10

Анонимен

преди 4 години

Венеция трябва да се разглоби и да се сглоби на друго място. И електрически коли по 10,000. Лева или евро. По добре лева. Хахаха

9

Йо

преди 4 години

Новите коли са с по малки мотори. 1.0, 1.2, трицилиндъра, турбинирани. Някой може ли да ми обясни по какъв начин пазят природата, защото на дълъг път горят повече. Примерно 1.2 гори повече от 1.4?

8

Анонимен

преди 4 години

Прадставям си времето през ноември да е като през септември,а януари като това през ноември.Само се учудвам какво му е лошото на това?С хубаво време ли ни плашат?

7

НЕКОЙ

преди 4 години

Климатични изменения вследствие човешката дейност няма. Стига глупости. Венеция е строена сред блата и на нивото на морето за защита от нападения. Те си знаят, че ще бъдат наводнявани от столетия. Климатът в момента е супер устойчив. Вулканичната дейност е нормална, ураганите и тайфуните са необходимост за поддържане на цикъла. Не природата ще се съобрази с хората, а точно обратното. Свиквайте, че не можете да контролирате нищо. Извън бетонните гробища-градове, човешките същества са крехки.

6

Анонимен

преди 4 години

Добре ,че човек не може да влияе на климатичните промени,едни искат да пече,други да вали,децата искат пък сняг....Климата си е цикличен и не се влияе от това какво иска един от видовете живот на планетата.

5

ми

преди 4 години

Климатичните промени са ясни и са факт. Причините за тях не съвсем.Изместването на оста, това вече е официално потвърдено от някои агенции, само не знам кога тази новина ще "пристигне" в България...

4

Анонимен

преди 4 години

До 2Иди разбери първо какво е ГМО.

3

Анонимен

преди 4 години

Климатичните промени са ясни и са факт. Причините за тях не съвсем.

2

How dare you ?

преди 4 години

Климатичните промени ще се случат и без учените, Грета Тунберг президент на ООН, ЕЦБ, МВФ, НАСА и НАТО.

1

Анонимен

преди 4 години

Гледайте си работата, недоучени! ГМО-то ще повлияе на здравето на цяли поколения, а не климатичните промени.