77

Анонимен

преди 4 години

Това са пълни глупости..Финландия -тези ,които се борят с мечките ...,и тем подобни...Докога ще се опитвате да променяте и унижавате българското...Всеки един дошъл и сблъскал се със българин ,иска да бъде в България ,само и само ,защото наистина живота там е прекрасен...Дано и хората там го осъзнаят ,защото все още там е живо обществото,а не е както в целият останал свят

76

Анонимен

преди 4 години

До 75 ти сънуваш 150 лв пенсия даж е по-малко масовата пенсия не е повече от 200 лв я живей с тия пари

75

Стамат

преди 4 години

Има грешка в заглавието, трябва да е - "Българите най-неудовлетворени от ЖИВОТА СИ В ЕС"

74

Анонимен

преди 4 години

Какви 150 хиляди лева пенсии сънуваш?

73

Анонимен

преди 4 години

Олигрени как да са щастливи пенсионерите с пенсии 150 200 лв може да са щастливи ако са с огромни заплати или на държавна хранилка ама ако са пенсионери няма как да са нарда няма как да е щастлив политиците не са народа а те са политици на хранилка

72

Анонимен

преди 4 години

Тука има много олигорени които коментират истината е ,че ако си пенсионер и пенсията ти е 150 200 лв и трябва а си платиш ток вода други сметки и храна за месец как ще си щастлив като само ток и вода и пари нямаш за други сметки и храна що не дадете една пенсия на депутат или министър или една заплата 600 700 да живее един месец я да питат как живеят пенсионерите с минимални и социални пенсии едно е да си пенсионер с максимална пенсия или депутат министър друго е да си с минимална и социална

71

Анонимен

преди 4 години

За да сте щастливи трябва да станете членове на ГЕРБ и да целувате ръка на Бойко Борисов.

70

Анонимен

преди 4 години

От над 10 години мутродемократите са на власт и те са по-щастливи, а ние сме по-нещастни.

69

Анонимен

преди 4 години

Няма как 30 години да ни управлява мафията на демократите и да сме щастливи.

68

Анонимен

преди 4 години

Нормално е в Холяндия да са щастливи

67

Анонимен

преди 4 години

ЕВРО нещастниците - най щастливите нещастници в света!Слава на ЕС и НАТО и на международните отношения.Да е жив и здрав Генерал Борисов още дълги години да ни управлява и все така смело да ни води по пътя на евро-атлантическото благоденствие и просперитет.

66

Анонимен

преди 4 години

За да живеете по добре, не избирайте никога БСП, не им давайте властта в ръчичките, защото всеки път без изключение фалират държавата и вас.

65

До 64

преди 4 години

Не всеки трети, а 90% от българите са със стандарт над средния за ЕС, градовете и селата ни са на ниво над средното за ЕС, престъпност няма, петлентови магистрали са опасали надлъж и нашир България, всеки българин на две години си купува чистак нова кола,... да продължавам ли в твой стил?

64

Лъжипедия.ру

преди 4 години

Руския народ е най-щастлив всемирно. Слава России.

63

Анонимен

преди 4 години

Учудващо е защо не сме щастливи, че дебеловратите бизнесмени-демократи още не са ни накарали да си плащаме, че им робуваме.

62

Анонимен

преди 4 години

Това според мен е фалшиво проучване. В България вече се живее доста добре и така като гледам хората изобщо не ми изглеждат нещастни. Особено в големите градове всеки трети Българин има стандат над средния за ЕС. Навсякъде по улиците гледам скъпи автомобили, сега има и бум на новото строителство което значи че хората имат пари и добри доходи и купуват все повече жилища. Българите сме най имотните хора в ЕС. Тук повечето хора имат собствено жилище. А на запад повечето са под наем.

61

Анонимен

преди 4 години

БЛА БЛАи на тия им плащаме, една българкс им е шеф, баснословни заплАТИ!И ЩАСТИЕТО ИЗМЕРИХА ВЕЧЕ!

60

Коч

преди 4 години

До ДртПрчДедка, това в някой учебник на Адам Смит ли го пише, или така казва телевизорът. Излез навън, огледай се и преброй яхтите и тези които ровят из казаните. Ученето е условно понятие, най вече за баламите.

59

До 58

преди 4 години

Коя е най-старата българска поговорка, която знаеш?

58

До 56

преди 4 години

Съгласен съм със тебе. А, колко трябва да уча, че да стана като Цветанов богат? Или Бойко? И аз искам апартаменти и къщи, за без пари...