25

Софиянка

преди 4 години

ИСКАМЕ ЛИДЕРСКИ дебат,да видим кой какво представлява.

24

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера защо градската администрация трябва да става арена за идеологически и партийни борби. БСП това искат, това декларират и за това се готвят. В случай, че Мая спечели, за софиянци има само една надежда - както веднъж си даде гз под наем на Бойко, така да продължава и като кметица. Иначе ще се забатачи всички.

23

Анонимен

преди 4 години

Софиянци искат компетентен човек за кмет, а на партиен номенклатурчик на червената Мафия !

22

Сата НАТО

преди 4 години

Гоше, не се обаждай от коневръза .Нкой не може без екип, затова Фандъкова го ИМА. Мая Манолова НЯМА екип, правителството не е с нея и ще превърне София в една барикада срещу ГЕРБ, а ние, живтелите на града, ще сме потърпевши.

21

Анонимен

преди 4 години

Дебат на ремонта на ремонка ще стендъп комеди.

20

Анонимен

преди 4 години

Едва ли,а монолог на Фандъкова няма да е интересен!

19

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Картоффка без...екип не може.Аз лично ги харесвам с настърган кашкавал на...фурна и чаша мерло,отлежало.

18

Бау

преди 4 години

Манолова не е много наясно какво мисли да прави. За това не иска дебат, защото ще се изложи.

17

Сата НАТО

преди 4 години

Разбира се, че Бойко я направи омбудсман - една нищо не значеща позиция, на която Мая само взимаше заплата и позираше пред камерите. Набутаха я в шеста глуха, за да си загуби времето и да одър тее извън играта. Шест от последните и активни години заминаха безвъзвратно. Иначе от тая дърта кюстендилска слива нищо не става - нула визия, нула обноски, ужасно противна персона.

16

Анонимен

преди 4 години

Дайнов иска да си изтрием паметта за последните 20г и спокойно да ни заблуждава.Щото ако помним ,че е бил уж анти комунист как сега ще лъже в ролята си на ляв зелен ислямист.

15

До14

преди 4 години

Галфонката,ако даскаличката вземе,че загуби да не вземеш да се затриеш?

14

Анонимен

преди 4 години

Дайнов предчувства краха и се сипе стрели на омраза към градската десница..Трябвало да стане лява според големия умник и да подкрепи БСП щото ..сега чуйте какъв жалък аргумнеоит -Орбан бил приятел на Бойко и бил фашист .

13

Винету

преди 4 години

До 12. И от кой да се крият бе, червен ***? И защо? Защото отново са категорично първи на избори и за кой ли път набиха канчето на БСП.

12

Анонимен

преди 4 години

Фандъкс се крие.Също като Тлъстия си шеф.Бягат от дебат като дявол от тамян.Защото не могат да кажат две думи на кръст.

11

Байфидан

преди 4 години

До сеира. И да живее световния комунизъм, нали? Галиш.

10

Анонимен

преди 4 години

Само Герб победа

9

Реалист

преди 4 години

Няма смисъл. Отдавна е ясно коя какво ще каже. А и то е очевидно, че и с дебат, и без дебат, Фандъкова ще спечели със смазваща преднина.

8

Анонимен

преди 4 години

Сериозно за какво ни е Кюстендилската ще блее 1 час общи приказки и после ще си изяде боя

7

Анонимен

преди 4 години

Няма нужда от повече медийни PR'и за кандидата на червената Мафия Манолова !Разбрахме че е гола вода за такъв отговорен пост, като кмет на София.Даже и за кмет на Кюстендил не става,....да опита първо за кмет на Костинброд.

6

seira

преди 4 години

НАЛИЦЕ Е ПОЛИТИЧЕСКА "КРИЗА НА ЛЕГИТИМНОСТТА"!!!НА ПРАКТИКА В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ!ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ ЩЕ ИМА САМО ТОГАВА, КОГАТО В УПРАВЛЕНИЕТО (ЦЕНТРАЛНО ИЛИ МЕСТНО) СА ТЕЗИ, КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ПОНЕ 50+1 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС БЪЛГАРИ (НЕ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!)..."ДОКАТО РОБЪТ НЕ ПОИСКА ДА БЪДЕ СВОБОДЕН, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ!"ИСТИНАТА Е ЕДНА:141 ГОДИНИ СТИГАТ!НЕ НА ОЛИГАРСИТЕ, МУТРИТЕ И ЧУЖДЕНЦИТЕ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!