145

Анонимен

преди 4 години

Явно сърбите са изостанали в пируетите и акробатиката с кражбите ...

144

HeinrichHimmler

преди 4 години

Кръговото във Варна струва 1/4 от парите, за което сърбите правят 22 км с тунели, насипи и какви ли чудесии! Крадат ни като за последно!

143

Див

преди 4 години

Високи мостове и уютни ронели едно добро начало за бежанските орди, като тези в Белгия .

142

A Хемус кога?

преди 4 години

Кога питам ще направят АМ Хемус???? Никогааааа

141

Анонимен

преди 4 години

Сега е моментът да разкопаем нашата част и да я заебеме за поне 20г. Да си платят целия бандитски модел, който го изсипаха у нас по времето на ембаргото. Те китайците, никога не опрощават кредити.

140

Анонимен

преди 4 години

да направят от софия до драгоман, това ни е пътя до западна европа, калпав път на вълнички и дупки строен преди 50г и явно не от вашия кумир-----От София до слувница има магистрала, а след това до Драгоман има първокласен път, основно ремонтиран и в перфектно състояние. Само че по него трафикът е като по междуселски път.

139

Анонимен

преди 4 години

През Калотина няма достатъчно трафик, за да се изплати една магистрала. Повечето хора пътуват през Дунав мост 2

138

Анонимен

преди 4 години

Сърбия е построила магистрала със заеми и от първи декември, всеки преминаващ през нея ще го разбере От границата до Ниш 87 км само за 6 лева в посока за автомобилОт границата до Белград само 20 лева в посокаПредставям си ако и за нашите магистрали Баце ви иска по 7 лева на 100 км или от София до Бургас плащате по 25 лева в посока и 50 лева за ходене и връщане, дали пак ще пишете глупости

137

Пътник Панталей

преди 4 години

Вижте на какво приличат новите и ремонтирани участъци на магистрала Тракия - всички нови мантинели са помляни - на всеки километър има по един як удар и то на прави участъци ... какво и кой може да спре местните джигити, румънци и гастарбайтери да карат като в Европа ???

136

Додо

преди 4 години

До АнонименТо се виждаше,че хората строяха с малко пари, без мощно еврофинансиране - тук едно багерче, по нататък друго багерче и така по цялото трасе за няколко години си построиха аутобана и сега ще си събират паричките. Да бяха се спазарили с нашите главанаци да продължат до "Църна маца" та белким стане целия коридор.

135

Боjко Борисович

преди 4 години

Каква е тази магистрала без Неговото участие.

134

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Сърбия построила магистрала ?Не може да бъде ! Сърбия не е член на ЕС. Магистрали се строят само в ЕС и то при условие, че на власт е ПП ГЕРБ.

133

Хихи

преди 4 години

До ОбективенОбективния, я малко провери кога е строен участъка са дефектите.

132

Обективен

преди 4 години

Имах предвид автоморга "Тракия"!

131

Обективен

преди 4 години

Има ли магистрала по света, в разстояние на 50 км. от която да има ограничение от 80 км.ч.? Естествено, че няма. Единствената такава в света е герберската автоморга "Хемус!

130

Анонимен

преди 4 години

Кой знае каква цена ще праснат.

129

Анонимен

преди 4 години

ТОВА СТРОЕЖ , А НЕ ГРАБЕЖ КАТО ПРИ ТИКВАТА;НАШТА КРАТУНА АКО СЕ ХВАНЕ С ТАКЪВ ПЪТ ЩЕ ГО ЗАВЪРШИ КЪМ 3000 - ТА ГОДИНА

128

Анонимен

преди 4 години

До варна незнам но първо да направят от софия до драгоман, това ни е пътя до западна европа, калпав път на вълнички и дупки строен преди 50г и явно не от вашия кумир

127

...

преди 4 години

Супер. Само да попитам- ние колко още режима трябва да сменим, колко години да минат и тн, че да стигнем до другия край на света, разбираите Варна по магистрала?

126

Анонимен

преди 4 години

Нещата се случват навсякъде където няма Герб!