34

До 26

преди 4 години

Аз се досещам . ЦРУ с помощта на слугата си Бг.

33

Анонимен

преди 4 години

Вучич оня ден го приемаха в болницата. Слочаенос?!?

32

Анонимен

преди 4 години

Това е двоен шпионин като Скрипал, ЦРУ са го наели надявайки се, че понеже е руснак ще има достъп до секретни сръбски неща. Скоро въпросният шпионин ЦРУ ще му дадат малко Новичок за да не се разбере никога, че е работил и за тях и ще иде при Кашоги.

31

Анонимен

преди 4 години

По последни сведения заснемането е направено от сръбските служби преди две години. Преценено е било, че срещата не е шпионаж срещу Сърбия и затова пенсионираният сръбски военнен не е арестуван. Ставало е въпрос за информация за провокации подготвяни от косовариски екстремисти срещу посолството. С това случаят е приключил. Сега клипът го е публикувал Христо Грозев, който е финансиран от Хабсбургите и управлява много медии в Европа. Смята се, че това е провокация срещу посещението на Путин в Белград, а сърбите констират, че има много български шпиони в Сърбия.

30

Анонимен

преди 4 години

Ама разбира се, Путин не знае нищо за руския шпионаж по света. Той Путин е една света вода ненапита. Всички които са били вкарвани в руските душегубни лагери са пишели писма до Сталин и са вярвали че Сталин нищо не знае, и само като разбере за огромната несправедливост и веднага ще ги освободи от гулага. Та и Вучич е същия наивник нищо че пораснал 2 метра.

29

Анонимен

преди 4 години

Вучич загази...Или снегорин на пистата, или внезапен сърдечен арест, или ще ползва забранена миша отрова...

28

Анонимен

преди 4 години

До 30Путин не е знаел, че е шпионирал Вучич ! Ха, Ха !........Ще разбере като връчи медала на шпионина.

27

Анонимен

преди 4 години

Aбе хора... Може ли да сте толкова наивни и дс не знаете как работят такива служби. За всеки умен човек е ясно, че в разузнаване и в шпионаж няма "приятели". С други думи, "приятели сме, ама ще го следя, за да знам във всеки един момент колко точно сме приятели и сам да съм в състояние да преценям дали сме приятели". Няма приятели! Има интереси! Сърбия играеше по свирката на Русия, затова Русия им даваше самолети и военна техника и правише десанти там. Иначе на руснаците им дреме на шапката...

26

Анонимен

преди 4 години

Путин не е знаел, че е шпионирал Вучич ! Ха, Ха !

25

рег

преди 4 години

това е номер за да ги скарат! кой знае коя служба или 4овек на коя служба е правил записа и е взел и пари от същата служба без да се самозаснеме!! нещо като у нас!

24

Анонимен

преди 4 години

Сърбия си има собствени тайни служби които работят ефикасно и дават резултати.България си има... филиали на ФСБ и ГРУ!

23

някой

преди 4 години

Вучич най-добре да остави руския нацист да не се занимава повече с него, да признае независимостта на Косово, с единственото условие кандидатурите на Сърбия и Косово, както и на останалите държави от Западните Балкани за членство в Европейския Съюз да бъдат разглеждани едновременно.Както стана с България и Румъния.

22

До 21

преди 4 години

Да. Има нещо такова. За третата страна не е трудно да се досети човек коя е и през помощта на коя друга наведена държава е направена играта.

21

МИ6

преди 4 години

е аФтора. Браво, браво. Но няма да им мине номера. Разведка е имало и ще има, а СЪРБИЯ помни чии самолети пускаха бомби и избиха маса хора

20

Анонимен

преди 4 години

Не вярвай даже на това, което виждаш, а на това което чуваш изобщо не вярвай.

19

!

преди 4 години

Ха ха. Да бе!

18

Анонимен

преди 4 години

Доста интересно ! Руски шпиони в Сърбия ! Русия даде на Сърбия най модерните оръжейни системи а ще тръгне да шпионира! По вероятно е шпионска игра за трета държава

17

Анонимен

преди 4 години

Днеска те шпионират-утре НОВИЧОК! Вучич-ха честито!

16

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДо 18Но ти, щом си великан, разкрий ни на коя велика страна си президент. Не се стеснявай.

15

Анонимен

преди 4 години

путин не знае нищо. Знае само къде си къде си държи обувките на висок ток , ама и с тях не изглежда висок.