11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Рецептата на кока кола не струва пукната пара...Е, смятай какво струват тогава останалите сръбски тайни и за какъв да ни интересуват!

10

Русия

преди 4 години

Всеки лекар ши ви препоръча да не пиете тая гнусотия. Тия тъпни с тайната и великата им рецепта е а пред наркоманскити *** и седерастити.

9

Анонимен

преди 4 години

Ми тя повече от цяла Сърбия струва.

8

Омръзнахте

преди 4 години

Стига сте ни занимавали с тази безперспективна и безинтересна държавичка Сърбия !

7

Анонимен

преди 4 години

Рецептата на кока кола не струва пукната пара - целия свят разбра каква гадост е тази напитка и цялата фирма - най доброто която може да напраеите за Вашето здраве е да не докосвате НИЩО направено от тази фирма...

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4 България е държава от 7 век,докато Сърбия става такава с помоща на българите,през 13 век. Единственият случай,когато Сърбия се разширява най-много е по времето на полубългарина и сръбски цар Стефан Душан,на когото майка му и баба му са български аристократки. Той царува само 15 години,отслабва царството и то попада под османско робство.Косово е било300 години българско,преди да стане сръбско.Българска армия освобождава Белград.Без българското"да",Сърбия не може вЕС.

5

Анонимен

преди 4 години

Че тя струва повече и от Сърбия!

4

Сърби я

преди 4 години

Рецептата не е тайна, има я в нетя.Въпросът е какво е съотношението между колата, рома и леда.

3

все тая

преди 4 години

Изобщо не ме интересуват сръбските тайни колко струват. Сърбия винаги е била против България в цялата си история. Войни, интриги, предателства, винаги е гледала да откъсне територия от България, да постигне нациналните си идеали за наша сметка. И преди 1000г. и преди 100г. и сега пак са затънали в лай** обаче България и българите пак с нещо са им виновни.

2

Анонимен

преди 4 години

Едни са сърбите и македонците са техните пророци.

1

rusnak

преди 4 години

Дам, този вреден пи/коч Кола е безценен.