35

Младеж

преди 4 години

Като отидох на работа след изборният ден се разприказвахме какво ,що. Имаме доста ромчета. Викат : ,50 кинта и кебапчета в Коньовица. Казали им номер 68. Това само по себе си е много опорочаващи. Щрих който е отблъскващ от така наречената демокрация , която и без друго ми е противна ,античовешка система. Пък вие си говорете колкото си искате за Мая. Тя поне защитаваше обикновеният човек. Със здраве "българи"

34

ПроСоТо,антигерб

преди 4 години

До Анонимена какъв е прякора на ББ?...-"Честит Хелуин!"..?

33

Анонимен

преди 4 години

Тази жена и прякор си има вече- Нинова 2!

32

ПроСоТо,антигерб

преди 4 години

Мая заслужава подкрепа!..Лично аз се възхищавам на смелостта й да се опълчи на Мутростатуквото....Не знам на колко "софиянци" Тиквоцвъки ще плати за да "гласуват" за гроб,но ако НАИСТИНА има независими и горди хора в "Столицата",то..просто са длъжни да "изметат" гербодържанката!..Иначе ще има да си трошат главите в разни "перки"...И тоя апел НЕ е .."политически",или "платен" от някого!!!!..Просто МОРАЛА и ЧЕСТТА на хората го налагат!..За да не ви повтарят непрекъснато.."Не народ,а...

31

Анонимен

преди 4 години

Едно е скандали,лъжи и нагло държане в парламента,а друго е дипломация,търпеливост,умение да общуваш с хората и да решаваш трудни неща като кмет!

30

Анонимен

преди 4 години

Някой представя ли си какви би ги вършила тази жена като я удари хормона? Ами тя си е неуравновесена!

29

Анонимен

преди 4 години

За такива Маноловици трябва да въведат визи за влизане в София!

28

Мая е долнопробна

преди 4 години

манипулаторка. Какво ли няма да измисли? Въобразява си, че ние сме онова стадо по соц.време, което вярва на всяка дума на вожда. И аз мога от сутрин до вечер да подавам сигнали - върви докажи до изборите, че са лъжа.

27

Анонимен

преди 4 години

На Манолова и пролича възраста! Точно в този момент получи топли вълни във връзка с климактериума който я мъчи!

26

akud

преди 4 години

когато си простСелскииТарикат. винаги разчиташ на интригата и на налагане на колективно мнение. не за друго ми защото няма как да ти роди друго кухата кейка

25

Анонимен

преди 4 години

Мая Галева не е промяната, Мая Галева ще ви закопае.

24

Анонимен

преди 4 години

Какви доказателства имахте в Несебър преди изборите, а за баницата имахте ли доказателства? Но там не става дума за "нашите", нали?

23

Konkretika

преди 4 години

Цацаров аз ти давах конкретика макар и на друга тема за нарушения на закона от прокуратурата а ти и подчинените ти мълчаха - стига си се правил на честен аман от такива като теб АМАН от политически незаинтересован

22

Зозо

преди 4 години

Мая Галева Костинбродска се самонабута с приказките си сутринта по Нова ТВ. Ще загуби катастрофално каквото и да направи и каже утре или в събота.

21

ПроСоТо,антигерб

преди 4 години

До Хора бдете !май не "бдят" много хората..Щом допускат МИЛИЦИОНЕР,ЧЛЕН НА бкп и свършил "Висшата милиционерска школа " НА БКП,да дърпа конците в България..

20

Хора бдете !

преди 4 години

Няма отърваване от тези крадци - разсипници от БКП-БСП . Пак ни готвят заплати от 5$ и режим на тока и разграбване на Родината ! Мая Манолова е типичен представител на тази антибългарска партия !

19

ПроСоТо,антигерб

преди 4 години

До Анонимен15Да!.."Успех фъндъкова!"...Белким са ти послали вече "батута",на който ще паднеш..

18

Д-р Емилов/а/

преди 4 години

Проблемите в България идват от ПРЕЯЖДАНЕ с мас и власт

17

Майчето

преди 4 години

Аз Гелето излъгах,ама при избирателите,май не става!

16

6

преди 4 години

ИК не е разследващ орган ! Той Ви насочва къде да търсите вие нарушенията на закона ! Трябва ли да оставим в неделя ци, ганите да изберат кмета на София !? Всички вече разбраха че в тези гета ще се реши кой ще е кмета - с мноооого пари ! Ци, ганска България ли ставаме ? Цацаров , ти българин ли си !?