81

Наблюдавам коментари

преди 4 години

Гледам има доста коментари защитаващи кандидат-убиеца, ами пожелавам ви следното: Нека цял живот както до сега бъдете жалки, грозни и полу-вменяеми жовотни, нека *** да не видиде както сте си свикнали и цял живот си останете уродливи балъци предизвикващи смеха на всеки нормален срещнат човек, нека и жените ви се присмиват и въртят на малкия си пръст, всичко ви е познато, просто нека продължи!

80

Анонимен

преди 4 години

плюваме на руснаците ето че и в бг се явиха тези *** жалко за момичето нека господ да и помогне такива ги има в целият свят

79

гражданин

преди 4 години

По принцип пътуването във влак е приятно, често има млади хора. Може да се запознаеш с някое гадже. Е, аз никога не съм се запознавал, но така си мисля.

78

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 83Това е онзи, който излива тук неприязънта си спрямо жените изобщо. Не му връзвай кусур, човечецът си е малко чалнат.

77

Анонимен

преди 4 години

някои по-долу искат да изкарат,че нападателя се е отбранявал,все едно,че жертвата го е нападнала,не стига,че е проявил агресия,и в последствие почти е убил момичето а искат да изкарат жертвата виновна за това,че е решила да се защити с оръжие от доста по-силен нападател.Някои хора вече имат джендърско мислене,приемащо жертвите за виновни а агресорите за невинни,ето това е което ще унищожи европа

76

гражданин

преди 4 години

Моята версия е, че мъжът е поискал секс от жената, а тя е отказала и това разминаване в намеренията е довело до конфликта. Ще споменавам тази жена в молитвите си.

75

Анонимен

преди 4 години

Докато няма адекватни мерки за лечение и ко *** на психично болните, такива неща ще се случват. В Пловдив например, освидетелствани хора с психични разстройства (и то не безобидни) карат такси и возят хора...а дали си пият хапчетата никой не ги следи...изобщо трагедия

74

Анонимен

преди 4 години

Кой пътува в днешно време с влак? Рейса стига по-бързо и поне всички хора са в едно пространство и има шофьор с телефон дето може да звънне във фирмата ако стане нещо. Ама и там не е много сигурно. Дъщерята и зета бяха в рейса дето го задържа един терорист преди много години на бензиностанцията на Ромпетрол. Добре че всичко се размина без жертви че имаше пистолет и 50 патрона. И сигурно пак ще повтори защото го осъдиха на 2 години условно. Абе каквато държавата такива и терористите - пишман.

73

Бай Иван

преди 4 години

Развита демокрация, 20-годишни пикли носят ножове, стабилност и евроатлантизъм ;) !!!

72

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВиктор Гешев се казва.Аз не познавам ц. Виктор, а ти/

71

Анонимен

преди 4 години

Тоя агресивния от избирателите ли е или не? Добре, че се е влючил оня гражданин от влага дето скочил след агресивния в движение и го е заловил иначе щеше да си е неизвестен.

70

Роб на влаЗта

преди 4 години

Смърна присъда ....

69

Анонимен

преди 4 години

"Агресивният мъж" какъв е по-точно? Щото има едни такива, дето върлуват ежедневно по влаковете и вече от години не им споменават произхода, да не ги "дискриминират"

68

Анонимен

преди 4 години

До Лични наблюдения-3Ставаше въпрос за психично болни, наглеждани единствено от близките си и за проблемите, които възникват вследствие на това. На тази тема има няколко коментара, написани по-долу.Ама нали и ти трябва да кажеш нещо ...

67

аз съм в шок

преди 4 години

ужаси някакви в влаковете на бдж, сега и кланета почнаха...по каква причина нормален човек би се качил на влак аз не разбирам?

66

Анонимен

преди 4 години

Куфари до вратата.

65

Анонимен

преди 4 години

До вратата, ако реши да влезе да се спъне поне , за да може да реагираме навреме. Слава Богу нищо не ни направи. Ако има по два полицаи ще по-спокойно.

64

Анонимен

преди 4 години

68 , последният влак от Варнв за София е в 17 ч. Следващият е в 23ч. Поне така беше преди 5ч. Когато ходех за изпити до Варна по две нощи не съм спала -от притеснение, че трябва да пътувам цяла нощ и от това,че изпусках влака в 17 ч и трябваше да чакам този от 23 ч. Добре,че поне на гарата във Варна имаше полицаи и беше спокойно. Не съм ставала свидетел на инциденти.Веднъж пътувахме с една колежка и имаше един луд . Стоеше до купето и ни гледаше зловещо. Нас ни хвана страх и сложихме всичките с

63

do 58

преди 4 години

с нож даже не е достатъчно, с картечница трябва да се движиш в тая загубена държава!!!

62

Fck

преди 4 години

намира се в Раднево защото се прави на невменяем и утре ще го пустат и тва е сичко се забравя ..... ужас е днешната реалност. Но жена на 20 години сама в нощния влак... е извинявай!!! няма ли дневни влакове!