8

Sichtpunkt

преди 4 години

Исуската е направил всичко! След това е направил от водата вино и е ходил по нея.Теорията за Големият взрив и религиите, нямат никакво противоречие.И докато науката ни дава относително "стройни" теории, то религиите са базирани повече на тълкования.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4И ти не си спомняш, кога си се родил, и дали си се раждал изобщо. А понеже нямаш вяра на знаещите хора, няма основателна причина да смяташ, че това събитие в действителност се е състояло. Да, тежко е твоето положение, дори ако приемем, че съществуваш в действителност.

6

Бау

преди 4 години

Исуската е направил всичко! След това е направил от водата вино и е ходил по нея. Чудесата не спират!

5

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонименнапълно си прав,но ние-човеците,нямаме друга мерна единица....А тя наистина няма никаква стойност за Вселената,която...както един ден ще се убедят хората,няма нито начало,нито край...но такива са възможностите ни...Сравни ги с възможностите на...мравките,да речем...Всяка "биологична единица" си живее в своя си свят според своите си възможности..

4

Sichtpunkt

преди 4 години

Всичко е теории и предположения и никой никога няма да разбере кое как е било!Измишльотини!Има ли нещо на този свят което е доказано? Дори времето е относително понятие. Да разбрахме, земята е плоска. Нещо ново?Не е било доказано, че Америките съществуват, но по предположения Колумб е стигнал до тях.

3

Анонимен

преди 4 години

А кой е присъствал на Големия взрив,та знае кога е станал ? И откъде се знае,че е имало такъв взрив ? А какво се е взривило?

2

Анонимен

преди 4 години

Смешници! Смешно е да измервал Възрастта на вселената в земни години!

1

Анонимен

преди 4 години

Възможно е Вселената да не е на 13 милиарда години.Това е един от "островите на стабилноста"-факт който се приема за истина за да могат около него да се изградят смислени теории..