Анонимен

преди 4 години

То под фуражка мозък и коса не виреят. Още един в клуба на полираните тикви. Вижте ги - до един са плешиви и до един са "специалисти". Цъфнали сме и вързали вече от всякакви кубета, дето дават акъл. Пак поредната мутра ще маже гафовете на другите мутри. Даже бежанците се чудят как да се разкарат от тая европейска държава.

96

Анонимен

преди 4 години

Предстои ни да поживеем в интересни времена! Но дали по китайски, ще узнаем...

95

Анонимен

преди 4 години

До МОЖЕШЕ ЛИ,МОЖЕШЕ,аман Радане Кънев ти ли си,по-спокойно бе човек шти се пукне жълчката.аз пък очаквам най-накрая някой да почне да ви вкарва по затворите,ама де да видим.

94

БайБай

преди 4 години

Не остава много. Хората не са сляпи и просто ще напуснат и последните,които искат да живеят нормално. Тук няма смисъл от протести и тем подобни. Просто отсреща са не хора а озверяли за власт и пари ***.и.

93

МОЖЕШЕ ЛИ, МОЖЕШЕ!

преди 4 години

Ама не го направи! По конституция не можеше да върне решението за преразглеждане, НО МОЖЕШЕ ДА НЕ ГО ПОДПИСВА като го бави, ако ще и до края на мандата на Деси. Такива прецеденти вече имаше в други, може би малко по-нормални, държави. И променяха конституцията и прочее... А тоя хвърчилник се прави на опозоция само. Резил и позор! Шафьор-Самальотчик!!!

92

Анонимен

преди 4 години

Радев стана кръсник на Мафията.

91

Гробокопач

преди 4 години

Както казват евреите в "Протоколите на ционските мъдреци": "Президентът е карикатура на владетеля";)))

90

Панталей Партизанина

преди 4 години

Г-н Радев е човек на мисълта, творчеството, солидарността и рационално-социалната целустременост! Ето защо той подписа, но ще упражнява цялостен задълбочен контрол над Гешев и ако Гешев кривне от правия път, г-н Радев веднага ще се засили и седне да подпише отзоваването му! Защото г-н Радев мъдро подозира че Гешев може да се насочи към честните и отрудени членове на БСП! Туй г-н Радев няма да допусне защото е истински мъж-пилот който дарява заплатата си на бездомните и бедните!

89

-

преди 4 години

Разочарован съм!!!

88

Прецедентът Раде

преди 4 години

Прецедентът Радев клекна пред мафията...

87

Анонимен

преди 4 години

След Гешефтурата, да създадат и министерство на истината и смисъла на живота...