123

отличник

преди 4 години

ето на какво ни учат българските учители!преди време ме среща една от "любимите"учителки и ми казва:их,ле ле ама ти още ли си в тоя скапан град та не си заминал в чужбина както моите деца...хайде крайно време е, махай се...ето и аз утре летя за лондон.този скапан град се казва самоков,който заради липса на хора е в клинична смърт,а местните роми безпощадно смучат общинския бюджет...учителко любима добър ден!

122

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

КОЙ БЕГА У РУСИЯ ,БЕ...ХА,ХА,ХААААААААААААА....САМО МОЗЪЧНО УВРЕДЕНИТЕ..!!!ДАЖЕ НАШИТЕ РУСОФИЛИ НЕ СА ТОЛКОВА ПРОСТИ!

121

пиер

преди 4 години

До 13съгласен съм с теб,но тогава по добре да си бяхме останали в комунизма като северна корея,та поне щеше да остане някой българин на тая територия.сега имаме демокрация,ама без българи...отвориха се границите и българите се изпариха.

120

пиер

преди 4 години

държавна,сухоземна граница между латвия и русия и между естония и русия и норвегия и русия:непокътнати горски масиви с множество диви животни,брой на нелегално преминаващи-0...държавна граница гърция-турция:хиляди незаконни мигранти и бежанци разпределени в препълнени лагери и десетки,стотици всеки ден опитващи се да влязат нелегално от турция в гърция(ес)...открийте десетте разлики в картинката!такава съдба чака и българия...

119

13

преди 4 години

България е мъртва държава убита от 80 годишен комунизъм. 2млн пенсионери с пенсии по 150Е, 1млн работещи за 300Е и 200 000 които разполагат с над 5000Е месечно. И 1млн *** 90% на социални помощи. По телеввизиите и интернет се носят песни за магисртали, заоди, икономика, а всъщност са останали една шепа ***. Не е нормално 1млн да работят за 200 000 в обръчите от фирми, за 1 млн роми да им плащат социалките и за 2млн пенсионери да им плащат пенсиите, но това е комунизма. Комунизма е смърт.

118

пиер

преди 4 години

До Jeanда ама литва,латвия и естония граничат на изток с русия...и на тяхната източна граница няма телена стена,която да ги пази от нелегални...аз досега не знам някой да изгражда стена срещу нелегални от русия.държавните граници между русия и тези страни представляват едни огромни гори и пасища,които са едни доста спокойни зони без каквито и да било незаконни бежанци...за сравнение гръцко-турската граница-ад под небето.ама русия си пази и уважава своите съседи...

117

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

ЗА КОМУНИСТИ И СОЦИАЛИСТИ---БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО "РУСКА КОЛОНИЯ"----ЗА ДА МОГАТ СПОКОЙНО ДА СИ РАЗИГРАВАТ КОНЧЕТО ВЪВ ВЛАСТТА!!!ЕТО НЕЩО ---КОЕТО НЕМА ДА СТАНЕ!ХА,ХА,ХАААААААА.....ИСКАМЕ ДА СМЕ "КОЛОНИАЛНИ РОБИ"--АМА ПРИ БОГАТИ И ЧЕСТИТИ ХОРА , А НЕ ПРИ БЕДНИ И ТАПИ РУСКИ ПИЯНИЦИ И *** НА КПСС!

116

демограф

преди 4 години

много правилен коментар...статистиката сочи всъщност,че за около 25-30 години,населението на видинска област е намаляло от 160 000 на 70 000.с други думи повече от 50 % от хората там ги няма.и това ако не е изстребление...всички демографи в българия са категорични-българия няма да остане незаселена...проблемът е,че хората,които ще живеят на тази територия няма да бъдат българи...

115

Jean

преди 4 години

България ще се възроди, когато се очисти от плевелите /хейтъри, лузъри и подобни/. Вижте Литва, Латвия, Естония. Малки по население - около 2 милиона, но след като се изчистиха от лузъри и хейтъри. Вярно чистката е към 40 %, ама какво от това. Остават читавите. Наздраве и умната.

114

пиер

преди 4 години

аз имах една учителка по история,голяма "патриотка",нейният мъж военен офицер,също голям "родолюбец"...тя постоянно ни говореше,че трябва да обичаме българия и да не напускаме родния край.ха познайте-техните деца първи я напуснаха и се заселиха в германия.и до ден днешен са там и няма никога да се върнат.а възрастните оставени на произвола на ромските банди и мизерията. българия умира и никакви бойкови магистрали няма да я върнат към живот.

113

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

Къв "авторитет" е политолога на БКП/БСП е Иван Кръстев , бе...ха,ха,хаааааа...ПИШИ--ПОРЪЧКОВИ СТАТИИ ЗА ФЕЙК-ПРОБЛЕМИ!Всичките дрисльовци на БКП/БСП , са задължително в западни университети.Що , синчето но Нинова не учи в Русия??!Дане би да учи на Марс....??!!!!ПИШЕТЕ И СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ --В КОИТО НИКОЙ НЕ ВЯРВА!

112

не може да бъде!

преди 4 години

Прочетох много внимателно това ,което е написано!Иван Кръстев е авторитет,макар и спорен,Дойче веле не са подходящ източник на информация...,но все пак има заключение,което ми се струва вярно- демокрацията е в състояние на мозъчна смърт!Не само НАТО/според Макрон/!

111

Анонимен

преди 4 години

разликата е там, че в нормалните държави се дава преоритет на способните а в България на връзкарите чалгаджии особено по партийни линии, най- отвратителните хора на света наистина не заслужават държава

110

Анонимен

преди 4 години

България е дефектна държава. Няма да е никаква загуба. Само който не е живял в нормална държава ще ме нарече предател. Давайте!

109

Анонимен

преди 4 години

Нищо смислено в тази статия.

108

Анонимен

преди 4 години

111Друго няма. Свободен си.

107

Анонимен

преди 4 години

Мдам верно ли учи в германия и кво от тва не съм впечатлен нито от германия нито от синут ви.*** държавичка.Друго?

106

Анонимен

преди 4 години

до 109Сина ми учи Медицина в германски университет. От целия му випуск (около 250 човека) има няма 10 чужденци, всичко останало е германци. Същата е работата в инженерните специалности. Вие си фантазирайте за това какво им се учи и какво не.

105

Анонимен

преди 4 години

Верно ли половината германия и франция никакви езици не знаят търсят медици тука щото никой не иска да учи медицина а и префалените немски инженери все повече мургавеят че на белия "ариец" нещо не му се учи много.*** мноу умни били.Хаха смех пълен.Ешкенази евреите са умни другите са надути балони.А това че в германия и франция са живели ешкенази и тъ.пите бели са крали от тях идеи се нарича късмет.

104

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 107Нито в Германия нито във Франция дават "на готово". Дори и тия дето са на помощи им искат разни работи, да не говорим, че от тия помощи те "хубаво" нямат и шанс да видят. Има разлика между това да живуркаш и да се възползваш от предимствата да живееш в богата държава.