98

Анонимен

преди 4 години

Преди няколко години руският парламент, промени домашното насили от престъпление в административно нарушение. За първото се лежи в затвора, за второто се плаща глоба.Вече може, напълно законно да пребиеш жена си и само ще те глобят.Няма друга такава държава в света, дори в мюсюлманските държави, поне формално насилието над жени се наказва със затвор.

97

Анонимен

преди 4 години

В Просия всички си изневеряват, престижно е да имашлюбовница, имаше и филм "Нелюбовь"

96

Анонимен

преди 4 години

А защо никой не пише за системния сексуален тормоз, на който са подложени децста ни от православните свещеници.?

95

Анонимен

преди 4 години

Едно уточнение - брадвата не реже, а сече.Така че ръцете и не са отрязани.

94

До Сандо

преди 4 години

Бате, кой си ти, че да се разпореждаш с живота и здравето на жените? Жените не са ви нито собственост нито покъщина. Като не ти изнася, изнасяй се! Никой не те е спрял.Или ти си привърженик на лафа, че жената трябва "да е боса, бременна и до печката"?

93

Да!

преди 4 години

Оф мъжете пък като почнете да ми се правите на много морално извисени ама... ако преспиш с 10 жени ще си баси мъжагата ама ко жената преспи с 10 мъже е баси **та нали? Смещници.------Да така е. Един мъж да преспи с 10 жени трябва да е добре облечен, да има кола, да се постарае бая, да я иизведе на кино, насам натам, кафенце и тн.Една жена да преспи с 10 мъже трябва да е на дадено място в дадено време;д Нищо повече... Затова мъжа е мъжагата а жената е к*****та.Капиш!

92

Диагноза

преди 4 години

Трагедия е руското общество ! Това насилие е не само в къщите им. Насилие има по цялата им територия ,защото такава е и политиката и дейността на правителството им. Методите им са още от сталинско време. Само изгледайте хилядите клипове в мрежата с проява на агресия , пиянски изцепки, побоища , демонстрация на интелект на зелена *** .... Това е болно общество ! Болшевиките тотално са променили гена на руснака - днес е окончателно увреден

91

DW - фабрика за лъжи

преди 4 години

Защо DW не пишат за насилието срещу жените и децата във ФРГ? За сексуалния тормоз, на който са подложени хиляди деца, предимно момченца, от католически свещеници? И защо няма осъден нито един католически свещеник?

90

Аз

преди 4 години

Това, че жена ти ти изневерява ти дава пълното право да я зарежеш, но не и да я биеш, томозиш или убиваш. На мен бившата ми жена ми изневеряваше и аз й казах, че просто аз съм дотук в нашата връзка. Очевидно имаше нужда от различен човек. Сега съм женен повторно имам деца и съм щастлив. Тя е жененена също повторно и може би щастлива - не знам. Ако бях продължил предишната връзка с тормоз или пък ако я бях убил - едва ли сега щях да съм щастлив и в нова по-добра връзка.

89

варадин варадинов

преди 4 години

Присмял се хърбел на щърбел! Като описваш бивали и небивали случеи, каквито има във всички страни се върви от часното към общото. Русия е страна на *** и т.н. ефтинка сорошка,русофобска пропагандица какквато бълва тоя сайт.Разбира се за домашното насилие в Русия е виновен Путин а за същото у нас и ЕС също Путин.Колко нагъл трябва да си обаче,да бълваш русофобия и в същото време да переш руски пари и да работиш основно за руснаци?

88

1337

преди 4 години

Никаква симпатия към тия/ Те си ги избират, те изневеряват и им е малко!

87

Сандо

преди 4 години

Нека дамите не ми се сърдят и да не ми блъскат минуси на постовете, а да сложат ръка на сърцето и да кажат откровено, дали не е вярно това, че накъдето и да се обърнат - познати, колежки, приятелки, съседки и т.н, само разврат виждат. Изневярата е станала вече, едва ли не актуално и модерно нещо и която жена не го "прави", колежки и приятелки странят от нея и я определят като глупава, смотана и задръстена овца, която не се вписва в модерните и актуални за съвремието неща.

86

1

преди 4 години

Смъртно наказание трябва! Да видим някой ще посегне ли на жена тогава!Или доживотен!

85

Анонимен

преди 4 години

Жената трябва редовно да се бие по православен азиатски модел. Особено след като пиете две ракии по селски.

84

как бе през соца?

преди 4 години

Помни ли някой как беше?Припомнете ми моля.Оставете настрана всичко друго за соца и ми припомнете моля по този въпрос как стояха нещата.Благодаря.

83

Сандо

преди 4 години

Всяка една жена трябва добре да знае, че след като си е сложила главата в торбата и е започнала да кръшка на половинката си, да очаква рано или късно да бъде разкрита, хваната и съответно бита, пребита или убита, защото практиката и статистиките това ни показват по медиите - ежедневно осакатени и убити стотици хиляди жени по света. Това става както в нецивилизовани, така и в развити държави. Навремето са наказвали неверните дамите с убийство, сега данните показват, че пак е така.

82

Ти да видиш..

преди 4 години

Ризи , блузи , кой каквото нахлузи. И в Русия , същата носия.Някой да вижда разлика ?

81

Анонимен

преди 4 години

До Л.Тя таз новина е закъсняла с няколко десетилетия :) особено в нашия регион. Селския манталитет няма мърдане.

80

Анонимен

преди 4 години

До СандоОф мъжете пък като почнете да ми се правите на много морално извисени ама... ако преспиш с 10 жени ще си баси мъжагата ама ко жената преспи с 10 мъже е баси **та нали? Смещници.

79

Анонимен

преди 4 години

Е, че ти ако не отупаш жената така по православно-славянкси то това брак ли е?