34

Ужас

преди 4 години

Не трябва да се допускат силно ислямистки намеси и инвестиции в България.това е много опасно.Има и други държави.с които можем да партнираме..Ислямисти и турци не трябва да се допускат под каквато и да е форма.защото тяхната истинска цел винаги е друга...влияние на исляма.засилване на ислямизма

33

тъй ли?

преди 4 години

Ще купят,нанайци.Парен каша духа.До оня ден оманския фонд ни съдеше,за да си върни парите загробени в КТБ,ся щели да купуват,божкееее!Колкото фаувето направи завод в кремиковци....Ако не е крал,барем безполезните екскурзии по света ще си спомня Баце на старини...кат ментора си бай Тошо.Ама последния няшо и зад решетките се оказа замомент навремето...Чул *** Господ...

32

Евроатлантик

преди 4 години

Браво, евроатлантическите ценности трябва да се спазват.

31

Y

преди 4 години

Стига с тези фейк нюз и слухове

30

457

преди 4 години

При бай Тошо ние имахме петролни концесии в Либия, сега араби искат собственост у нас.

29

Додо

преди 4 години

Нямат място в Родината ни! Нито арабите, нито продажниците, които им продават земята ни!

28

Анонимен

преди 4 години

Почнат ли да купуват арабите цената на земята ще скочи на 1000 Евро на декар.

27

Един от селото

преди 4 години

След като ни купят земята,какво ще правят с нас.Сигурно и ще ни обрежат за да сме като тях.

26

Да си одат

преди 4 години

Арабски мечти. Не сме Испания, Франция, Италия, Гърция, Германия, Швеция. Никога не са успявали да стъпят тука, но зор ще видим докато ги отхвърлим, при положение, че влиятелни европейски страни им клекнаха.

25

Анонимен

преди 4 години

Най вероятно след това и те ще бъдат разочаровани от родната деиствителност

24

Анонимен

преди 4 години

Някакви *** рливи градски партийни секретарчета, които отдавна са продали земите на дядо си, за да си купят панелни коптори и незнаещи от коя страна се държи лопатата, тръгнали да агитират да не се продава земята.Лицемерни от репки.

23

Уви!

преди 4 години

Земя вече са купили чрез поставени лица. Уви!

22

Antinwo

преди 4 години

След време ще станем Сирия 2 и изобщо не си го измислям ! Тук процъфтява радикалния ислям финансиран от чужбина а ман*алите чакат да режат главите на неверниците само чакат заповед от техните имами ! Само че за разлика от Сирия където хората си имат армия тук и това нямаме ! Ми явно ще станем по зле и от тях !

21

Една от Пз

преди 4 години

Баце, а малко от пустинята за Българите арабите ще дадат ли?! Да се изместят там, че то, явно е, арабите са им по-важни!

20

Анонимен

преди 4 години

Имам достатъчно земя, която може спокойно да изхрани три, четири семейства. Дал съм я на арендатор. Никога няма да я продам, напротив, ще купя още.

19

Анонимен

преди 4 години

Няма да даваме земята срещу пари на араби.Ще я дадем безплатно на руснаци.И после ще работим ангария бригада на полето за да ядат другарите в москва пресни зеленчуци.Да живее комунизма!!!

18

човек

преди 4 години

До: номер 17Може! Защо не? Това е напълно реално и даже логично.Я виж, в центъра на Москва, Путин построи една от най-големите джамии в Европа!В Чечения наскоро направиха още по-голяма!Натам върви света, към ислямизация, особено ако искаме да сме приятели с Русия и Путин!

17

Анонимен

преди 4 години

Не всичко е пари, Борисов!

16

Анонимен

преди 4 години

Да ни купи цялата държава най-добре.И без това скоро България няма да я има.Въпросът е руснаци, китайци, турци или араби, все някой ще ни вземе.Но по-добре да не са руснаците!

15

Анонимен

преди 4 години

Това означава и на всяко кьоше джамия, защото емиратските бизнесмени и туристи ще трябвя да има къде да се молят.