9

Бидон

преди 4 години

Аз казах: няма да получите милиарда. Погледнах го и казах: заминавам след шест часа. Ако прокурорът не е уволнен, няма да получите парите, пресъздава разговора Байдън. Е, кучият му син беше уволнен. И те сложиха на мястото му някакъв, който беше солиден по онова време. Байдън също така заявява, че президентът Обама е подкрепял тази заплаха.

8

Анонимен

преди 4 години

По време на събитие на Комитета по външнополитически отношения миналата година Байдън описа как през март 2016 г. е заплашил украинския президент Петро Порошенко, че Вашингтон ще изтегли кредитни гаранции за един милиард долара и ще изправи страната пред банкрут, ако главният прокурор Виктор Шокин не бъде незабавно уволнен.

7

Sichtpunkt

преди 4 години

Значи Байдън шантажира Украйна докато е вицепрзидент даже самия той се хвали пред CFR има го на видео. Синчето му го назначават в борда на УГК Бурисма със заплата 600 00 $ на година Обаче демократите обвиняват Тръмп в шантаж, че иска да разнищи корупцията на предишната администрация.Може Байдън да е виновен, но си има законови начини да му се потърси отговорност. Изнудването НЕ Е правилният начин. Още повече, че това изнудването е обвързано с предизборната кампания на Тръмп.

6

Анонимен

преди 4 години

Хънтър Байдън който са го изритали от армията понеже са го хванали с кока и който не говори украински,халхабер си няма от бизнес с газ го назначават в борда на Бурисма. Що мен не ме назначат мм?

5

Анонимен

преди 4 години

Социалистическата мафия срещу Тръмп

4

Анонимен

преди 4 години

ТРЪМП СРЕЩУ ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ

3

Анонимен

преди 4 години

Това ще е Супер Шоу!!!!!!!

2

Анонимен

преди 4 години

Неговите показания през октомври бяха сред онези, които най-силно затвърдиха подозренията за шантаж на Тръмп спрямо Украйна.Значи Байдън шантажира Украйна докато е вицепрзидент даже самия той се хвали пред CFR има го на видео. Синчето му го назначават в борда на УГК Бурисма със заплата 600 00 $ на година Обаче демократите обвиняват Тръмп в шантаж, че иска да разнищи корупцията на предишната администрация.

1

Анонимен

преди 4 години

А ние кога ще поискаме оставката на диктатора мафиот Борисов?