21

Анонимен

преди 4 години

Вън руските танкисти от европейския спорт !

20

Анонимен

преди 4 години

Руският Гулаг е капсулиран от всякъде:Путин вече не мърда никъде.Путин освободи Сирия от сирийския народ и сега " космическите" му войски се радват на пустеещите сирийски пясъци.Путин анексира Крим и построи мост за да транспортира оръжие по него, но кримчани едва вегетират откъснати и от Русия, и от Света.Путин не си призна за допинга и руския спорт сега е пред колапс.

19

Буревестников 3

преди 4 години

.... Пак питам. Майкъл Фелпс ? С какво бе "хванат"? Защо не отнесе заслужено голямо наказание? Серина Уилямс ? Някой да ми каже , че НЕ взима забранени стимуланти с това телосложение? Флорънс Грифит Джойнър - Наистина невероятна американска спринтьорка ... От КАКВО и ЗАЩО почина само на 38 години ?!?! ... А повечето американски лекоатлети , особено в късите спринтове? ... Дионте Уайлдър? Джошуа? Сигурно и те са "чисти" , а? ;) ... АБСОЛЮТНА БРУТАЛНА И УМИШЛЕНА АТАКА СРЕЩУ ИЗТОКА !!!!!!

18

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Руския Гулаг бил вилик !!!...навсякъде го бият като маче от дирек."Човеко ДОКАЗАХА само един случай за миналата олимпиада и този случай НАПРАВО ВОНЕШЕ на ИСЦЕНИРОВКА - Допинг взет от играч на Кролинг...и то в единична дозаи то по средата на срещитеи то се оказа отдавна известен дори архаичен и определено с нищожно действие допинг препарат...А всички останали обвинения бяха оборени при повторни тестове и в съда, но това стана след самото спортно събитие.

17

Анонимен

преди 4 години

До TTАко видиш как посрещнаха нашия премиер на летището в САЩ, по-малко ще се надуваш.

16

Анонимен

преди 4 години

Евтин сценарий за посредствена публика. Като епруветката с прах за пране на Колин Пауъл.

15

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Вън! Който дрънчи с оръжие да бъде игнориран и изхвърлен от всички политически, бизнес и прочее международни формати."САЩ имат повече самолетоносачи от всички други стррани взети заедно, САЩ имат Военен бюджет по-голям от следващите 10 страни взети заедно вкл Китай, Русия, ВБ, ФР, Турция,САрабия...Та какво казваше да забраним на САЩ да участва където е така ли?Знаеш ли много добра идея.

14

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДо 10Ами да изхвърлят и САЩ тогава.

13

Боби

преди 4 години

При предишния случай, Олимпиадата, имаше идея да се направи "ИНТЕРНАЦИОНАЛ СПОРТ" както беше по СССР време. И докато съществуваше тази СОЦ алтернатива да са хваналия някой от СОЦ лагера с ДОПИНГ? Помните ли? ДОПИНГ Машата почна да се развява след 1990 година. Още малко им трябва на Руснаците и ще създадат с Китай и други страни да го кажем Евро-Азиатска лига на спортовете или каквото там измислят която да не е под Юрисдикцията на САДА(WADA) и ела гледай кой жабета ще руча.

12

Анонимен

преди 4 години

Вън руските шпиони и шарлатани от световния спорт !

11

Анонимен

преди 4 години

Обзалагам се, че ако не се бяха класирали, нямаше да ги изхвърлят.

10

Анонимен

преди 4 години

Вън! Който дрънчи с оръжие да бъде игнориран и изхвърлен от всички политически, бизнес и прочее международни формати.

9

Алокакси

преди 4 години

Е това са глупости. Серина, Майкъл Фелпс, Франсис Нгану и Диенте Уайлдър ще кажете, че не вземат. Все руснаците или някакви такива източни образи като нас го отнасят.

8

Буревестников 2

преди 4 години

..... 3. Серина Уилямс? ..... Тя си е почти чист мъж , като телосложение и мускулатура! Обаче наказаха - Мимето Шарапова ?!?! ..... Много груба и брутална атака срещу Русия ! ... Тотално целенасочена срещу Изтока първо ... После срещу Русия ! ... Не мога да разбера как тук хората се "кефят" на това ?!?! Някои хора де ! Не всички ! А ние къде сме , бе ? Тиквеници! Нали й ние сме - ИЗТОКА ?!?! Никога НЯМА ДА НИ приемат - и винаги ще ни мачкат здраво по всички възможни начини! Какво се радвате?!?!

7

Анонимен

преди 4 години

до 2,касичка с пари?!? Бегай при доктора за нови хапчета, тия не действат.

6

Буревестников

преди 4 години

... Е_ати мощната , отвратителна и грозна атака срещу Руските спортисти точно преди Европейското по футбол и Олимпиадата в Токио! Сигурно ... изобщо ... ама изобщо ... НЕ Е "целенасочена" и "умишлена" !!! Що? В ХАмерика , И Западна Европа сигурно изобщо няма допинг изпълнения , а? ... Само три примера , а може още 3000 по три ... 1. МАЙКЪЛ ФЕЛПС ?!?! С какво точно бе "хванат" , а? ;) 2. ХАмериканските лекоатлети , особено в късите спринтове? Флорънс Грифит Джойнър ... От какво почина през 1998?!

5

АнонимеН

преди 4 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е НА ПЪРВО МЯСТО В СВЕТА ПО ХВАНАТИ СПОРТИСТИ С ДОПИНГ ВЪВ ВСИЧКИ СПОРТОВЕ!!!

4

АнонимеН

преди 4 години

СЪЩОТО БЕШЕ И С НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!!!ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА, ЧЕ ДОПУСНАХА ДА ИГРАЯТ НА СВЕТОВНОТО БЕШЕ, ЧЕ СЕ ПРОВЕДОХА МАЧОВЕТЕ В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!

3

Анонимен

преди 4 години

Какъв допинг брее...това са играчи, които играят в клубни първенства, там да ги порверят, толкова ако мислят че взимат допинг...ама от допинга ще да са падали шотландия с 10 на нула....смехория

2

Анонимен

преди 4 години

Няма да си позволят да изхвърлят такава касичка с пари. Не са толкоз луди. Ако беше България обаче или някаква подобна държава, щяха веднага да й бият шута.