125

13

преди 4 години

Аз свинско спрях да ям преди месеци и съм си жив и здрав. Има и други меса. Американското свинско да си го яде, който го е внесъл, аз няма да му го купя, защото е 50 годишно, черно и канцерогенно. Прсъват го с химии да добие цвят и нареждат отровите по рафтовете. А *** купуват и се разболяват, което не е чак толкова лошо в световен план, един зловреден вид да намалява.

124

степан

преди 4 години

Това е мъж на място каза ,че сланината е вредна за българина и удържа на думата си сега и хипертониците ще намалеят и на НЗК ще и остане излишък .При пенсионното осигуряване му хванаха цаката броят на пенсионерите е обратно пропорционален на нарастването на годините за пенсия чисто милиционерска задача как не се сетиха при социализма тогава бяха повече.

123

Анонимен

преди 4 години

Спрях отдавна да купувам,те взеха та го увеличиха. Ужас.

122

120

преди 4 години

И вегани да станем все тая. Ще се появи я спин по марулите, я туберколоза по доматите.

121

hei

преди 4 години

Аз предлагам никой да не купува свинско,ама никой наистина,значи никой.Само след половин година рекламите,ще ни подканят да купуваме най-евтиното и здравословно свинско месо.Цената на всеки един продукт зависи от потребителите,ама ние сме си виран хора и не сме свикнали да действаме групово.

120

681

преди 4 години

До SHEFA Всички от герб! Според указанията на бабх трябва да се евтаназират.<etekf!

119

Йово

преди 4 години

Сега вече май на много хора им светна защо беше измислена т.н. свинска чума. Интересно е че подобно на "синя език" при кравите от 2016 г. и сега ''Африканската чума" по свинете достигна до сръбската граница и някак си не пресече границата със Сърбия. Интересно е защо тези болести панически ги е страх от сърбите та не ходят при тях.

118

Анонимен

преди 4 години

И в другите страни имат тази "чума", ама цените са нормални. БГ "бизнесмена" е кожодер и нищо друго.

117

Наблюдател

преди 4 години

С ограничаването на консумацията на свинското ни подготвят за превръщането на България в мюсюлманска страна.

116

Барселона

преди 4 години

Имаше голяма акция за избиване на прасетата и сега ....наши...хора... пълнят гушата....Скоро ще станем вегани...

115

Анонимен

преди 4 години

РАЗГЛЕЖДАЙКИ ГОЛЕМИТЕ ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ/ВИЖ В ПРОМООФЕРТИ/ЦЕНАТА НА МЕСОТО Е ОКОЛО 6.80ЛВ- 8ЛВ. НЕ СИ СПОМНЯМ МЕСОТО ДА Е ПРЕДЛАГАНО НА 5ЛВ ЗА КГ АКО ТО Е ПОСКЪПНАЛО С 45%- НЯМАМ ПРИТЕСНЕНИЯ- ПРЕДЛАГАШ НА ВИСОКА ЦЕНА, НЕ СЕ КУПУВА, ВЛАГА СЕ В ПУШЕНИ МЕСА, КАЙМА, КОЛБАСИ, ПАК НЕ СЕ КУПУВА, ХЛАДИЛНИТЕ КАМЕРИ ЗАПЪЛНЕНИ И СЛЕДВА ПАДАНЕ НА ЦЕНИТЕ.

114

Анонимен

преди 4 години

На този свят не съм чул читав човек да яде свинско.В свинете се вселяват същности като духове,демони и пр,и това се знае от хиляди години.Плюс фактът че най-близкото ДНК до човешкото е свинското,плюс ниският процент на усвояемост на протеините на свиското единствено свинската мас се усвоява почти напълно от човешкият организъм.Няма смисъл ,вреди както на физическо,така и на психическо и соматично ниво.Яденето на свинско ви връща в еволюционното ви ниво.Коран и Библя казват ,,Не го яжте''.

113

ио

преди 4 години

Ясно е и на малките деца, че мутрите си купиха изборите чрез плащане на братята роми. Справките показват това - Варна , София, масово ромски вот за ГЕРБ. Ромите ли решават какво да става, къде е гражданското общество, защо няма никой на улицата. Събудете се хора! Ясно е, че повечето читави вече не са в държавата, но няма ли да ви светне най-накрая червената лампичка и да се изрине тази *** от властта. Смучат ни като пиявици и ограбват всичко. След тях потоп ще има , не го ли осъзнавате ?!!

112

Анонимен

преди 4 години

Ако искате да оцелявате в недалечното бъдеще се научете да ядете човешко месо.

111

у

преди 4 години

Мафията бавно, но сигурно разграбва и последното останало на българина - домашните животни, за да може да му удари джоба с вносно месо, инжектирано с какви ли не химични съставки! Да живее Боеко мутрата от Банкя и престъпната му свита. Искрено се надявам един ден всички тези мутри политици от властта да свършат на въжето, защото затворът няма да е достатъчен. Национални предатели! Гласувайте още за герб, опро.стачен народ и купен *** вот, това държи мутрите. Разумните хора си тръгнаха вече!

110

Щастливец 13

преди 4 години

Не ядем свинско от години, селото праща зайци и пилета, рибата си я купуваме, но само жива. ТЕЦ нямаме, външна изолация, дограма и климатици без компромис - зиме жега, лете хлад. ТВ не гледаме. Не позволявайте на тази хищна, корумпирана и безмилостна държава да ви рекетира! Карайте децата си да учат езици и да боравят с технологиите, за да се изнесат оттука с *** газ, щом станат на 18-20 г. Нека останат само мързелите, неуките и тия от гетата! Отмъстете за ограбения си живот!

109

Шопо

преди 4 години

Е Зетят не продаде ли вече американското?

108

Анонимен

преди 4 години

Яжте пасти бе!Кой ви кара да ядете свинско?То и без това е пластмасово вносното,а българското го избиха!!!!

107

Голям праз..

преди 4 години

Като няма свинско яжте агнешко, телешко, пилешко, пуешко, риба....

106

Анонимен

преди 4 години

До 107Може и да се е обрязал вече, знам ли.