11

.

преди 4 години

Наследството от управляващи, което остави светлия социализъм. Проблемът е *** под мен,че на заседание от теб се очаква да участваш активно в решаването на проблемите на и без това затъналата Украйна, а лошите аспекти на това политици пък и други отчаяни чичаци даси поручват незаконно работещу секс труженипки по телефона все едно са хамбургери , изобщо няма да ти ги обяснявам, управляващите не идват от Марс, те излизат от народа под тях и си ги заслужаваме изглежда !

10

ДртПрч

преди 4 години

Пич.

9

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам каква е драмата.Всеки има право да си ползва личният телефон за каквото пожелае. Точно пък украйнците са големи моралисти на Запад всяка втора *** е от Украйна.В парламентът им редовно се бият като диви селяни.С парчета от интериорът.

8

Наблюдател до 5

преди 4 години

Щот е дебелак, виж му походката.

7

Анонимен

преди 4 години

Да не мислите , че нашите депутати правят нещо по-различно? Само дето у нас няма истински журналисти да ги разследват. Всички са купени или са си глътнали езиците от страх

6

Шнорхел

преди 4 години

Охо, че то това и нашия кaбaк кaфaлия я знае тая далавера!

5

Анонимен

преди 4 години

e на 48 що да не дига самолета ?

4

Анонимен

преди 4 години

Проблема е, че го прави по време на заседание, иначе го разбираме - човещинка. Където си вадиш хляба, няма да си вадиш ... .

3

Наблюдател

преди 4 години

Добрата новина е, че още вдига самолета.

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

налазили са го хормоните но е имал друг начин да е излезнал на вьн то никога нее кьсно да станеш за кашмер

1

Анонимен

преди 4 години

Обичам когато 60 годишни лелки повечето ялови или фригидни с тонаж 120кг++ и хомосексуалисти приказват за морал и вредата от ***. Веднага нещата идват ня мястото си някак естествено...Ако беше черен щяха да се умиляват на 10-те му любовници колко били сладки.