377

Те и други казваха

преди 4 години

че капитализма е загнил и всеки ден го чакахме да се срине в прахоляка на забвението... и като се събудихме една заран СССР го няма..а....а.Отдавна е дошло времето народите поробени от Руската империя да се освободят от руско иго!

376

Хан Крум

преди 4 години

До Анонимен 402 Ай, ай, ай - ти да не получи току що оргазъм в резултат на прилив на верноподаннически възтор пред перспективата да заровиш страстно устни във споменатото по долу място между глутеусите на вожда и бащица император?Като спомена за Карлуково - явно говориш със познание по въпроса. Всички червени сте бесни за връзване.

375

ИСТИНАТА

преди 4 години

Към 2028 година някои страни от Източна Европа ще достигнат такова равнище на икономическо развитие, при което те ще престанат да получават грантове и различни видове подкрепа от европейския бюджет, а ще трябва да плащат така, както прави Великобритания. И не съм убеден, че няма да им дойде на ум, както стана със самата Великобритания, да излязат от ЕС, каза руският лидер.

374

Анонимен

преди 4 години

Путин: До 10 години страни от Източна Европа ще напуснат ЕС100%

373

Анонимен

преди 4 години

До 400 Хан Крум - Така ли ти викаха в Карлуково - хан Крум. Е, ти щом си хан Крум, аз съм свети Унуфрий, ха ха ха. Ходи на София прайд да ти начешат авроатлантическите ценности изотзаде, русофобратният

372

Хан Крум

преди 4 години

До Анонименайде и този превъртя от целуване на мястото между глутеусите на бащицата император. то право да си кажа идеала на всеки русофилистик е да положи почтително устни върху споменатото вече място на седалището на кремльовското жуже - нищо, че е леко намирисващо - за въпросния червенотиквеничко това е като райски аромат.що за г.ни.ди сте това чер.ве.но.гъ.зите - повдига ми се от вас.

371

Хан Крум

преди 4 години

Ами ти бе Пу.тя, ти ще бъдеш ли жив тогава за да видиш това? възраста не прощава дори и на диктаторите. След 10 години или ще си се преселил в един по добър свят в резултат я на атентат, я на инсулт , на инфаркт или ще бъдеш олигавен, тресящ се старец за посмешище на всички. А за сега си фантазирай - безплатно е.

370

Анонимен

преди 4 години

Американците дадоха 5-6 хиляди милиарда долара, за да разрушат СССР. Когато обаче вместо него се появи енормно голяма Русия, въоръжена до зъби с ракети, те разбраха ,че са си похарчили парите напразно. Американците дадоха 1-2 хиляди милиарда да създават стратегическа противоракетна отбрана. Когато руснаците създадоха хиперзвукови ракети, америкаците разбраха, че тяхната ПРО се е превърнала в купчина старо желязо. А когато китайският юан заеме половината от мястото на долара в света, американците ще разберат, че вече не могат да правят пари от въздуха. Сори, се ля ви

369

до 391

преди 4 години

По-скоро след десет години ЕС ще е в Русия, отколкото обратното

368

султан-тиквун

преди 4 години

"Избраха я! Габриел става вице в ЕНППремиерът Бойко Борисов: Голямо признание за България"ХАХАХХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАААААААААААААААААААА..............................

367

хахахахааа.....

преди 4 години

До ИмитатораБългария в ЕС и какво???

366

Факт

преди 4 години

До МитевЗапада определено има тежки проблеми напоследък и то не защото е капиталистически,а защото загърби основни принципи на капитализма и тръгна след измислени идеи!А точно измислените идеи закопаха СССР и социализма като цяло!Китай отхвърли излишното и върви напред,прегърнал...капитализма,в негов си вариант.

365

Факт

преди 4 години

Общо взето каквото е казал Путин е станало в крайна сметка.Или поне в по-голяма степен,отколкото казаното от евроатлантиците...Всъщност,напускане на една или няколко страни не е фатален проблем за ЕС,може да станат и много по-лоши работи поради неадекватност на евро-ръководството.

364

Митев

преди 4 години

Той и капитализма толкова години загниваше и изчезваше и накрая изчезна СССР! Гладна кокошка просо сънува!!!

363

Имитатора

преди 4 години

След 10 години и Русия ще е в ЕС,ама без Путин защото тогава ще бъде кмет на някое село в Камчатка.

362

Йово

преди 4 години

До ЗозоЗозо зозо личи си че не си умен но за това не си виновен. Вземи и прочети колко ражда традиционната европейка и по колко ги ражда новата европейка дошла от Африка и Азия и сам ако може си направи сметката след 50 години кой ще има превес. А относно Русия мюсюлманите там проповядват модерен ислям докато пристигналите в Европа са с традиционен ислям и най вече сунитското течение уахабизъм. Но ясно е че не си запознат много със исляма!

361

Анонимен

преди 4 години

До 385Стига си лъгал!Проверих за Азербайджан и заплатата не е 62евро ,246 !!!Ясно ми е и за останалите държави колко ти е вярна информацията!А,между другото Азербайджан не е в никакъв съюз с Русия,нито икономически,митнически още по-малко военензащото азерите са първи приятели на Турция и САЩ.

360

Анонимен

преди 4 години

До 377Мюселманите в Русия са около 15%,без 5те милиона работници от Средноазиатските републики на СССР!В Москва по официални данни на властите ,легално ,нелегално с постоянен и непостоянен адрес мюселманите са около 4 милиона от 12 милионна Москва!

359

За 384 боли ме хуя

преди 4 години

За средната заплата в АзияИ най вече ме било за ПиздинАре писта

358

Анонимен

преди 4 години

БЕЛАРУС- 129 ЕВРО.