76

Анонимен

преди 4 години

предимно отегчени домакини и разни пенсии гледат тв сериали(не само турски), само някои американски се следят и от тийнове, нормалните хора не си губят времето с такива неща, иначе евала на турците за тв индустрията, поне са намерили добре изглеждащи актьори и правят пари от това

75

Анонимен

преди 4 години

До НЕбългарини двете

74

НЕбългарин

преди 4 години

Като правят...бъркани яйца с наденица почти всички ядат с...пръсти,като топят хляба в яйцата.Видял съм го по сериалите.Трябва да пробвам,сигурно е...сладко.-Пробвай няма да сбъркаш!

73

Анонимен

преди 4 години

И в България са завладели тези с малко мозъчни клетки.

72

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Като правят...бъркани яйца с наденица почти всички ядат с...пръсти,като топят хляба в яйцата.Видял съм го по сериалите.Трябва да пробвам,сигурно е...сладко.

71

НЕбългарин

преди 4 години

Едно време развличаха народа в извънработно време с руско-съветски сериали.Сега са в...обръщение турските,това е факт.Вярно че сюжетите са...клеширани,но този който иска нещо да...научи има какво;бит,култура,кухня,музика и прочее неща,аз ако гледам,това следя,защото сюжетите ме...оттегчават.-Турция всяка година произвежда около 100 нови сериала, също толкова количество нови артисти за, които казват свежа кръв в индустрията! Така, че за всеки вкус има по нещо!

70

Гошо...Тъпото

преди 4 години

До НЕбългаринЕдно време развличаха народа в извънработно време с руско-съветски сериали.Сега са в...обръщение турските,това е факт.Вярно че сюжетите са...клеширани,но този който иска нещо да...научи има какво;бит,култура,кухня,музика и прочее неща,аз ако гледам,това следя,защото сюжетите ме...оттегчават.

69

НЕбългарин

преди 4 години

До Гошо ТъпотоТи поне си признаваш, че гледаш нещо турско независимо от сюжета! Тука повечето викат на гроздето кисело и се правят, че не гледат турски сериали заради комплекси към миналото!

68

Анонимен

преди 4 години

Гледат турски серияли, защото това им пускат. Аз ТВ не гледам и турските сапунки не ме привличат.

67

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

ХУБАВИ СА СИ СЕРИАЛИТЕ , БЕ...!МОИТЕ ХОРА У ДОМА , ПОЧНЕ ЛИ СЕРИАЛА ...ЗАРЯЗВАТ РАБОТАТА И СА ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА!ЕВАЛЛА НА КОМШИИТЕ!МНОГО СА СЕ ИЗПИДЕПСАЛИ У ТАЯ РАБОТА!КАТО ГЛЕДАМ---ШЕ НАПРАВЯТ ТУКА , НЕКОЙ "БЕВЪРЛИ ХИЛС"...НА БАЛКАНИТЕ!АЙДЕ , ХАИРЛИЯ ДА Е!!!!!

66

RDR

преди 4 години

Red Dead Redemption 2 излезе за PC, оставете *** сериали на цветнокожите :)

65

Гошо...Тъпото

преди 4 години

До НЕбългаринИма едни серияли които ми харесват от турските и това са тези,които са...хумористични.Не са много,няколко са които съм гледал,но са ми харесали,не толкова сюжета а...артистите.Имат добри...комедийни изпълнители и жените и мъжете,изпълняват добре комедийни роли.

64

Анонимен

преди 4 години

До НЕбългаринТой не гледа турски сериали, вероятно жена му ги преразказва на амджъкказлията, та затова знае в детайли сценариите им!

63

НЕбългарин

преди 4 години

"Броят на зрителите на турските сериали в интернет надхвърля 150 милиона души в над 190 страни."това е броят на турците в тези над 190 страни.-Значи броят на турците в България е по-голям от българите, щом толкова се гледат ха?

62

НЕбългарин

преди 4 години

До Гошо ТъпотоЛичи, че доста турски сериали си поизхабил!

61

Зоро

преди 4 години

До Анонимен Роми и бандити, второте дори Макрон го потвърди.

60

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 65На мен ми си е случвало в онлайн игра да пишат Алаф Абкар и то през цялата игра.

59

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 64Сезоните на сериали на стрийминг платформите им са с до 13 епизода. Ако има успех подновяват сериалите.Фокс, СибиЕс, ЕнБисИ и другите два канала които не са кабелни правят сериали с до 26 епизода на сезон.Кабелните канали като АМС правят сериали с 16 епизода на сезон. НВО правят по 10 епизода на сезон.

58

селянин

преди 4 години

Аз от работа и след работа да мажа филии с мас, защото трябва да оцелявам с 560лв. мин. заплата. Дори не съм чувал за такива сериали.

57

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Турските...сапунки са предвидими,разгадаеми и правени по едно клише,но с различни...изпълнители.Семеен холдинг(обикновено...строителен),търгове за покупко-продажба на парцели и някой ги...проваля,извънбрачни деца,които се появяват в...неподходящ момент,подслушващи слугини,злобни и отмъстителни...отхвърлени любовници,или свекърви,в краен случай се намесва мафиот да реши...нерешим казус, посещения на...болници,полицейски участъци,съдилища и тям...подобни.Експлоатират се и деца в сълзливи мелодрами