51

Анонимен

преди 4 години

докато Серж е в политиката можем да бъдем спокойни, че комунист на власт няма да дойде. Само така Серж, мачкай жителката на село Крушовица, къде е тръгнала да се мери с потомствен комунист

50

Pilot

преди 4 години

Този Съсел да вземе да се скрие . Когато забие един пирон в живота си има право да говори . Помниме го,когато се целуваше с Доган, а сега пак се облизва заради кокала,но хората го помнят няма как да го забравят ,аман от меки китки !

49

Анонимен

преди 4 години

Сандо, как се правят нещата? Всяко нещо с трайност до първия дъжд!!!! И децата в страната ни вече не са българи!!!

48

Анонимен

преди 4 години

Прехода в България няма да свърши, докато в политическия живот на страната съществува преименуваната БКП! Да не говорим, че напира да взима властта! Закривай!

47

Престъпен тандем

преди 4 години

Престъпника и трафикант комуниста милионер Кирил Добрев в тандем с открадналата милиони по време на приватизацията в България г-жа Лъжа(Корнелия Нинова) искат да ни управляват, пардон крадат отново! Ще допуснем ли още веднъж да фалират България ?

46

Анонимен

преди 4 години

ПроСо, яж си кокошата храна и снасяй за господаря! Кудкудяк, кудкудяк, кудкудяк.

45

Цитат на Коритаров

преди 4 години

БСП = Българска Смешна ПартияКолко точно е казано !!!!

44

Анонимен

преди 4 години

БСП, ако искаше да се разграничи от престъпното си минало щеше да разпусне през 1990 г. и да се преучреди като чисто социалдемикратическа партия, критикуваща престъпленията на БКП. Тя обаче не го направи и в нея продължиха да си членуват следдеветосептемврийските касапи, докато поизмрат. Сега децата им ги заместиха, в защита на бащиния престъпен режим! Закривааааай!!!

43

Анонимен

преди 4 години

А бе кво става с пленумите на Демократи за силна България. на Съюза на демократичните сили, на Демократическата партия, на Реформаторския блок....?

42

ПроСоТо

преди 4 години

Не само не харесвам Борисов, а направо го мразя, но с ръка на сърцето признавам, че за момента няма алтернатива

41

Анонимен

преди 4 години

Дали ще управлява БСП или ГЕРБ разликата същата като дали ще стане шампион Левски или ЦСКА. За масовката разлика няма да настъпи.

40

Сандо

преди 4 години

за съжеление няма нищо социално в социалистите. нямат идеи, нямат визия, хората им за нищо не ставатБойко може да е тиква ама изглежда някои акъл му налива как се правят нещата

39

Анонимен

преди 4 години

БСП има ли в програмата си нещо за връщане на социализма, национализация, въвеждане на планова икономика както в Китай, или? Защо тогава се нарича социалистическа партия?

38

Анонимен

преди 4 години

При соца българите живееха добре. А БСП са банда олигарски които лъжат хората, че са социалисти. БСП не са никакви социалисти, но нека лъжат, хората да се научат... да не чакат някой да дойде да ги оправя, социализам няма да се върне, край, *** се продадоха, сега ще блъскат при демокрацията като животни на чорбаджиите докат им дойде акъла, а разни милиониери като БСП ще им обещават социализъм.

37

ЕВРОПЕЕЦ

преди 4 години

Всъщност БСП е единствената партия в България където свободно се изказват мнения. Не мога да си представя член на ГЕРБ да критикува ръководството си, не защото няма за какво, а защото се страхува за кариерата си. Бъдещето е на такива партии като БСП, но не и на авторитарни като ГЕРБ.

36

Анонимен

преди 4 години

Better safe than sorry. Ето аз например се чудих, но все пак отидох до клозета. Оказа само ***, но все пак...

35

работник

преди 4 години

БСП е в тежест на обществото и пречи на свободното развитие на България.Народа трябва да се отърси от тази напаст и да се нареди с достойнство всред другите страни и народи.

34

Анонимен

преди 4 години

БСП е наследник на социалдемократическата партия на Дядото.А ГЕРБ е незаконен наследник на БКП, открит през 2005 година.

33

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВКА-БОЙКО-НАПРЕД!

32

Корнелийо бъди мъж!

преди 4 години

Закрий тази сто годишна престъпна организация.Остави родината да се развива без да и слагате прът в колелата.