13

Анонимен

преди 4 години

Aко бяхте християни, щяхте да сте чели Библията. А в Библията пише разни работи, че излаелтяните ще мачкат другите там. И просто на изкукали старчета в Запада им се е сторила готина идеята да си поиграят на властни за да си вдигнат либидото за последно и са разрешили да има държава Израел и да се правят на Господ. И така чак до ден днешен, всички сърбаме попарата на шибaнотo християнство, което "пророкува" превъзходство на юдеите.

12

Анонимен

преди 4 години

Глупости. А арабите какъв го дянат в Израел и Палестина? Земите им са на 1500 км на юг. Попитайте се къде са истинските египтяни, картагенци, финикийци и защо местното население е изклано. И колкото и да са криви евреите за много неща, поне са купили земите и къщите в Израел от местни нашественици араби, които нищо не са плащали за тях. Не сащ, а британците разделят територията си на и правят Палестина, както създават пакистан

11

Анонимен

преди 4 години

Съседните държави никога няма да приемат Израел.Той не е нормално създадена държава, с военен протекторат.

10

До 1

преди 4 години

Не е така. Няколко дни след създаването на Израел на опразнената британска територия, всички съседи ги нападат едновременно, защото си правят сметка да прилагат цялата територия за себе си. Вместо това едновременно губят собствени територии и за отмъщение изселват всички евреи от държавите си в новосъздадената държава. А после се вайкат, че там преди нямало толкова евреи:)

9

Анонимен

преди 4 години

Турците нямат място в Константинопол

8

Анонимен

преди 4 години

Израел е изкуствено създадена от САЩ държава в средата на 20 век.Нещо подобно на Косово, но малко по-рано.

7

Анонимен

преди 4 години

"Изкуствено създадена държава от войнолюбци"Къде има мюсюлмани и мир?

6

До 7

преди 4 години

Евреите нямат място в Израел.Те са изкуствено създадена държава от хора, докарани главно от Русия, Украйна,Полша, Чехия и други държави, които нямат никаква връзка с тези земи.Там е Палестина, още от древни времена.Не е лошо да прочетеш Библията.

5

Анонимен

преди 4 години

Кога ще престанат тея палестинци да бъдат водени от банда престъпници, която има за цел само да прави залуми и да я финансират?Евала на Израел за търпението. От както се помня ги дразнят и атакуват. Ако в Израел беше Ердоган досега да е потопил в кръв цялата Палестина. Само не ми казвайте, колко лоши били Израел. Това е държава с граници. Какво значи изкуствена? Била се е и е спечелила, като всички нас останалите държави.

4

Анонимен

преди 4 години

Самоделки са им ракетите на палестинците, затова са безрезултатни. Ливанската "Хизбулла" имат добри ракети, от Иран.

3

Анонимен

преди 4 години

Изкуствено създадена държава от войнолюбци.

2

Анонимен

преди 4 години

Искате да ни убедите, че тези екстремисти от "Ислямски джихад" са кръгли иди0ти - изстрелват ракети по незастроени площи-чукари, за да получат в отговор въздушни удари и многочислени жертви?

1

..

преди 4 години

Няколко години след като е създаден Израел като държава започва да воюва със съседите си. И така до днешни дни...