54

Анонимен

преди 4 години

Мъжете искат жена която слугува и четка егото им нон-стоп. Спре ли (независимо от причините), търсят друга.

53

Реалист

преди 4 години

И откъде вадят статистиката за избягалите от България и за завърналите се в България? От левия или от десния джоб...

52

Реалист

преди 4 години

Без разбивка по етноси, тази статистика е безмислена.

51

Анонимен

преди 4 години

Щом 58 процента от децата са извънбрачни,това показва,че все повече са ц..иганите сред новороденте.Те нарочно не сключват брак,за да вземат социални помощи като самотни майки.

50

Анонимен

преди 4 години

Бракът на българите издържа до 16 години------------Никак не е лошо в сравнение със Запада!Там до 7 година 60% от браковете се разпадат!

49

Анонимен

преди 4 години

партньор и деца е хубаво, ама и свобода е хубаво. мисля, че трябва голяма промяна в разбирането за брака. докато умреш да ти вземат свободата, за всяко нещо да искаш разрешение - да се видиш с родителите си, да идеш на почивка, да учиш, да работиш каквото искаш, ако не му хареса да нямаш право - че то това си е живо заробване. аз такова заробване не желая. мисля, че повечето женени стават като някакви роби, които сами са се поробили.

48

Баш Бащицата

преди 4 години

Броят на българките във фертилна възраст (15 - 49 г.) е 1 491 000, като спрямо предходната година намалява с близо 26 хил., а спрямо 2011 г. - със 159 хиляди.---------------Демек, докато Боце Тиквата се прави на управленец, минаваме безвъзвратно Дъ пойнт от ноу ритърн. Накрая ще остане 1 жена във фертилна възраст, която ще трябва да роди 9 милиона българи, че да се оправи демографията. Образно казано.....

47

:))

преди 4 години

До Анонимен 46Цитираш Пеньо Пенев, а?И мислиш, че никой няма да го по0знае, защото са известни преди всичко бодряшките му стихове.

46

Гробокопач

преди 4 години

Зависи какво се разбира под "брак";))) Разбиранията, често са тривиални. Отиваш в църквата и там ти тургат един печат, отиваш в гражданското, там ти лепват още една пранга и се получава нужният Стабилитет и Сигурност;))) Толкова си Стабилен и Сигурен, че не минава много време и па си сам. За мене, Бракът е, когато Небето и Съдбата са събрали двама души да вървят общ Път. И сега да скандализирам авраамическите вери: а може и малко повече...;)))

45

Анонимен

преди 4 години

Задача по математика за 3-ти клас. 33.000 българи на година напускат, 10.000 турци идват. След колко години ще станем Германия?

44

Моля!

преди 4 години

Не бъдете сексисти, бракът на българките издържа до 16 години!

43

Анонимен

преди 4 години

Всяка клетва е само измамаВсяка нежност край удари груби. Нека никога нещичко няма, за да няма какво да се губи. Всеки друм става тесен за двамавсяка радост е бременна с мъка......

42

Анонимен

преди 4 години

До 30"Удобно му беше да си има слугиня и готвачка".Именно. Докато жена му мисли, че след като е родила, вече е само слугиня и готвачка-мъжа ще поглежда на страни. Днес това не е трудно-компютъра е в джоба на всеки, а сайтове за запознанства, разгонени "млади жребчета " и незадоволени домакини цял ден висят в тях. Докато гледа на въжа си само като на банкомат, безплатно такси и безплатен обслужнващ персонал, докато за него е само слугиня и готвачка, какво ще очаква? Да не кръшка? А тя е светица?

41

Анонимен

преди 4 години

Най-обичам да слушам, че само мъжете кръшкали... били пияници, нехрамимайковци и кво то още се сетите.

40

Брадвата

преди 4 години

Сливен е бъдещето на България. Може и там около Мъглиж

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 47Дали си съгласен няма никакво значение.То си е факт.Колкото по-нискообразован - толкова повече деца.Важи за целия Свят.Е, има и изключение понякога.

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 44Явно много ти е обременена психиката.Децата всъщност въобще не разбират, че родителите им всъщност са заедно заради тях.Познавам доста двойки, които имат деца, живеят в обща къща, но и двете половинки си имат любовници.И децата никога не научават за това. Каква вина да им се вменява?Те не щат да живеят с любовниците си. Ако заживееш с любовницата, след 6 месеца едва ли ще е по-различно отколкото с жената.

37

Анонимен

преди 4 години

Относно образованието всички са с престижни професии и дипломи в най-различни сфери. Това за образованието абсолютно не съм съгласен.

36

Анонимен

преди 4 години

аз имам 5-6 приятеля с по 3 деца (за 4 не се сещам). От тях 1 живее в БГ, 2-*** емигрираха заедно с децата (вече ги имаха), и 3-*** са емигранти, които направиха семейства след емиграцията. От тях един е с българка, другите с местни.

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4370% от познатите ми в чужбина, за които аз пиша, са инженери и програмисти.С каква по стабилна работа се занимават твоите - ти си знаеш.Точно тези, които имат 3 деца, заминаха със зелена карта още на 19 със средно образование. И с толкова си останаха.Та и за чужбина важи с пълна сила - колкото по-образован, толкова по-малко деца.