28

ИСТИНАТА

преди 4 години

ЗАЕВ Е ВЕГАН!

27

Анонимен

преди 4 години

А как е в Хърватия, как е в Хърватия, има ли колеги форумци от Хърватия да докладват как е в хърватско?

26

Демократ

преди 4 години

Макрон е комунист, франсетата винаги са били комунисти, ако искат да се оправат и да дръпнат требе да се изчистат от комунистите. Полша, Чехия и Унгария се изчистиха от комунистите и дръпнаха, и франсетата ако искат да дръпнат като Полша, Чехия и Унгария требе да се изчистат от коминистите.

25

Анонимен

преди 4 години

Gospojata Neli i mnogo drugi balgarski jurnalisti-lizachi e dobre platena ot Vashington!!!!

24

Йово

преди 4 години

Сърбите и босненците на са глупави не гласуват за 50 лв. или за да си запазят работните места в администрацията като в България. Руснаците искаха да правят енергийни проекти до 2015 г. а китайците цяла индустриална зона в Божурище през 2012 г. но нито руснаци нито китайци има. Сега Китай и Русия си развиват бизнеса в Турция, Сърбия и Босна а България си чака европомощите във вид на субсидии.

23

питанка

преди 4 години

бе, нищо ли не сте чули или чели за албанската мафия еъе франция!?

22

Анонимен

преди 4 години

Причината `братята край Вардара` да не са български националисти е че ги прекараха под валяка на комунизма и яко им промиха мозъците. И това го направиха Сърбия и Русия със съвсем користна цел. Още римляните някога са го измислили - `разделяй и владей`. Ако всички българи бяхме обединени щяхме да сме заплаха за тях.Но сега мисля, че Макрон си свърши добре работата. Да ги остави да мислят за греховете си. Най-голямата мечта и на Сърбия и на Македония е да се набутат в ЕС.

21

Анонимен

преди 4 години

До ПрогледналВ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ БЪЛГАРИЯ ПРОЦЪФТЯ. САМО МАФИЯТА УВЕХНА.

20

Прогледнал

преди 4 години

Минаха комшиите през България и разбраха че не цъфнахме в европейския съюз, а по-скоро станахме една базгласна колонийка, на която присвоиха природните ресурси, монополизираха търговията, разориха селското стопанство, заробиха хората в техните велики фирми да работят за минимални заплатки, младежите пък избягаха в чуждина от цялата тая мизерия. ЕС е една измама за присвояване и пладнешки грабеж.

19

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Националсоциалистите си мислеха, че Макрон е като Оланд. Но сгрешиха.

18

Анонимен

преди 4 години

БЛА-БЛА, КОМУНИСТА ЗАЕВ ИСКАШЕ В ЕС БЕЗ НАТО КАТО СЪРБИТЕ. ЗА ДА МОЖЕ ДА Е В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ДА СИ ДИПЛИ ДАЛАВЕРКИ С РУСНАЦИТЕ. НЕ СЕ ПОЛУЧИ.

17

Анонимен

преди 4 години

Бойко и Шкембето сега не могат да вземат хонорарите за националното предателство спрямо българската история!

16

Agent provocateur

преди 4 години

Не знаехте ли? Микрон е руско-китайски агент! На четни числа работи за Русия, а на нечетни числа работи за Китай!

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Тъпия си ти. ЕС търси съюзник в лицето на Русия и Китай,с които да замени САЩ.

14

Анонимен

преди 4 години

Тук се изказват хора които не виждат по-далеко от носа си. Тъпотиите на Макрон и въртенето на опашка пред Путин ще доведат до трайни негативи за Европа.

13

Анонимен

преди 4 години

Някой помни ли приказката за лъжливия заю баю??? Само че освен лъжлив заек има и лъжлива тиква-обединителят на Балканите хахах, която щеше да вкарва Македония и Албания в ЕС с голи ръце

12

Анонимен

преди 4 години

Браво Макрон! Але ле блу! Вива ла Франс!

11

Анонимен

преди 4 години

Руските жълти жилетки в Париж принудиха Макрон да стане донски казак. Същото се случи и с Ердоган който беше подложен на унищожителни терористични актове, особено в периода след свалянета на руския таралясник от турската кадъна. Ето ви пряката връзка на световния тероризъм с Москва. Сега разбирам притесненията на нашия Тиквон да дразни по какъвто и да е повод Путин.

10

Анонимен

преди 4 години

"Голямо вето",голямо нещо,с Мъкадония ,Русия ще разбие НАТО и целия цивилизован свят!От Вардар ще се пръкне новия Сашо Великиот ,който ще поведе макетата и русите към нов завоевателен поход ,този път на запад!Чак тръпки ме побиват като си представя смелите фаланги ,громящи натовските рейнджъри!Няма никакво значение ,че НАТО изпусна 80млна Турция с втората по численост армия в пакта!Важна е Мъкадония с силните фаланги,смелите войводи и четници!

9

Анонимен

преди 4 години

Лоши новини за сороскитегендари.