30

JJIvanov geologist

преди 4 години

Относно КУрилите лично да предупредя че Боговете ги ползват за охрана на огромни територии вкл на Тихия океан чак до САЩ.Да помоля Япония да спре конфронтацията по този повод .Отново има риск от наказание както онова с земетресенията и цунамито..

29

Срочно

преди 4 години

Експерти да огледат видими и осезаеми същества как гледат зад седалка на пилот на F35 pri демонстрационни полети в Мелбърн Australia..След нарко преврата в Украйна 2014 е инсталирана тежко терористична военна техник която с е ползва за тежко мръсни експерименти вкл подпaлване на важни зони от климатичната охрана на Земята ни вижте Siberia i Amazonia . В момента се жалва почти цялата територия на САЩ от нови нагло вредни американски дигитално холограмни оръжия..

28

JJIvanov geologists

преди 4 години

Очаква се рязко увеличение на тежките увреждания на климатичната охрана заради нагло престъпна конфронтация целяща ограбване на трилиони доlари от САЩ И други страни вкл от членки на НАТО за превъоръжаване с контролирани от военно терористичната мафия нови техники. Освен нови по тежко вредни радари видяхме и самолети контролирани от черни масови убиици вкл с инсталирани black death activators F35 i F16. Ot MArs искат забрана за полети на всички американски военни самолети

27

Анонимен

преди 4 години

До 24Ти си като жените бре, обвиняваш другите в собствени грешки и пороци - точно обратното е руския ботуш където е стъпил, си тругва само с кръв и жертви. От България винаги си е тръгвал с български роби и коли със злато. Това покрай всяка руско турска война. Чети и се образовай приятелю, за да не пишеш глупости!

26

Анонимен

преди 4 години

За каква компенсация от световната война ,пишеш?Японците не нападат СССР,по простата причина ,че имат договор за ненападение ,а за тях това е въпрос на чест!Договор подписан с руснаците всъщност не струва и колкото стойността на хартията на която е написан!Всъщност японците са истински джентълмени защото искат само южните Курили,въпреки ,че преди владееха всичките50големи и малки острови!

25

Sichtpunkt

преди 4 години

А САЩ, защо не се притеснява когато мАсква си вре зурлата в Африка и не само там?

24

Sichtpunkt

преди 4 години

A Курилските острови - мен те ме притесняват повече.

23

Анонимен

преди 4 години

КУРилските острови.....Руски ботуш където е стъпил,трудно отстъпва.Не им зная клаузите на анекса за Курилските острови,но са анексирани като компенсация за щетите от втората световна.Между другото,край тия острови минават всички рибни пасажи.Руснаците там са организирали риболовни кораби тип консервни предприятия!

22

Анонимен

преди 4 години

Върнете си островите на хората, алкохолизирани казаци !!!

21

Анонимен

преди 4 години

Путин да продължава да се хвали с ракетите си и ще види кон боб яде ли.

20

Анонимен

преди 4 години

То американското присъствие е там от края на ВСВ, ама русоблядовете сега се сетили, че им пречи.

19

Анонимен

преди 4 години

Япония ще трябва да чака следващата "Перестройка", когато Китай ще получи целия Далечен изток, а Япония всички Куриерски острови.

18

TT

преди 4 години

Ами да.Защото японците хранят огромна любов към руската мечка и само Америка им пречи да се сближат...

17

Анонимен

преди 4 години

Няма държава, която да граничи с империята на Злото, която да не е страдала от агресията й !Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

16

ГАЙНУТДИН АХМЕРОВ

преди 4 години

Нещо не разбрах но по китайските медии и по руските се тръби че на 21-ви се е взривила американска подводница в Китайско море. По западните медии нищо, пълен мрак. Или само ако има авария на руска лодка се говори а когато е американска се мълчи за да не се прави анти реклама на американското оръжия!

15

Ти да видиш..

преди 4 години

САЩ и Япония тихо мълком се въоръжават с най модерно оръжие ,без да се хвалят всяка седмица.И ще има Олеле , мале...!

14

Я па я..!

преди 4 години

То и Русия безпокои целия свят , ама какво да се прави ?Путин е любител на войната.

13

Анонимен

преди 4 години

И японеца веднага е повярвал, че като се изтеглят американците от Япония и Кремъл веднага ще им върне островите !Кой вярва на ром, монголец и Лавров !?

12

Кой

преди 4 години

Най-големия агресор на земята е САЩ

11

Анонимен

преди 4 години

Русия я спасява това,че е ядрена сила,защото в последните 20-30години японците стабилно се въоражават и няма да им е проблем да изметът от руснаците целия Далечен изток!