25

Анонимен

преди 4 години

Коментар 14 си го казал много правилно.

24

Анонимен

преди 4 години

До 23Ами има нещо вярно в това което казваш. Гледах преди време един игрален филм, май беше копродукция, в който се разказваше за американско момче евреин от украински произход, решил да отиде в Украйна да намери баба си и дядо си, да разбере повече за корените си.И местните евреи там му разказваха, че при Сталин е било толкова лошо, че когато Хитлер е окупирал Украйна отначало са се радвали, защото са очаквали да стане по-хубаво.Сталин е гонел евреите не по-малко от Хитлер!

23

човек

преди 4 години

За да не започнат разни безсмислени разсъждения от рода на това, че евреите винаги се изкарват жертви, искам да добавя един пример за пропаганда на идеите на националсоциализма:През 2015 г. не кой да е, а самият министър председател на Израел, Бенджамин Нетаняху в реч се изказа ласкателно за Адолф Хитлер, като намекна, че той не е искал да избива евреите, но тази идея му е дал великия мюфтия на Йерусалим Ал Хусейни.Което просто не е вярно. Така че и евреите могат да "сгазят лука".

22

човек

преди 4 години

Ако някой сбърка и каже нещо което звучи като реклама на националсоциализма в Германия от 1933-та година, сам по себе си този факт няма да доведе до фатални последствия. В смисъл, никой няма да умре, да се разболее или да бъде репресиран.Но като цяло историята се забравя, и не е чудно как сега светът е пълен с малoyмни кpaтунковци, които се чудят "какво лошо има в идеите на Хитлер?"Ами тъкмо заради това трябва да се наказват подобни прояви - да се помни!

21

бай х

преди 4 години

Едно време питах една баба в Украйна Кога са живяли най добре . Тя ми отговори - когато бяхме под германска окупация /1941-1944/ имаше ред и не се крадеше .

20

Анонимен

преди 4 години

Винаги ще има смачкани комплексари,които не виждат нищо лошо в нацизма..

19

Анонимен

преди 4 години

Нищо кой знае какво не е станало. Случва се и на най-добрите. Сега холандските евреи ще хвърлят малко огън и жупел, и ще се приключи с "инцидента".

18

Анонимен

преди 4 години

До 17Няма такова чудо "хитлерофашизъм".Всъщност, Адолф Хитлер заслужено може да бъде квалифициран като "активен борец против фашизма и капитализма".Преди Аншлуса Австрия е управлявана от австрийски фашисти.Всички партии са забранени, включително австрийската националсоциалистическа партия, близка на партията на германските нацисти.Хитлер сваля от власт Курт Шушниг, австрийски фашист и канцлер, след което назначава нациста Артур Зайс Инкварт на негово място и анексира Австрия!

17

House M.D.

преди 4 години

Тази новина иде да напомни, че в цяла Европа цари абсолютна свобода на словото!

16

Тотенкопф

преди 4 години

Хаил!

15

Анонимен

преди 4 години

En ми къф е проблема уе! Ние у даксли си го викаме всеки път га се видими па даже и някои дакалици ни се радват

14

ФУТБОЛНИТЕ АГИТКИ

преди 4 години

бяха превърнати във фашистки спец команди и участваха в преврата в УКРАЙНА. Тук също си затварят очите нарочно според мен и ги пазят като резерв за краен случай, ако комунистите бъдат избрани по демократичен начин за да извършат преврат срещу тях

13

КОГАТО НАЦИСТИТЕ

преди 4 години

избият някой, който ти е близък тогава ще осъзнаят какво е фашизъм. Е тогава ще късно. ще трябва пак да се сравнява със земята змийското гнездо

12

Анонимен

преди 4 години

В БГ е пълно с мутри неонацисти - предимно мотористи...

11

Бай Кръстьо

преди 4 години

Интересно, има хора които се чудят какво му е лошото да си нацист. Явно има хора при които отсъства спомена или познанието до какво е довел нацизма в Европа и света. Дори не се опитват да си представят какво означава смъртта на 60 милиона души. Липсата на памет и избледняващи я спомен останал жив у малцина съвременници е страшен, именно той може да доведе до нова световна война и Холокост.

10

чичо Гошо

преди 4 години

Фашисти които се наричат комунисти .

9

Анонимен

преди 4 години

По белия мъж се изливат тонове помия всеки ден, но ако недай си боже пуснеш шега за черни, жени и т.н., веднаги ставаш безкрайно лош расист, женомразец сексист и т.н.

8

ОЩЕ ЕДИН

преди 4 години

тъгуващ за времето кагато ХИТЛЕР окупира ХОЛАНДИЯ и изби доста холандски патриоти. Жалко за добрия футболист. Карай на кариерата му като коментатор. Това не се прощава

7

Анонимен

преди 4 години

Баси човек пуска шега и войнстващите НПО-та, които са много близо като маниер на действие до нацистите, веднага те нападат и са готови да те разкъсат. Големия нацист Ван Бастен, който през цялата си кариера игра с двамата си добри черни приятели Рийкард и Гулит - истински расист.

6

Кико

преди 4 години

Голям