11

Анонимен

преди 4 години

ЗА ЧЕРВЕНА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА

10

Зозо

преди 4 години

Хахахаахаххь, лъснаха им червените дупета на уж десните от *** :))))))))))))))))))))))

9

Анонимен

преди 4 години

Ряпата Атанасова дори не си спомня, че по-зловеща корупция от тази при управлението на БКП не сме виждали - стар човек е все пак, толкова бързотечна деменция се обяснява единствено с много пари, и все от Цецовасильовщината.При "комунизма" човек не можеше да си купи дори парна ютия без връзки, да не говорим за членство в БКП и ДС доносничеството срещу всеки и всичко - за награда жителство, панелка, имот, общинско жилище, ладичка, ексурзийки, дЯтИто без изпити в Университет, благи службици...

8

Анонимен

преди 4 години

Факт е че Манолова беше слаб кандидат с противоречива кампания насочена оснавно към левия електорат. Опитваше се със завоалирани приказки от сорта ако десен кандидат стигне до балотаж срещу Фандъкова левите в София ще го подкрепят. С такива послания "ако това.. то тогава онова" десен електорат не се привлича. Но ако госпожа Мананолова беше излезнала пред десния електорат и беше заявила че ще премахне паметника на срама в Борисовата градина със сигурност щеше да спечели.

7

Анонимен

преди 4 години

ДСБ не става за нищо от самото си създаване.

6

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Атанасов да си гледа агентурното минало. Българите го отрекоха завинаги.

5

закривай

преди 4 години

Истината е че Манолова е слаба кандидатура. Ако не се беше явявала да обере протестния вот, то оня голобрадия независимия я отнасяше даскалицата на първи тур. Обаче *** е *** и не може да се усети как опозиция и властимащи играят заедно вече 30г.

4

Анонимен

преди 4 години

За последните 10 години това са поредните избори спечелени от ГЕРБ.Всичките приказки на другарите,че се били представили добре са вятър работа.ГЕРБ нямат алтернатива и скоро няма да имат.Мая сега като безработна ще има повече време да "лъска" калашника на Ангел.

3

Хахахаха....

преди 4 години

Фандъкова е много симпатичен човек, но как да се разпределят парите за София не решава тя, а Борисов и неговите приятели", обвини Атанасов. ЕООД герб..

2

анонимен

преди 4 години

престанете с тези изказвания за комунизъм и незнам си какво..............кой вече се занимава с това...г лу пппа цииии

1

ДРЪН, ДРЪН

преди 4 години

Тоя ***, що не си гледа жалките остаъци от многомилионното СДС, а тръгнал анализи да прави. И кой ги кани такива "Иксперти" по телевизията