7

Корнелия Нинова

преди 4 години

Госпожо Манолова, бях готова да кажам че ще подам оставка, в случай че загубите, но добре че не го направих, че щях да съм на пазара за безработни. Защо Ленин, защо те не повярваха, че си независим кандидат. Сега щеше да водиш с 80 %, ама старата моя левица пак ти свали рейтинга.

6

Мисля

преди 4 години

Това е началото.Моделът Герб се пропука на много места. Има пробуждане.Сравнете първия избор на Фандъкова с днешния и ще видите.Браво на госпожа Манолова.Издържа цялата помия,която изсипаха опонентите и техните избиратели.Кампанията и беше честна и прозрачна.

5

Манолова, фен съм Ви

преди 4 години

Мила Мая Манолова,едва сдържам сълзите си, гледайки резултатите. Понеже за жалост не успяхте да спечелите София, умолявам Ви да намерите сили и да се кандидатирате зам кмет на сърцето ми. Винаги ще ценя работата, която вършехте за нас, гражданите.От вечно подкрепящите Ви граждани

4

Бсп е в будна кома..

преди 4 години

Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След предстоящата оставка на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп след тежката загуба на общинските избори следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...

3

Защо светът е такъв?

преди 4 години

Мая Манолова трябваше да спечели... Пропилях си си бюлетината напразно. Молете се, може екзитполовете да грешат...

2

бай Иван

преди 4 години

Никола Вапцаров да не се занимава с политика,а да възпее с бели стихове Мая Кречеталото,за да има по големи успехи за следващите избори,ако БСП не се преименува отново!

1

ЕЛЕНА

преди 4 години

МНОГО СЕ ЧЕ МАНОЛОВА ОТПАДНА ТЯ НЕ СТАВА ЗА КМЕТ К НЕЙНИТЕ ЛЪЖИ АРОГАНТНО ПОВЕДЕНИЕ И ВРЪЗКИ С МАФИОТИ !