40

Анонимен

преди 4 години

Ами можеби не е случайно че римляните са мразели македонците. Крушката с опашката,пушекът с огъня, и т.н.

39

Анонимен

преди 4 години

Македонци? Знам ги. "Ке"-кат.Израснал съм с тях в "Захарна фабрика".Диалектът им е по-разбираем от този на трънчаните. Ще създаваме ли "Западна Трънска" държава?

38

Анонимен

преди 4 години

Македонци няма след 1-2 век,те са напълно унищожени от римляните,римляните са изпитвали особена омраза към древните македонци и са ги унищожили целенасочено.

37

Анонимен

преди 4 години

Първо древна Македония никога не се намирала на територията на днешна Македония, освен това римляните са мразели страшно македонците и опустошават земите им и ги избиват до крак,а които са останали живи,римляните ги продават като роби в Рим и така приключва историята им, траяла много кратко.Географската област Македония се е намирала в днешна Турция ,на север от днешния Истамбул,в Биза(днешен Истамбул) са живяли траки,а на север от тях е била областта Македония.Македонци няма през 1-2 век,те с

36

Анонимен

преди 4 години

До бгНапротив,албанците са със българите относно Македония,но сърбите и сръбските тайни служби държат за гърлото Македония,все още съществува терористичната им служба за "ремакедонизация" в Македония,която е с цел помакедончване на населението.Монголи(татари) няма как да сме,защото българите се заселват през 5 век на Балканите,а монголите се появяват чак през 12-13 век в Азия и 14 към Европа.Дори и Татарстан е създадена с декрет от Ленин и хората(без да ги питат),стават татари за една нощ.

35

Анонимен

преди 4 години

Да се отричаш от произхода си, няма по- долно. Северна, щото са на север от гърците. Утре ако ние ги натиснем ще се сменят на Южна.Остават им още две посоки, Западна и Източна.Не, три, и Долна!

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 38Истината е, че сме се продали на САЩ или Русия или ЕС за паница леща банани и руло тоалетна хартия.

33

Анонимен

преди 4 години

Македония все още живее със спомена,че част от Югославия.Докато всички други бивши ребублики скъсаха с това,то в Скопие още плачат за Югославия

32

Анонимен

преди 4 години

Македоне, прости ли сме или не сме, но не сме се продали за паница леща като вас.Такива като вас са само за презрение.Затова и никой ги не ще.

31

Анонимен

преди 4 години

До 34 Budinovдоста си надъхан от евроатлантическата пропаганда ! Не само няма да огладнеят ами ще се дръпнат много пред нас като сърбите. Китайците са вече там

30

Г

преди 4 години

Дядо му българин, той бил македонец... Какъв народ сте - едни маслинаджий ви скръцнаха със зъби и си сменихте името на "великата" държава. Умирам да видя, как това ще бъде отразено в учебниците ви по македонска история ...

29

Анонимен

преди 4 години

Прави са македонците. "номадско стадо " и една тиква овчар

28

Budinov

преди 4 години

Толкожа е елементарно и лесно че неможе повече.Макетата нямат една стотинка и ако не влязат в ЕС са отишли на кино.Блокираш им официално кандидатурата за ЕС и НАТО и ги остави да огладнеят като вълци.След тази операция ще са сговорчиви и съгласни на всичко.За това се искат топки а не рокли.

27

Цецо Мен

преди 4 години

Дълги години ни настройват едни срещу други не означава, че трябва да им играем по свирката. При македонците има дезинформация, при нас също. И ние имаме грях и те също. Господарите ни в момента са различни. За справка питайте Заев и ББ. Където се намесват имперски интереси или ги отблъскваш или си береш срама и позора.

26

Мерси за това

преди 4 години

Русия.

25

Иван

преди 4 години

Има процеси в обществата ни ,които ни с локални ,нито с регионални договори или други драскалки променят тумора в главите на цял народ. Тук е дълго да се обяснява ,но един процес винаги може да се управлява или насочва и да промени ставащото с предизвикване на "повратна точка" Има и такава книга написана и се тегли безплатно. Автора е наблюдавал и изследвал старателно процеси и свързана с тях статистика.Днес за България и Македония е по-лесно да се достигне до повратна точка от когато и да е .

24

Анонимен

преди 4 години

45 ГОДИНИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ЛЪЖИ И МИЗЕРИЯ, ПРОСТОТИЯ, КОРУПЦИЯ, ПРЕСТЪПНОСТ, МЕЖДУНАРОДНА ИЗОЛАЦИЯ, ФЕОДАЛНА ГЕРОНТОКРАЦИЯ, ПОСЛЕ МУТРИ И МИЛИЦИОНЕРИ ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ.

23

Барселона

преди 4 години

Търпение,факти неоспорими и твърда ръка когато се наложи...и най вече време...но не безкрайно...

22

Анонимен

преди 4 години

А БЪЛГАРСКОТО Е 45 ГОДИНИ ЛЪЖИ КЪМ БЪЛГАРИЯ И ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ОПРАВИМ СЛЕД ТОВА.

21

Изтрит коментар

преди 4 години

Изтриха ми коментара, защото казах, че не отричам това което казват.... браво бе свободно слово