74

хитър шарлатанин

преди 4 години

"През 80-те години подкрепях дисидентите в цялата съветска империя" - означава "започнах да пера пари за комунистическата номенклатура и репресивните и служби чрез моите фондове на Запад. Голямо лапане беше, и за удобство на клиентите си открих офици в страните в Централна и Източна Европа, така де да подкрепя демокрацията, т.е. да им помогна в опапкването на държавите от бившия социалистически концлагер."Пролетарии от всички страни, на вас капитали не ви трябват! - ваш чичко Сорос

73

путин и станишев

преди 4 години

са изпращани на курсове в чужбина с пари от фондовете на Сорос. Сорос е част от комунистическата мрежа за ограбване на народните маси и главен перач на комунистически пари на Запад - всички комунистически лидери започнаха още през 80-те години да пълнят банкови сметки в чужбина, а Сорос и фондовете им бяха перачницата. Всички КГБ, ДС и тн. репрсеивни служби от източноя блок го ползуваха с десетилетия, докато в САЩ го задължиха да разкрие имената на членовете на фондовете си и там той ги затвори.

72

Pilot

преди 4 години

Този не се ли вижда, че мирише на пръст, но продължава да тормози хората ! Евала на Орбан , натири го като мръсен поганец !

71

хммм

преди 4 години

уpуд с 4 сменени сърца и вътрешности на 20 различни човека, набожния дарител който *** смъртта и Бога обърнал цели системи, обрекал милиони на мизерия. Типичния пример за човек който е мразен от целия свят малко преди да умре, лицемерие, подлост и бездушие. Има теория според която Хитлеp е искал да обърне системата управляваща света, ако го беше направил света днес сигурно щеше да изглежда по напълно различен начин, популации излезли извън контрол,Европа умираща, свят с наркотици и деградиране.

70

Сорос вперед

преди 4 години

Както винаги болезнено искрен и истински!

69

муспи

преди 4 години

Евреин, бил за "отворено общество", но в него не се включват световните и изсраелски евреи. Съв. Съюз те го закриха както и откриха, Китай го създават с пари на САЩ а евреите демек нямат нищо общо - а има ли някакви пари включително и нашето златно находище да не е в техни ръце?! Но най вече муцуната му, тази с$инска муцуна създадена да показва дявола със свалени *** как прави филантропия.

68

Русомишките потънаха

преди 4 години

Големия злодей се показа и всички русофили се скриха.

67

Американ

преди 4 години

Обаче каза, че за Израел не важало отвореното общество, понеже трябвало да си имат еврейска държава. Лицемерна гадина.

66

Анонимен

преди 4 години

И какво значи отворени общества ?Една нищо не значеща фраза !!!Има нация ,държава демокрация .Те осигуряват на обществата мир и свобода.Какво е това отворено общество ...Все едно някой ти е намислил злото и те зарибява !

65

Дъ Клаш

преди 4 години

Единственото хубаво е че българиянизчезва и на негодната българска семка ще бъде сложен край.Другото каквото стане.За един по-хубав Свят без българи.

64

Анонимен

преди 4 години

До 75 донор на Путин Сорос бил донор на Путин ха ха ха ха Бе ти чуваш ли се какво говориш, ***. А Станишев от десет години не е на власт, пък за корупцията отговарят тези,които са на власт в момента. Имаше едно време един Стефан Златанов и неговото тефтерче кой да бъде ударен и кой не. Стефан Златанов го убиха, тефтерчето изчезна , но корупцията остана. Идва Гешев с неговото селективно правосъдие за разправа с опонентите, а следите от чудовищния грабеж през прехода ще бъдат окончателно заметени и заличени.

63

Анонимен

преди 4 години

Сорос е финансистът на петата колона на американската хегемония във всяка държава. Той не спосорира, той купува. Купените от него трябва да превземат всяка държава отвътре или ако това не стане да организират разрушението й чрез "цветни революции". Хибридната война ряпа да яде пред "отровено общество"

62

Анонимен

преди 4 години

Джорджи страда от личностна фобия и раздвояване, защото като малък са го използували за патица-мамка за ловене на унгарски евреи.Това го прави антикомунист. В душата си, обаче той е генетически комунист по етничека линия и затова се опитва да се представя, като Ленин на глобалистическия неолиберализъм, новата форма на комунистическия интернационализъм. В същност се видя че при отворените общества твърде много става течение и всички хванаха грип, сополи и разтройство.

61

не се чудете

преди 4 години

На тоя синът му живее и харчи като не видял!И пет пари не дава ни за политика,ни за някакви идеи!На забележка отправена към Сорос за сина му,стария се ухилил и казал,че синът му си има баща-милиардер!

60

донор на Путин

преди 4 години

Станишев, и всички други пост-тоталитарни режими. Както Путин, така и Станишев са издържани от парите на Сорос преди да станат известни политици, идеята на Сорос е да намаже с вазелин прехода на комунистическите разбойници и техните деца пак да продължат да управляват в централна и източна Европа, по този начин населението ще продължава да бъде икономическо подчинено на Запад, защото Путин оизначава корупция, Станишев също, а корупция означава беден народ, като българите, евтина работна ръка.

59

Анонимен

преди 4 години

"Физиономията му прилича на Императора от Междузвездни войни"Тази роля е дадена на Меркел! Палпатин

58

шматка

преди 4 години

Всъщност Отворено общество са инкубатори за бъдещи влиятелни личности в държавите.Той ги открива създава и след това лансира по върховете на властта в съответната държава.След това само контролира стипендиантите си а от там и държавите.Световно господство чрез марионетки

57

Анонимен

преди 4 години

Дракула:- Аре бе, наборе!?

56

Анонимен

преди 4 години

Време ти е вече филантропе-Джон Маккеин те чака в ада.

55

Чефо

преди 4 години

В крайна сметка всеки трезвомислещ се пита....кога ще се възнесеш у***од?