10

Анонимен

преди 4 години

Западняците не се церемонят и срещу братята си германци какво остава за нас българите.

9

Анонимен

преди 4 години

САЩ и Тръмп отговориха на този въпрос и разбраха и казаха, че Западна Германия прави бедни САЩ и американците.Тръмп каза, че Китай също прави САЩ бедни и американците - бедни и безработни.Тръмп започна санкции и наложи мита на германия и Китай.Вярвайте на Тръмп и САЩ, драги либертарианци и русофоби,

8

Анонимен

преди 4 години

Личи си коя система е по-добра. Източна Германия произвеждаше автомобили през социализма, а вече не произвежда през капитализма.----------варбурзите бяха пушки! :)

7

Анонимен

преди 4 години

Личи си коя система е по-добра. Източна Германия произвеждаше автомобили през социализма, а вече не произвежда през капитализма.

6

Анонимен

преди 4 години

Капитализъм има в Индия, Африка. Защо Африка и Индия не догонват Западна Германия?Защо Фолксваген отива в Турция, а не в Източна Германия?

5

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Личи си коя система е произвеждала хора на място и коя тежко промити мозъци.В Източна Германия хората НЕ приемат бежанците.В Западна - ги приемат с отворени бузи.

4

Анонимен

преди 4 години

Нали уж по времето на соца било по добре отколкото в загниващия капитализъм? Тогава защо Източна Германия догонва Западна, а не обратното?

3

бай ганю

преди 4 години

прекрасния комунизъм социализъм и управление тип русия остави изтока в цветущ просперитет....:(((( западна германия трябва да носи на гърба си източна европа и се налага да бренебрегва икономическото наваксване на източна германия за да храни корумпирани балкански тарикати и прииждащи орди столипиновци и други при.мати

2

rusnak

преди 4 години

По добре втора ръка, от колкото девета глуха.

1

Анонимен

преди 4 години

Западна Германия фалира индустрията на Източна Германия, както и индустрията на целия Социалистически съюз. Построи им площадчета и санира общинските жилища и ги изгони на улицата.