50

Атеист

преди 4 години

Детето и жената не са се самоубили, турчина ги е убил, а той се е самоубил,Алах така му е наредил!

49

читател

преди 4 години

Турция е азиатска страна, освен това тотално ислямизирана.Няма база за сравнение с никоя европейска.Те се радват на долнопробните си сапунки и са щастливи.Колкото по-далеч от нас, толкова по-добре.От там нико добро не е идвало и няма да дойде.

48

Анонимен

преди 4 години

Да си стои Ердоган там,ние нямаме полза от дестабилизация на съседни държави,та да се юрне пак една емигранска вълна!

47

баба мара

преди 4 години

султанът до това ще ви доведе ще се трепете от мизерия и болести

46

Анонимен

преди 4 години

Стават такива работи Хора със слаба психика Помните преди няколко години у нас как хората бяха тръгнали да се палят из цялата странаФинансови проблеми плюс нестабилна психика , и като видят за други случаи и хайде и те

45

хахаха

преди 4 години

Последните две изречения казват всичко - целта на тази статия е,да изкарат Ердоган виновен.аАняма ли да проверят как са се сдобили с отровата,кой им я е дал?

44

шматка

преди 4 години

Така е на територията под вещото ръководство на падишаха

43

Анонимен

преди 4 години

В Истамбул е като в мравуняк. Не знам как почти 30 милиона души могат да живеят там и да има работа за всички. Изобщо това са щуротии. Целият свят както върви и се плоди с геометрична прогресия ще става още по-драматично. От друга страна пропастта между богати и много бедни става ужасяваща. Сега се виждат затруднения при 7 милиарда човешки същества, а при 15???. Популациата на човешки същества ако не се намали ще стане страшно. Това кълбо не е разтегливо.

42

Анонимен

преди 4 години

Самоубийствата в Турция: Защо цели семейства отнемат живота си?????

41

Анонимен

преди 4 години

Важното е че имат руски ракети. Време е да станат като новият им съюзник:дрънкане на оръжие и глад.

40

Анонимен

преди 4 години

Самоубийствата в Турция: Защо цели семейства отнемат живота си?Защото животът там е рай, как защо...

39

българин

преди 4 години

Защо не са потърсили работа в чужбина-турците работят навсякъде по Европа отдавна?

38

Анонимен

преди 4 години

Това, че тука някой на заплата от посолството лее шербет, каква велика държава била Турция не отмена факта, че от няколко години Турция се търкаля надолу - икономика, имидж, демокрация, инвестиционен рейтинг.Достатъчно е да се спомене, че никой не ще да заеме пари на Турция под 10% лихва, което значи фалирала държава. Още по-фалирали са банки и бизнеси с кредити.Да го крият, да го крият, колко да го крият - още 1-2 години.

37

Анонимен

преди 4 години

Най-лесния изход, предприет от тотален страхливец, живеещ на друг свят, но не и на Земята. Добре дошли в реалността, както се казва. Човек с шестцифрена годишна заплата съм, ни знам какво е да нямаш и да се бориш да имаш. Ако бях като тия от статията, да съм се обесил 286 пъти досега. Светът няма нужда от подобни страхливи бълхи.

36

Tr izmet

преди 4 години

Хората му написали, че там се самоубиват, а ...парадира колко било хубаво да живееш в ердоганския рай.

35

Анонимен

преди 4 години

Съвсем западна сайта - онзи ден ни пробутваха "новина" за "черна камионетка" отвличаща хора в Турция, днес - самоубииства....Абе много черна тази Турция, бе! От както вече не е приятел на САЩ и НАТО, нали?Също както с Русия!Смешници!

34

Анонимен

преди 4 години

в българия няма ли такива в варна преди няколко год.мъж се самозапали една жена с дъщеря си беднотията води до такива неща недеите да ги обвинявате това го има в целият свят срам за партиите и за правителството само крадат и крада за нищо не мислят

33

Опечален

преди 4 години

Ами самоубиват се от "любов" към Ердоган, както тук около 30 души се самозапалиха и умряха от 2013 до 2016 г. също от "любов и благодарност" към премиера. Досега са около 60, но за тях няма да чуете от медиите.

32

Тъй, де!

преди 4 години

Ердоган ще каже ,че Гюлен е виновен за всяка една такава трагедия!

31

Анонимен

преди 4 години

Това са фактите.А Ердоган е просто лъжец.