75

Анонимен

преди 4 години

До БгЛекарЗаслужавате си лекарите, селяни прос ти, щом така ни нападате, така и ще ви "лекуваме"Кой напада "лекарите", бе, нещастнико? Не е ли по- точно *** ти събратя (не са ти братя по етнос, но по симпатия към тях си техен брат) бият и нападат незаслужено (а някои и заслужено) лекари и медицински сестри?А българи, работещи в българското здравеопазване, вместо да гледат за доброто здраве на своите сънародници, такива не се грижат,искат само пари, и ако не го постигнат напускат БГ

74

Анонимен

преди 4 години

Продължение от мнение номер 76:Това е поредното доказателство колко е зле здравеопазването у нас. Има геноцид към българчетата. Най- вече т.нар "лекари", "медицински сестри" и прочие работници гледат само парите ( не казвам, че те като работещи не заслужават прилични заплати;напротив, заслужават добри заплати), но човещината, хора, човещината е важна! И ми писна тия медицински работници да се фръ.цкат и да напускат България, с мотива, че пари няма. Важни са и те и не щем да напускат Родината.

73

Анонимен

преди 4 години

Милото детенце. Бог да прости, помилва и дарува спасение и вечен живот на това детенце, във Своето небесно Царство! Съболезнования и за родителите на това дете. В тъжни за тях дни и часове, нека да не забравят, че тяхното детенце си е отишло чистичко от този свят. Това може и да е за добро и на самото дете- по- добре е то да си отиде от този свят като невинно детенце, отколкото като престъпник, наркоман и пропаднал човек ( ако детето е момче) или като лека жена (ако детето е момиченце)

72

Анонимен

преди 4 години

До Бяла МАФИЯТакова е народонаселението по тези земи.Лекари, юристи. полицаи и т.н.

71

Даааа

преди 4 години

Бог да го прости детенцето , дано близките му намерят покой , грешката е че се е родило във грешната държава .

70

Бяла МАФИЯ

преди 4 години

99% от тъй наречените "лекари" в България, мислят само за пари и как да мързелуват по цял ден. Това не само не са ЛЕКАРИ, това са един г****, дето само мислят каква количка да си купят или на коя екзотична екскурзия да отидат. Свин* мърш*ви. Има видов ден, всички ще гният в собствените си дяволски действия. В Пирогов, в Токсикологията, половината докторчета-мърз*ли с БМВ-та и плачат за пари. ПОЗОР. По-зле сме от Африка.

69

БгЛекар

преди 4 години

Заслужавате си лекарите, селяни прос ти, щом така ни нападате, така и ще ви "лекуваме"

68

Я па я..!

преди 4 години

Ката се знам какъв съм инженер , та ме е страх да ида на доктор.

67

F5

преди 4 години

Че то един лекар може и сам да се оправдае пред пациента, вижж така пише втеорията, затова се въоръжавайте и гърмете по лекарчетата, законът стига ги е защитавал, ей не са научи еййй

66

Ха Ха Ха

преди 4 години

Седалките в Токуда се подгряват, защото са направени от японците, които не можаха да понесат безобразията в държавата и се изнесоха...

65

Анонимен

преди 4 години

Не ми става ясна диагнозата. Проверките няма да върнат детето, но ако не е нещо нечувано о нелечимо от небрежност се е стигнало до тук

64

Анонимен

преди 4 години

"Не, аз съм просто..." Само за лекарските ли? А за счетоводителски, банкерски, програмистски, топлофификационни, автомонтьорски, адвокатски? За тях какво - почивка на Малдивите ли?См.... с антиваксърски идеи.

63

Анонимен

преди 4 години

В Токуда можеш да отидеш и с направление. Просто ще те претупат 1-2-3-4 дена по-неприоритетно спрямо тези които си плащат, но ако си спешен случай ще те вземат веднага и даже за някои неща може да плащаш по-малко отколкото в държавна болница.

62

Анонимен

преди 4 години

"Не. аз съм просто човек, който не може да си позволи да отиде в Токуда"В интерес на истината и аз не мога да си я позволя. Но беше последното място и за щастие там ме спасиха. И какво сега? Като е умряло дете"НЦЕ", хайде да не си позволявам тогава да кажа къде са изродитe които с мaлоумието си не ме убиха ли?!И като дадеш на 10 места по 20 лева за преглед и НЕНУЖНИ изследвания, са ти 200 лв. В Токуда прегледът е примерно 50, ама поне явно в повечето случаи има повече смисъл от него, там.

61

@63

преди 4 години

Не. аз съм просто човек, който не може да си позволи да отиде в Токуда. Като може би 80% от населението на България. Кой точно спасяваш? Колкото и да се обясняваш, това което правиш е тролене. Както и аз, включвайки се в глупостите ви. Поради което и спирам. Токуда може да е спасила теб, други хора - не. Токуда не е болница за всичко, някои клинични пътеки там не се правят. Т.е. не може да бъде решение на проблема, колкото и да си я харесваш.Само съд и затвор са решението за лек. грешки

60

Анонимен

преди 4 години

"не знам къ'в си ама да знаеш , няма лекар който иска да си умори пациента , в медицината 2+2 не е четири и защо пръстите на едната ти ръка не са еднакви ."Мда, може и да не иска да умори пациентите си, но пък да не си мръдне и пръста да им помогне, просто защото не му пука дали ще са "уморени" с негова или без негова помощ.

59

реалист

преди 4 години

Само искам да кажа, че държавните болници също искат да помогнат, но просто толкова си могат. Всеки двойкаджия лекар, постъпва на работа там, а отличниците ги лапват в частните болници. Да не говорим за как се инвестира за нова техника в частните болници/ за разлика от държавните и общинските/, които са усвоили по - голяма част от парите в НЗОК.

58

Анонимен

преди 4 години

"И накрая Пирогов - тази Болница е последното спасение за Болните Българи ."Да, случва се катастрофа с теб, блъснал те е пиян шофьор, събуждаш се, разбираш, че си бил опериран в Пирогов, наместили са ти костите накриво, след 6 месеца ще трябва да ги чупиш пак в някоя болница за да станат ОК, зашили са ти чeрвата едно към гьотере, коремната стена са я направили с предпоставки за постоперативна херния, заразили са те с хепатит и идва старшата сестра да ти иска пари, които изплащат и внуците ти.

57

Анонимен

преди 4 години

"Скролвам коментарите и гледам 10 коментара спорещи коя болница е по-добра. Под подобна новина. Ако ти не се чустваш неудобно от това, очевидно не си наред."Кажи ми какво трябва да направим? Да пишем "Недейте да коментирате болниците, не спасявайте живот като предупреждавате хората къде да НЕ ходят, защото в момента е умряло ДЕТЕНЦЕ!", така ли? Ти да не си някоя пишман докторка от държавната ВМА, където уморяват хора и се присмиват на близките им после? Мисли малко с тая глава!

56

Анонимен

преди 4 години

"Скролвам коментарите и гледам 10 коментара спорещи коя болница е по-добра. Под подобна новина. Ако ти не се чустваш неудобно от това, очевидно не си наред."Mисленето не ти е сила и това е факт. От какво точно трябва да се чувствам неудобно? От това, че за разлика от теб (очевидно) не мога да върна "детенцето" ли? Кажи си, че ти се иска да се правиш на блага душичка, че да те харесват хората колко мил и състрадателен човек си. И зaдника да си съдереш, детето не можеш го върнеш.